Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cezariana - in ce moment se face exact?


MaryP

Recommended Posts

Adica...trebuie sa astepti sa inceapa contractiile, sau sa "se rupa apa" sau se programeaza dinainte? Va rog sa ma lamuriti si pe mine, cele care au facut cezariana! [flo] [url="http://community.webshots.com/album/164093253QskeOo"]NUNTA NOASTRA[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariaelenapica/my_photos"]POZICI[/url] Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mary,

teoretic cezariana se programeaza. A mea era prevazuta pe orele 14. Ca au facut-o la 6 dimineata intre 2 contractii dupa ce mi se rupsesera membranele si am alergat spre sala de operatii, e alta poveste [:D]

Nu-ti face probleme, ai incredere in medicul tau si totul va fi bine ! [bis]

 

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by dolcebaby

MARI din cite stiu eu doctorul stabileste saptamina in care se face operatia, atunci cind este si BB pregatit de regula prin sapt 38 - 39Te-ai hotarit la cezariana ?Eu iti tin pumnii ca mai ai putin pina la intilnirea cu BB[pup]dolcebaby


id="quote">id="quote">Multumesc mult.[pup] Atunci de ce se vorbeste de 40 de saptamani de sarcina?M-am hotarat la cezariana din multe motive bazate pe probleme reale si nu e doar un moft cum ar tinde altii sa spuna si cum mi-au spus de fapt...Deci se stabileste cu doctorul si daca "ma apuca " mai repede atunci il chem pe el...nu?NUNTA NOASTRAPOZICIMaria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mari daca te apuca subit vreo nastere pina-n programare... pai il suni repede pe doc si se rezolva, se poate face cezariana chiar dak ti se "rupe apa". Oricum trebuie sa vb cu dr. tau si sa il intrebi dak este disponibil la orice ora... eu asa am facut... voi naste prin cezariana (la mine e "moft" pt ca mor de frica) pe 25 aprilie

 

Te pup si nastere usoara!!![pup]

 

 

dolcebaby

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by dolcebaby

Mari daca te apuca subit vreo nastere pina-n programare... pai il suni repede pe doc si se rezolva, se poate face cezariana chiar dak ti se "rupe apa". Oricum trebuie sa vb cu dr. tau si sa il intrebi dak este disponibil la orice ora... eu asa am facut... voi naste prin cezariana (la mine e "moft" pt ca mor de frica) pe 25 aprilie Te pup si nastere usoara!!![pup]dolcebaby


id="quote">id="quote">Iuiii, ce simpatica esti![pup] Sincera sa fiu si mie mi-ar fi frica, dar nu de durere in sine ci de cuvantul groazei [help]: EPIZIOTOMIE!!Iti doresc din tot sufletul: bafta, nastere usoara si un bb sanatos si frumos!!!!!NUNTA NOASTRAPOZICIMaria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De regula se programeaza in functie de ce se vede la eco. Dar e mai bine sa lasi puiutul, sa "se coaca" cat mai mult. Asa cum au spus si fetele se poate face si dupa ce s-au rupt membranele!

Trebuie sa stabilesti cu doctorul tau ce si cum faceti!

 

Don't talk unless you can improve the silence!

 

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Maria au dreptate fetele, bebele e bine sa stea cat mai mult sa creasca, chiar daca el e bebe maricel.

Iti spun cazul meu: de prin sapt 37 mergeam saptaminal la control si il rugam pe dr. in fiecare saptamana sa nasc. Era burtoiul mare, eu mare, canicula afara, nu mai puteeeeam!!! Ma intelesesem cu dr-ul meu sa "nastem" prin cezariana (de moft, de varsta, ca nu ma simteam in stare sa suport o cusatura intre picioare s.a. de ce vreti voi).

Si nu pricepeam atunci de ce tooot ma amina in fiecare sapt ca sa il lasam pe bebe sa mai stea ca sta bine. Uooof, il uram pe medic pt asta! Plecam aproape plingand, ca nui pasa si de mine deloc?!

Pina la urma i-am dat dreptate ca stia el mai bine ce zicea, e foarte bine sa duci cat mai mult sarcina. Medicul meu ar fi vrut teoretic sa asteptam pina se declanseaza singura nasterea si incep contractiile. Dar am avut norocul ca a trebuit sa plece pt 5 zile din Bucuresti exact cand intram eu in sapt 40 si i-a fost frica sa mai ma lase cu asemenea sarcina maricica sa-l astept. Am nascut la 39 de sapt si 5 zile iar bebeul avea 4,200 kg si 53 cm.

 

Oricum nu-ti face asa probleme de acum, savureaza sarcina si rasfata-te cat mai poti, ca vine bebe si devine sef!

Nastere usoara!

 

 

 

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

 

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

 

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MaryP,

 

Eu am fost programata la cezariana pe 20 feb dar se pare ca bebe a dorit sa apara ceva mai devreme si pe 16 feb la ora 00.20 noaptea m-au apucat niste contractii ingrozitor de dureroase.

 

Asa ca l-am sculat imediat pe sot si l-am pus sa conduca spre spital.Cum am ajuns, m-au bagat in sala de operatie imediat(bebe era in pelvina,adica statea in fundulet ca nu i-a placut sa stea in cap[hagi]

 

Am auzit ca unii doctori in Romania asteapta sa ti se declanseze nasterea natural si de-abia dupa aceea te opereaza.Aici nu se face asa ceva.

As zice sa vorbesti cu doctorul care iti supravegheaza sarcina si sa-l intrebi cum procedeaza dumnealui.

 

Cit despre statul lui bb in burtica,fetele au dreptate:e o mare diferenta sa nasti prin cezariana in sapt.38 sau vaginal in aceeasi saptamina!Aici zic ei,bebe poate avea unele probleme respiratorii daca e nascut prin operatie inainte de sapt.39.

 

numai bine

Mariana

mama Monicai(1998), id="red">a lui Matei(2001)id="blue"> si a lui Markus(2006)id="teal">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca depinde si de dr. Al meu (acelasi ca Danat) prefera sa astepte sa se declanseze nasterea natural (la prima nastere) din mai multe motive printre care instalarea rapida a lactatiei si pornirea lohiilor. Mie nu mi s-a declansat nasterea cu toate eforturile depuse si laptele mi-a venit tarziu, iar lohiile m-au tinut cam 10 sapt, cand credeam ca au trecut, mai reveneau putin [alcool].

 

Iti doresc un bb sanatos si refacere rapida![flo]

 


Andreea, mami de [bibe] Tudor - 10.08.2005id="teal">id="size1">

POZE si id="teal"> FILMULETE id="teal">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...