Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

casatorie de necesitate?


Recommended Posts

Buna tuturor, Nu stiu daca s-a mai postat acest subiect, insa am nevoie sa stiu daca o casatorie rezista in conditiile in care nu exista relatie sexuala intre soti? Cu ce sa incep? Suntem casatoriti de 4 ani, avem un copilas de 3 anisori, insa de cand eram gravida , incepand cu luna a 5 a , intre mine si sotul meu nu a mai existat nimic de ordin intim, mai exact sexual. El pretexta ca “ nu vrea sa loveasca copilul”. Am nascut, au trecut cele 6 saptamani postnatale de interdictie, am asteptat sa se intample ceva intre noi, insa intre timp au trecut 3 ani si nimic nu se mai intampla. Trebuie sa precizez ca el este diabetic si hipertensiv , deci nu mai exista nici o sansa de a fi barbat din nou. Chiar am luat de la dr o pompa care prin vacuum ar trebui sa creeze erectie, dar a incercat-o doar o data, pe motiv ca il deranjeaza. De asemenea, pentru cine nu stie, cand ai diabet, dispare dorinta sexuala. Habar nu am ce sa fac, sunt la capatul rabdarii. Ma gandeam sa gasesc pe altcineva, strict pentru aceasta necesitate, dar nu cred ca va merge, programul meu e fix, sotul ma cauta in permanenta la servici sau pe mobil , nu mai stiu. Si ceea ce ma deranjeaza este ca tot el e nervosul. E adevarat ca si eu mai rabufnesc uneori si chiar i-am reprosat ca imi lipseste ceva natural, firesc, insa el imi spune variabil” draga mea, daca ne cunosteam acum tzaspe mii de ani……alta era situatia, acum ai fi fost satula!”Nu zice nimic de genul, hai sa gasim o alta modalitate sau poate ar fi bine sa ai pe altcineva doar pt asta, nu! Am incercat un vibrator( de 4 ori in 2 ani, nu mai mult, ca n-am ocazie), ca am zis "hai sa incerc ", insa nu m-am simtit bine,e dureros! In fata prietenilor pozam in cuplu fericit, insa singura mea fericire e copilul meu pe care il iubesc la nebunie si in fata caruia trebuie sa joc teatru in raportul meu cu taica-su. Credeti ca in aceste conditii, o casatorie poate rezista? M-am gandit ca singurul motiv pentru care stau cu el e copilul.El nu e chiar un finut, desi are facultate, n-are 7 ani de acasa! In fiecare zi vad tot felul de aspecte negative la el, ceea ce stiu ca deterioreaza relatia noastra. Nu stiu! Ma puteti ajuta cu un sfat in cazul casniciei mele, va rog? Tismana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

tismana,esti sigura ca nu are pe altcineva??te intreb asta pt ca eu aici unde locuiesc acum cunosc o familie al carei sot are diabet, isi injecteaza zilnic insulina,nu multa,dar totusi viata sexuala exista.stiu asta pt ca cunosc bine aceasta familie,iesim impreuna,deci...cam stiu ce se mai petrece intre ei ´´in noptiile reci de iarna,respectiv in cele calduroase de vara´´.[;)]

poate ca( daca esti sigura ca nu exista alta persoana intre voi)sotul tau are o alta afectiune care-l face impotent sau fara dorinta,cum ne scriai tu.de ce nu consultati un medic??cred ca ar fi cel mai in masura sa va dea un sfat.ma gandesc ca e destul de aiurea sa fi casatorita si sa nu ai cu cine face sex.sexul face si el parte dintr-o relatie, e adevarat la unii mai mult,la altii mai putin,dar ma gandesc ca e normal sa existe si e aiurea sa lipseasca cu desavarsire.[V]scriai la un moment dat sotului tau nici nu prea-i pasa si nu-l deranjeaza situatia.mi se pare un pic egoist gestul lui,ceva ar trebui sa faca, sa consulte un doctor, sa se gandesca ca langa el e o femeie care e ....femeie.

 

Inca o zi(Mela)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

din pacate... nu cred ca e un pretext, stiu un caz in care, da, asta e tristul adevar: barbatul are o forma de diabet care l-a lasat impotent.

Nu stiu daca datorita bolii in sine sau medicamentelor, dar nu mai poate.

