Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tati care isi doresc baietei....


Recommended Posts

Am o rugaminte la voi: sa ma lamuriti in privinta unui lucru. Am o prietena care a ramas insarcinata dintr-o pura intamplare. Din prima clipa au zis ca isi doresc baiat !incontestabil! pentru sotul ei mai avea 2 fete dintr-un mariaj anterior (una a murit la 1 an si ceva) si se gandea (ea) ca sotul ei nu va iubi copilul daca va fi fetita ! Si....fetita este; acum are 8 luni si cand am fost la ei in vizita am observat cu stupoare ca nu se intereseaza de ea, nu o tine in brate, nu ii cumpara nimic.....si ma intreb: oare genul asta de barbati ajung sa isi iubeasca fetitele? Ii spune prietenei mele ca vrea sa ii cumpere costum cu papion si masina mare teleghidata sa se plimbe cu ea[alcool]. Oare cati barbati gandesc asha si ce e de facut? Oana [:X]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul răspuns

exista tati care au reactii negative in momentul in care afla ca urmeaza sa l-i se nasca o fetita , in conditiile in care ei isi doresc baiat. Dar de regula , imediat ce-si vad fetita sunt super fericiti si n-ar schimba-o pt. nimic in lume. Comportamentul acestui "tata" nu-i normal .Poate are nevoie de un consult de specialitate.

Mai exista posibilitatea ca atunci cind bebelina sa-i spuna TATA , el sa fie induiosat. Sa speram ca va reveni cu picioarele pe pamant si ca-si va iubi copilul.

 

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

 

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

 

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Problema e ca el e plecat mai tot timpul si cand vine acasa cea mica e lesinata cand il vede! Vrea la el in brate, vrea sa se joace cu ea iar el o ia un pic in brate , o intreba "ce mai faci , mai tati?" si i-o plaseaza masii in brate dupa care pleaca.

 

Pana sa ajunga acasa unde era cea mica cu bunica au trecut cateva ore bune in care ne-am plimbat prin oras (el venise din italia)....in astea cateva ore - vreo 6- nu a intrebat deloc de ea si nici la telefon nu face asta!

 

Oana id="navy"> [:X]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

oana,inteleg ca numai tatal fetitei nu se intereseaza de ea,nu si prietena ta(despre care spuneai ca isi doreste tot baiat)

Daca e asa..si fata are deja 8 luni,e desteapta,sanatoasa si frumoasa..si tot nu a reusit sa castige daca nu dragostea,macar afectiunea tatalui ei...apai Doamne iarta-ma dar nu stiu cum mai sta prietena ta cu el.Poate sunt cam harsh dar eu n-as fi rezistat,i-as fi dat viteza demult.O sa ziceti ca e dragoste in casnicie etc..dar eu nu stiu daca n-as inceta ,undeva sa-l iubesc,vazand cum isi trateaza copilul.Si probabil tu ai vazut ceva finutz,de,erau musafiri in vizita.

Eu am un baiat..cand s-a nascut sotzul meu a bagat placa ca el nu stie,nu poate,blablauri..nu suporta sa-l auda plangand,sa se trezeasca noaptea,...la 4 luni eram in pragul divortului.Desi,pe de alta parte il adora pe pui,il iubea,era clar,doar ca nu facea fata la maruntisurile de bebelus.Am discutat,a inteles si am rezolvat.Daca la 8 luni era aceeasi situatie..absolut sigur eram pachet la mama acasa.

Doar parintii care au trecut prin asta pot intelege ce durere e sa-l vezi pe partener total fara interes.

E pacat si speratul intr-o minune e amagire aducatoare de suferinta.

Si acum ce vrea sa faca?sa incerce de un baiat si apoi sa vada cum face diferente intre copii?sau sa faca tot fata si sa ramana cu ele?

