Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

peridurala la Brasov


Recommended Posts

Hello Fetelor, Stie cineva daca se face peridurala la Brasov? Stiu ca se pune problema de un anestezist care se pricepe la asa ceva si nu stiu daca se practica in brasov, daca se pricep anestezistii din maternitate la asa ceva. Daca stiti parerea diferitilor ginecologi brasoveni despre acest subiect m-ar ajuta f.f. mult. Cu ce te mai pot ajuta cei din mat. Brasoveana sa ai un travalui mai scurt, mai usor si o nastere suportabila? Multumesc anticipat Ildy [gravi]25+ cu bebitzaky[copil] in burtica http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna ildy,

 

prietena mea a nascut cu peridurala, tot la brasov, a fost pacienta drlui. Ionel, am inteles ca el practica acest tip de anestezie. din pacate nu isi mai aminteste nici ea numele anestezistului, a trecut ceva timp de la nastere.

 

pe cine ai medic? banuiesc ca te poate sfatui si el / ea.

 

eu am nascut tot in bv, nastere naturala, fara anestezie, in iunie 2002, insa un travaliu foarte scurt, si o nastere usoara. meritul este al doctoritei, cred. sincer, nu ma asteptam ca dupa trei ore de la internare sa si nasc (primul copil, 3900 g). vorbisem cu doctorita mea inainte si mi-a spus ceva de un anestezic usor intravenos (nu ma intreba cum se numeste ca nu mai tin minte), a functionat, in sensul ca durerile mi s-au parut suportabile, iar epiziotomia nici nu am simtit-o, insa vreo 12 ore daca ma ridicam in picioare ma invarteam cu tot cu rezerva.

 

imi spunea o amica ca sunt si alti doctori care practica anestezia peridurala insa cu medic anestezist de la spitalul militar.

 

mai multe nu stiu, daca aflu iti scriu.

 

nastere usoara.

 

karina1976

 

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hello,

 

Merci Karina,m-ai mai linistit, deci se poate si cu un travaliu nu prea lung si dureri suportabile.

 

Cel mai tare ma sperie un travaliu de zeci de ore cu dureri infernale, mai ales durata ma sperie. Ma intereseaza si acele injectii cu analgezice sau anestezic usor de care am mai auzit. O s-o intreb pe dr. ginecolog (Dumitrache) dar eram curioasa sa aflu si de la mamici care au trecut prin asa ceva, pe care in ce fel au ajutat la nastere.

Nu prea asi vrea cezariana (daca nu exista pb. medicale), nici sa se sufoce copilul ca nu reusesc sa-l imping dar daca se poate totusi asi vrea ceva care sa ma ajute.

 

Ildy [gravi]25+ cu bebitzaky[copil] in burtica

 

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ildy, eu sunt pacienta d-nei dr. Dumitrache si am nascut normal in 2004 fara nici un fel de anestezie. Am avut nastere provocata prin ruperea membranelor, ca bebe statea bine merci si nu mai vroia sa iasa la lumina. La una din ultimele consultatii, cand am adus vorba despre anestezie, d-na doctor mi-a spus ca nu este cazul sa ma gandesc la asta, pentru ca am "o mostenire genetica buna", adica un col bun. Stiu ca nu este adepta anesteziilor si nu cred ca-si incurajeaza pacientele in acest sens. Chiar sunt curioasa sa vad ce-ti va spune. Eu am avut incredere in ea si am in continuare, asa ca pentru a doua nastere voi "apela" tot la ea.

 

Simona [gravi]31 sapt si Sorina [copil] 12 Noiembrie 2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...