Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)


devylla

Recommended Posts

Kimuchi nabe:hakusai taiata in forme mai patrate,carne de porc feliata subtire,naga neghi taiate in 7me,kimuchi cam 50g,o legatura de enoki,harusame si o cutie de tofu.separat se face tsuiu:1l apa,4 linguri de dashi,4 linguri de shoyu,3 linguri de sake,2 de mirin aka miso si shiro miso dupa gust.se toarna fierbine peste componentele din oala si se pune la fiert cam 15min.

 

[gravi]26,KEN(1nov 2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 298
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Japonici am si eu o intrebare la voi,eu stiu ca cimbru in engleza e oregano,dar mi-a zis cineva ca oregano nu este cimbru,stiti cum i zice la cimbru in engleza?

azi am facut mici si am pus oregano la gust au iesit f. buni si aroma este placuta dar totusi eu stau pe ganduri legat de oreganoid="red">[asia]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Devylla,multumesc mult pentru retete.Deocamdata nu le-am incercat,pentru ca nu am toate ingredientele necesare,si sa m aduc singura la cumparaturi...tare mi-e sa nu cumpar cine stie ce bazaconii!Asa ca mai inghit putin in sec,pana voi reusi sa merg impreuna cu sotul.Inca o data,multumesc si[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...