Pana la urma barbatul stabileste sexul copilului dar cu un asa specimen ,cum o dai tot rau iesi.Eu as fugi cat ma tin picioarele.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De linga un barbat care nu-si iubeste copilul-pretex fiind sexul acestuia-fugi mincind pamintul si nu te uiti in urma. Nu te iubeste nici pe tine si nu e capabil sa iubeasca nici pe altii daca se leaga de prostii de genul asta. Am mai auzit si eu de cazuri de genul asta, niciodata printre cunoscuti, dar mi se par aberante. Am vazut si la stiri un nenorocit care nu-si lua nevasta si fetita din spital pentru ca i se spusese ca o sa nasca baiat, el facuse cinste la circiuma si acum avea fetita!

Spune-i prietenei tale sa se gindeasca bine daca mai sta cu individul, ca daca in 8 luni nu a descoperit ce miracol e fiinta aia, boul tot bou o sa ramina!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am vrut sa scriu ceva urat, dar ma abtin. Scriu ceva mai putin urat.

E un dobitoc. Mai bine s-ar bucura ca are un copil sanatos si frumos.

Eu vad tatici care sunt mandri pana la ingamfare ca au fetite cu codite si le ingrijesc mai ceva ca lumina ochilor.

Cat am fost insarcinata eram obsedata sa am fetita (ma simteam io mamica de fetita) si`l tot intrebam pe al meu sot daca va fi fericit. Niciodata nu a pus problema altfel, decat ca el da sexul copilului, deci orice ar fi numai sanatos sa fie. A fost tare mandru ca avea cea mai mare bebelina de pe sectie cand am nascut eu [flo] O imbaiaza, o schimba, ii face masaj, si la fel ar face si daca am avea o minune de baietel.

Imi pare rau de prietena ta si sper ca sotul ei sa-si revina pana nu e prea tarziu si va ajunge fi`sa sa-l urasca.

 

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai e ceva ce eu nu inteleg: acest comprtament a pornit clar de la faptul ca el voia baiat cu orice pret dar exista oare barbati care sa nu isi iubeasca fetitele nici cand sunt mici si nici cand cresc? Ce se va intmpla cu acest copil si mai ales cum ati zis si voi daca va mai aprea si un baietel in familia lor??????

 

El e mai tot timpul plrcat din tara; sta foarte putin cu familia lui si nici macar cand vine nu manifesta un interes deosebit fata de copil....asta am vazut eu in scurtul timp cat am stat in vizita la ei iar cand vorbesc cu prietena mea la telefon niciodata nu imi vorbeste de el. Daca intreb eu imi zice ca e plecat din tara si atat!

 

O alte chestie e ca mie mi s-a parut ca ea se amageste...mi-e greu sa va povestesc o intamplare anume...aaaaaaa...de ex. mi-a zis ca el este lesinat cand aude ca fata ii seamana leit. Eu i-am zis la un moment dat ca e fetita ii seamana perfec dar nici nu m-a bagat in seama!

 

 

Oana id="navy"> [:X]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Omul asta e un dobitoc. Noi avem o fetita de 5 luni si jumatate. Nush de c e dupa ce am ramas insarcinata ne doream baietel....poate pt ca ma gandeam ca viata asta va fi mai usoara un pic pt un baiat....ei bine nu a fost sa fie...dar de cand am nascut, tati e tare mandru de fetita lui, mai ales ca-i seamana tarte mult(ai impresia ca-l veyi pe sotul meu BB mic )si din "principesa lui tati"nu o scoate, o iubeste tare mult, se joaca cu ea non stop, ii face masaj....si cate si mai cate.

Teo si BB Fulvia

 

Si sa nu uit...eu langa un om asa cum e taticul de care se vb pe aici, NU as sta. CATEGORIC

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar nu pot sa inteleg cum nu isi iubeste copilul, chiar daca e fetita? Si tata a avut parte numai de fete, desi de fiecare data a sperat sa fie macar una din noi (3) baiat. Chiar imi aduc aminte cand s-a nascut sora cea mica, a mers la spital si dr. l-a felicitat ca are o fara. La care tata:"Iara fata?!?!" Asta a fost prima reactie, dar o iubeste cel mai mult. Si e mandru ca are 3 fete, desi numai cea mica mai e acasa cu parintii (e inca la liceu)id="navy">id="Book Antiqua">

 

[gravi]10+

 

POZE

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...