Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Kilogramele in plus=cezariana?


deeaa77

Recommended Posts

Astazi am fost la control si am aflat cu oarecare surprindere ca e posibil sa nasc cu cezariana pentru ca am prea multe kilograme..adica vreo 90 [bang]. Doctorita mi-a decolat placenta si am pierdut si dopul gelatinos! Dar vad ca nimic pana acum..nu contractii, nu ruperea apei. A mai nascut cineva cu cezariana din cauza asta? Va multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

N-am mai auzit asa ceva! Cum adica ti-a "decolat" placenta? [wow] Cum a ajuns ea la placenta, ca nu pricep?[bang]

Si kg nu vad de ce ar fi vreo problema....

Mai da-ne detalii...id="Comic Sans MS">id="green">

 

Ioana [gravi]26 saptamani [baietel] si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue">

 

poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Problema este ca nici eu nu sunt chiar sigura ce inseamna... dar cred ca reprezinta desprinderea placentei de col...?? Chiar nu stiu, de aceea am si scris.. m-am gandit ca stie cineva ce inseamna. Procedura nu stiu cum anume are loc... mi-a facut control vaginal si asa s-a exprimat ..ca imi face decolare ca sa grabim procesul...pentru ca sunt in 40 de saptamani si 3 zile. Ideea e ca dupa aceasta procedura am eliminat acel dop gelatinos.

Privitor la kg in plus.... nu stiu de ce nu as putea naste normal.... Doctorita a zis ca sunt supraponderala [grasa], ca o sa imi faca o proba de travaliu si daca nu reusesc sa ma dilat mai mult de 4 cm, imi face cezariana.

Nu stiu ce sa spun mai mult de atat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistita,eu aveam vreo 117 kile inainte sa nasc si nu a vorbit nimeni de cezariana! Si mie mi-au decolat membranele,asta este o manevra asa zis naturala care sa provoace nasterea! Mie nu mi-a provocat-o,dar in general ai putea avea primele contractii in noaptea asta sau miine!!

Incearca deci sa dormi un pic,ca nu se stie!!Si daca esti decisa sa nasti natural fa-o,cere cezariana doar in cazul in care ai probleme!!

Pupici si nastere usoara

 

Corina si Anna nazdravana!![hop]

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by deeaa77

Problema este ca nici eu nu sunt chiar sigura ce inseamna... dar cred ca reprezinta desprinderea placentei de col...?? Chiar nu stiu, de aceea am si scris.. m-am gandit ca stie cineva ce inseamna. Procedura nu stiu cum anume are loc... mi-a facut control vaginal si asa s-a exprimat ..ca imi face decolare ca sa grabim procesul...pentru ca sunt in 40 de saptamani si 3 zile. Ideea e ca dupa aceasta procedura am eliminat acel dop gelatinos.Privitor la kg in plus.... nu stiu de ce nu as putea naste normal.... Doctorita a zis ca sunt supraponderala [grasa], ca o sa imi faca o proba de travaliu si daca nu reusesc sa ma dilat mai mult de 4 cm, imi face cezariana.Nu stiu ce sa spun mai mult de atat.


id="quote">id="quote">Ideea e ca o sa iti induca nasterea cu medicamente probabil. Eu cred ca ai toate sansele sa nasti natural, nu te descuraja. Cat priveste "decolarea" ea nu are cum sa fie "de placenta" iar placenta nu sta lipita de col, doamne fereste , ca asta ar fi placenta praevia si ar insemna cezariana de urgentza clara. Nu stiu la ce s-a referit dr cand a zis "decolare' poate alticineva mai luminat sa ne raspunda.Nastere usoara si bebe perfect! Si neaparat sa ne tii la curent cu ce se mai intampla![pup][flo2]Moderatoareleid="red">, cum naiba se face ca fata asta a raspuns aseara la 19 si raspunsul ei a aparut abia acum (13.20) a doua zi? Mai ales ca e o situatie de urgentza... Chiar asa greu de moderat a fost raspunsul ei...id="Comic Sans MS">id="green">Ioana [gravi]26 saptamani [baietel] si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue">poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dilaural a scris: id="red">

 

Am vorbit la telefon cu Deeaa77 (prietena mea)... A ajuns la Municipal si i-au facut ecografie. Cica era un doctor arab! I-au spus ca totul e foarte bine, bebele e bine, are in jur de 4 kg - 4 kg. si ceva... Are BCF bune... Este ok!

Si ea la fel! In schimb nu are contractii... si nici o durere nimic.

Au internat-o! Doctorita care a internat-o a vorbit la telefon cu doctorita ei, i-a povestit care e treaba si ... atat!

Nu se stie ce se mai intampla mai incolo. Acum sta si ea si asteapta sa vada!

Nu stia cand si daca doctorita ei va veni!

Ii revenise in schimb optimismul!

 

Va mai spun dupa ce mai vorbesc cu ea!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...