Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)


devylla

Recommended Posts

quote:Originally posted by Ileana2000

Fetelor,ce este RAYU si cum ii spune la gris?Bits daca iti cumperi masina de facut paine,vezi ca sunt cu "tavita"dubla.Eu am mica,daca stiam imi cumparam mare.Am sa caut tarate,se poate face bors fara frunze de visin?


id="quote">id="quote">la gris ii spune semolina din engleza:cateva link-uri: 1 , 2 Daca cauti pe google,gasesti imediat.Scri semolina in katakana si kanji pentru kona-•².Sper sa iti fie de folos.japonia prin ochii unui amatorid="Comic Sans MS">id="size1">,despre tineid="size1">
sabina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 298
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Astazi am gatit ceva bun si foarte usor .(Buta bara donburi bento )asa se cheama mancarea Reteta este urmatoarea : Carne de porc (dinaia subtire )(buta bara ) 120 grame ciuberci eringi 1 –{@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O jumatate de ceapa (taiata asa pe lung ) 1 ardei rosu gras (taiat pe lunc ca ceapa) 30 grame fasole pastai (intregi ) Pentru sosul (tare )i‚½‚êj aveti nevoie de : sake si mirin -o lingura zahar -jumate lingurita shoyu - 1 lingura jumate Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei si prajiti carnea de porc taiata potrivit .Dupa ce se prajeste carnea pe ambele parti puneti toate legumele taiate (ceapa ,ardeiul,ciupericle eringi si fasolea pastai ) le caliti bine impreuna cu ceapa apoi puneti sosul (‚½‚êjamestecati putin dupa care adaugati piper si gata [papica] Se serveste peste orez . Este buna si pentru copii la gradi la Obento. Pofta buna .E foarte buna mancarea si usor de facut .Sa-mi spuneti daca v-a place [papica] Spor la gatit.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

id="left">@Salata cu ebi@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Aveti nevoie de urmatoarele : 100g ebi (dinaia potriviti ) @@@@@@ 60 g tako (caracatita)-aiata cubulete mici 1 castravete -taiat cubulete mici jumatatate de telina (ƒZƒƒŠj argei gras - 1 rosu ,1 galben si 1 portocaliu (taiati cubulete ) 6 maline negre 2 frunze salata (ƒŒƒ^ƒXj 4 linguri - dressing @@@@@@@@ @sare si piper (dupa gust ) Intr-o tigaie se pune ulei si se prajesc ebi pe ambele parti .Se scot si se pun intr-un bol. Peste ei se pun dressing toate legumele taiate ,caracatita , maslinele si salata taiata potrivit .Se ameste toate usor .Pe potriveste de sare si piper .Pofta buna .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mi-am luat masina dar mi se pare ca nu se invart klumea ingredientele pt ca pe coaja de la paine mai era putin zahar+drojdie nedizolvata.

 

am vrut sa fac coca de pizza si a iesit un terci.nu stiu de ce doar am respectat toate cantitatile din reteta.tot mai bine mi-a iesit coca framantata de mine.

 

[gravi]21,KEN(1nov 2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna

Cartofi noi cu fasole;

_4 cartofi noi spalati bine si taiati in patru

_3 fire praz taiat rondele

_1 ardei rosu

_2 catei usturoi pisati

_o cana fasole rosie fiarta (fara zeama ,se poate folosi conserva)

_2 linguei ulei de floarea soarelui

_1 lingura ulei de sesami

_2 linguri soy sauce ,sare piper sesamii patrunjel tocat

 

_se fierb cartofii in coaja 15 min _se scurg si se usuca _

_se calesc in ulei de floarea soarelui ceapa si ardeiul pt 2 min ,se adauga usturoiul ,se amesteca ,se pun cartofii iar dupa 2 min se pune si fasolea

_se da gust cu ulei de sesami ,soi sauce ,sare piper

_se calesc la foc mediu pt 10 min

La sfirsit se presara sesamii si patrunjel

Se poate face o salata de rosii cu brinza linga Pofta buna

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ileanaid="red"> se pun cam 3 linguri de tarate amestecate cu 2-3 linguri de faina de porumb(ajuta la fermentare)cu apa potabila intr-un vas(atat cat sa se faca o pasta)si se lasa 1 zi pt fermentare.intr-un borcan de sticla se pun cam 3 cm de tarate,se amesteca cu pasta fermentata si cu frunza de dafin.peste se adauga apa clocotita,se pune capacul si se infasoara borcanul cu ceva gros pt a impiedica pierderea caldurii.dupa ce s-a acrit si ai folosit borsul poti pune apa peste taratele ramase caci se mai pot folosi 1 data.cand umpli din nou bors jumatate din taratele vechi la arunci si pastrezi jumatate peste care mai adaugi 3 cm de tarate noi +2 linguri de faina porumb si urmezi acelasi procedeu.

ps:daca blatul de la bucatarie pe care sta borcanul cand torni apa fierbinte nu e de inox sa pui neaparat 2 cutite(sau orice altceva de metal) sub borcan ca sa nu crape de la apa clocotita.

 

mama spune ca nu se umple bors decat martea,joia si sambata caci altfel nu se acreste.acum eu nu stiu chestia asta dar am respectat informatia[:D]

 

[gravi]21,KEN(1nov 2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by bits

 

 

mama spune ca nu se umple bors decat martea,joia si sambata caci altfel nu se acreste.acum eu nu stiu chestia asta dar am respectat informatia[:D]

 

[gravi]21,KEN(1nov 2004)

 


id="quote">id="quote">

Lol,am sa respect si eu.Multumesc mult,azi am sa trec la un magazin pt.gaijini,sper sa gasesc tarate [pup]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...