Deloc.

 

Acum... si tu ar trebui sa il intelegi pe el, si el pe tine.

In locul lui, eu n-as avea egoismul sa tin un om perfect sanatos, cu necesitati si dorinte, langa mine in conditiile astea.

 

Nici in locul tau nu e simplu, mai ales ca e injust sa-i reprosezi: poate si el isi doreste, poate mai mult ca tine, dar nu poate.

 

E complicat.

La ce orgoliu au barbatii, e chiar foarte complicat.

 

Incearca sa-l atragi in niste "jocuri sexuale" care sa nu implice neaparat potenta, sa va reconstruiti senzualitatea, si vedeti in continuare ce puteti face... si ce nu.

Cu putina imaginatie, poate reusiti sa aveti o viata "aproape" normala.

Dar pentru asta el trebuie sa isi depaseasca niste bariere psihice.

Si tu trebuie sa accepti acea "aproape" normalitate, in loc de normalitate.

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mela, da sunt sigura ca nu are pe altcineva, pentru ca el chiar nu mai poate.Pe bune, nici o reactie!

Impotenta lui are urmatoarele cauze, banuiesc eu :

1.medicamentele pentru diabet

2.medicamentele pentru hipertensiune

3.inainte de a ne cunoaste,deci cu 1 an inainte de casatorie el si-a facut circumcizie si am citit ca si interventiile chirurgale la acest organ provoaca impotenta in timp.

4.Cand inca mai era barbat, ca sa zic asa, l-am prins uitandu-se pe internet la femei goale, la tot felul de filmulete X si cred ca si astea au contribuit, zic eu, cel putin asa am citit. Mi-a zis atunci ca asta nu inseamna nimic pentru el, ca “isi clateste si el ochii”

 

Intr-adevar e foarte aiurea sa dormi cu un barbat si sa n-ai sex, mai mult, te mai si atinge pe corp, dar atat, nu mai mult, nu continua .Parca ar imbratisa o papusa, nu o femeie, stii.Am ajuns sa adorm plangand incet cand sunt situatii de astea..

 

 

Elise, eu l-am inteles perfect si il inteleg, insa faptul ca nu imi acorda nici o atentie din acest punct de vedere m-a facut sa rabufnesc, prima oara acum cateva luni. Ce “jocuri sexuale”?????? Stii ce spune, ca doar am incercat si asta. Spune ca nu are chef si ca e obosit si gata, televizorul face toti banii, e cel mai sexy .

 

Cat despre egoism , ca si Mela zicea, va spun, ca doar traiesc langa el, e egoist la maxim. Problema mea e ca nu stiu cat o sa mai rabd nervos, adica mi-e frica sa nu ajungem sa zbieram in fata copilului si sa-l stresam. Deja el cand se enerveaza urla si eu imi iau copilul in brate si ma fac , ca glumesc si incerc sa-l calmez si pe el, doar ca sa taca. Nervii sunt si de genul: “ Unde-mi sunt ochelarii? Nu mai gasesc nimic in casa asta!” Adica tot eu trebuie sa ii caut sau sa-i dau.Nu are rabdare pentru nimic.

Cam asa stau lucrurile.

 

Alta chestie de care eu zic ca tine de egoism e ca nu face nici un efort sa tina regim pentru diabet, sa faca exercitiu, sa manance ce trebuie, nu exact pe dos, inghetatat si cat mai multe dulciuri, adica e inconstienta, ce sa mai! Plus ca nu vrea sa consulte nic un medic pentru problema lui, ii e jena. Doar pe doctorul de diabet l-a intrebat de acea pompa de care spuneam mai sus.

 

Cam asta e situatia, ma gandesc la ce va urma, eu ii vreau binele si inca il iubesc, ma gandesc ce sa fac de acum incolo, ca am ajuns la mari depresii din aceasta cauza. Si azi chiar am simtit ca explodez daca nu imi descarc si eu sufletul la voi, fetelor si uite ca mi-ati si raspuns. Va multumesc frumos.

