Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cezariana Polizu, Dr. Herghelegiu


marib

Recommended Posts

Buna, sunt o graviduta ce urmeaza sa nasca in martie ...as dori sa nasc cu dr herghelegiu, nu am fost pecienta dumnealui pana acum, am fost doar la ecografii la 16 si 24 saptamani, la Medsana. Merg la d-lui prin recomandare. As avea mai multe intrebari: stiu ca este un medic foarte bun, dar si foarte ocupat...credeti ca m-ar trata ca si pe o pacienta pe care a urmarit-o de la inceputul sarcinii ? Eu voi avea indicatie de la medic cardiolog pt cezariana, credeti ca va fi de acord ? (nu mai am rabdare pana merg la urmatorul control ). Cum stabileste data pentru cezariana, asteapta pana se declanseaza nasterea, sau programeaza mai devreme ? Eu voi merge la urmatoarea eco la 32 de saptamani, dupa aceasta data , cam de cate ori te mai cheama ? As avea mai multe intrebari, dar as vrea sa nu insist acum prea mult. Astept raspunsurile mamicilor care au nascut cu dumnealui si care imi pot povesti ... Daca e cineva care ma poate ajuta,cineva care a nascut cu dlui prin cezariana.... Va multumesc mult ! M.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Marib,

 

dr. herghelegiu este intr-adevar foarte bun, dar foarte ocupat si............ cam neserios.

 

Si eu am vrut sa nasc cu el; dar la a 4 eco m-a intrebat cine sunt si cine imi urmareste sarcina; dupa ce ma vazuse de catvea ori si il omenisem bine de tot. Si eu am fost cu super recomandare si avand si oaresce implicati in sistem.

 

Am lasat-o balta pentru ca mi-a fost teama ca nu ma pot baza pe el; urma sa nasc in preajma Pastelui (ceea ce s-a intamplat) si mi-a fost teama ca nu va veni.

 

Succes!

 

Gabi

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru raspuns, Gabi [pup]

..de asta mi-e frica si mie, sa nu ma lase balta, mai ales ca nu am fost pacienta d-lui pana acum...ma gandesc, poate, ca daca accepta cezariana (si aici stau si ma intreb daca va accepta, medicul cardiolog e din alt spital), e programata si poate asa vine...

As fi vrut sa stiu daca exista mamici sau gravidute care nu au fost pacientele d-lui de la inceputul sarcinii, cum s-a comportat ? Eu am vazut ca e mai tacut,nu prea explica, doar daca insisti...insa in ziua cand i-am spus din partea cui vin, s-a comportat altfel, adica mult mai comunicativ. Nu stiu ce sa fac...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...