Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)


devylla

Recommended Posts

am revenit sa ma laud.

Am terminat bezelele si spre uimirea mea au iesit din prima.

Yo's una innebunita dupa bezele...imi cumparam in tara muuulte si cu cola...si apoi lesinam de atata dulce.Acu ca stiu reteta o i-au de la capat.

Daca o vreti si voi sa imi spuneti,e kantan.

Uitati de aici

un week-end placut tuturor!

 

japonia prin ochii unui amatorid="Comic Sans MS">id="size1">,despre tineid="size1">

 

 


sabina

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 298
  • Creat
  • Ultimul răspuns

niponel uite iti scriu reteta.

 

BEZELE

 

3 oua,200 gr zahar,suc de la lamaie,sau exista si in comert 100 %.Se poate pune si coaja de la lamaie,si colorant alimentar obtional.

Albusurile se bat bine bine spuma,se adauga treptat cate o lingura din zahar batand albusurile incontinuu,se pune si zeama de lamaie batand mereu albusurile.Gusta putin din compozitie...si daca iti place cu un gust mai puternic mai pui suc de lamaie.Se mai bat albusurile pana nu se mai simte zaharul.daca vrei pui colorant alimentar,yo am pus rosu ca nu am avut in casa alta culoare.Pui o cratita la foc cu putina apa sa fiarba...intre timp bati in continuare albusurile,cand apa a fiert pui castronul(sa fie metalic)deasupra cratitei si batand incontinuu albusurile vreo 5 minute,pana se intareste compozitia putin.Apoi ungi o tava cu unt si o tapitezi cu faina,si pui compozitia in forme mici.Le bagi in cuptorul incalzit putin la 100 grade,o ora-o ora si 10 minute.Depinde de marimea lor.Si cam asta este.Daca nu s-a inteles ce am scris sa imi ziceti ca am scris pe fuga.

Spor la gatit!

 

japonia prin ochii unui amatorid="Comic Sans MS">id="size1">,despre tineid="size1">

 

 


sabina

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna

O mincarica buna tare care se maninca atit cu piinita cit si cu orez;

pulpa de pui ...300g

amestec de brinza pt pizza...60g

o conserva de porumb(scursa).

o ceapa taiata asa mai mare

Marinata pt pui :sare ,piper ,1lingura sake

Sos :3 linguri keceap

1 lingura sake

1 lingura shoiu

piper,tabasco

_ se taie carnea imbucaturi si se pune in marinata pt 10 min

_se pune ulei de salata la incins si se prajeste carnea un pic apoi se adauga ceapa si porumbul ,se amesteca cam un minut (la foc mare),se pune si sosul iar dupa alte 2minute se presara brinza deasupra ,se face focul mic si se mai lasa inca un minut (sa se topeasca brinza) .gata.

 

Fetelor ,da ce mincare buna gatiti voi , imi lasa gura apa...

Sper sa ma primiti si pe mine in bucataria voastra si promit retete bune si gustoase[papica]

Pofta buna

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am venit cu retetele[asia]

CHEC

6 oua( se pot face si din 4 sau 8 depinde de marimea tavi) eu am facut cu 6, jumatate cana zahar, 2-3 pliculete zahar vanilat, 10 ling de apa, cacao si colorant ( cu sau fara) eu am bagat si rosu,1 cana faina , si cui ii place lamaia se poate baga si o lingura de coaja rasa lamaie.

MDP

Se bat albusurile spuma se adauga galbenusurile cate unu si se amesteca continuu,intre timp se pune zaharul intr-o craticioara si cu cele 10 ling de apa se pune la fos mic pana se topeste zaharul,dupa ce sa topit se pune peste compozitie , zaharul vanilat si faina ( compozitia trebuie sa nu fie nici prea subtire dar nici prea groasa ) Se unge tava cu ulei si faina sau se pune hartie de copt apoi se ia din cantitate si se amesteca cu cacao sau alte culuri si se toarna peste compozitia alba, se baga la cuptor 190C cam 20 min , incercati sa intepati cu o scobitoare la mijloc daca sa copt.

 

fausta_roid="red"> nu mai stiu sigur daca am postat retetele dar am sa mai scriu o data.

 

CARTOFI IN COAJA LA CUPTOR

 

4-5 cartofi,unt, sare,1 ou, maioneza, ceapa verde, branza topita ( ca pt pizza) sunca( pt copii) tsuna ( pt adulti)masline

 

MDP

 

Se fierb cartofi in coaja apoi se taie pe jumatatesi se cobesc la mijloc, se unge cu margarina si se dau la cuptor 20 min, se bate oul cu maionezasi se pune in jumatatile de cartofi, tsuna , ceapa taiata marunt, branza topita si masline deasupra apoi se da inca 20 de min la cuptor. POFTA BUNA

 

iar reteta pt rulouri vin alta data cu ea ( trebuie so caut) am fugit ca mai am treaba.

 

NIPONEL MERCI FRUMOS pt raspuns.

Dariucha, bine ai venit si astept retetele tale mai ales acum in perioada asta ( am niste pofteeeeeeee) am fugit[fuga]

 

 

 

MAMI[gravi]20+ YULIA ( 2002)si BEBE[baietel]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetele care aveti masini de facut paine please helppp:vreau sa-mi cumpar si eu dar nu stiu ce ar trebui sa urmaresc la ea?sunt atatea tipuri incat imi prind urechile,nu stiu pe care sa o aleg!

 

 

fetelor am descoperit tarate de grau!cautati prin magazine(mai ales cele care au produse internationale)WHEAT BRAN.daca gasiti va invat si cum se umple borsul[:D]

 

[gravi]20,KEN(1nov 2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...