 

Tismana

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tismana draga cred ca tu trebuie sa ai o discutie foarte foarte serioasa cu sotul tau. Frustrarile de genul asta duc la un dezechilibru nu numai psihic dar si fizic (boli hormonale). Explica-i ca iti doresti ca relatia sa mearga bine tocmai pentru ca il iubesti si aveti un copil impreuna dar daca el nu face nimic pentru asta pune-i in vedere divortul. Altfel iti spun foarte serios ca o sa ajungi sa ai probleme mari si nu cred ca vrei sa nu-ti poti creste copilul. Daca crezi ca nu poti sta de vorba cu el sau nu accepta, scrie-i absolut tot ce ai pe suflet explicandu-i foarte clar ca nu e vorba de a "fi satula" ci este o stare de normalitate.

E o situatie dificila si iti doresc multa putere dar trebuie sa fii foarte ferma pe pozitie si sa nu mai accepti nici un compromis, ai acceptat destul 3 ani, parerea mea. Iar neglijarea regimului alimentar la diabetici duce la moarte, adu-i aminte si de asta si spune-i ca are o responsabilitate uriasa, cea de tata.

 

"never say never"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tismana, cred ca e vorba de orgoliu aici, mi-e foarte greu sa cred ca el chiar nu vrea.

In fond, si el e om, ca si tine.

 

Convinge-l sa mergeti la un medic.

O sa fie greu, dar trebuie sa-si accepte problema si sa o infrunte, si sa caute solutii.

 

PS: pozele de pe net nu cred ca au vreo influentza... jumatate dintre barbati ar fi impotenti in cazul asta... [:D]

 

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga TISMANA,parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa gasesti un moment prielnic(o cina romantica)de a discuta despre problema voastra.I-al cu usurelul si adu-i aminte de clipele frumoase din "tinerete",de felul cum te saruta ,atingea,etc.si de nevoia trupeasca pe care o ai.Comunicarea este cel mai usor mod de a rezolva problema voastra.Poate discutind ve-ti gasi un raspuns la problema voastra sau macar il vei convinge sa consulte un medic.Reactiile lui nervoase probabil ca sint si din cauza hormonilor[biz].Multa bafta si sa ne ti la curent[hia]

 

ada

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La noi incet incet, am ajuns in aceeasi situatie. Acum, pentru ca mi-a tot spus ca nu mai vrea, nu il mai ating deloc. Dar sunt hotarata sa vad daca e doar o pasa, daca nu, renunt. Eu cred ca sunt in floarea varstei, si nu vreau ca peste 20 ani, cand ma uit un urma, sa imi para rau ca nu am trait. Am incercat mai multe metode, am spus ca il sustin daca vrea sa mergem la medic si mi-a spus ca nu "e impotent", dar nu ma vrea....atunci de ce sa il fortez eu?

 

zepellina

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca tu esti frustrata, gandeste-te cat de speriat si de stresat trebuie sa se simta sotzul tau. Tu macar stii ca poti, el saracul, a pus in cui aceasta parte a vietii pentru totdeauna.

 

Eu cred ca nu trebuie sa il stresezi. Ai doua variante:

 

1. Daca dorinta psihologica nu a disparut, lasat in pace poate va gasi el o solutie "alternativa" la problema. N-as sti ce sa-ti sugerez [:I]. Nu imi dau seama daca un barbat care nu poate face nimic fizic mai poate totusi simti vreo satisfactie daca macar tu ai reusi sa fii cumva satisfacuta sexual. Oricum, lasa totul sa porneasca de la el, poate trebuie sa isi recapete un pic curajul, poate ii e si lui frica sau jena sa incerce altceva.

 

2. Daca dorinta psihologica a disparut, asta inseamna ca never-ever nu vei mai avea parte de satisfactie fizica alaturi de el. Nu cred ca e sanatos dpdv fizic pentru tine sa accepti o asemenea relatie. Si asa cum scrii aici, nici nu cred ca ai putea [:D]. Este frumos sa spui ca dragostea trebuie sa fie mai presus de aspectele astea, dar nu cred ca e realist. Asta tu stii cel mai bine, tu iti cunosti sufletul. Ai fi pregatita sa accepti o viata intreaga alaturi de el fara satisfactie fizica? Ti-ar fi suficient ceea ce poate el sa iti ofere in alte privinte? Daca da, esti o norocoasa. Daca nu, te paste despartirea, mai devreme sau mai tarziu.

 

Eu nu il vad ca egoist pe sotzul tau. El il vad doar speriat si nesigur pe el...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...