Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

unde v-ati cunoscut sotul\iubitul?


Recommended Posts

HRISTOS A INVIAT!Nu stiu cat de mult va va interesa acest nou subiect deschis de mine,fetelor,dar de ceva timp ma tot gandesc la un astfel de subiect.[amoras]Eu,de exemplu,am cunoscut un baiat la care tineam f. mult pe cand eram in anul 2 de facultate dar....s-a intimplat ca aveam si o prietena "f.buna" si..in fine..cert este ca,de unde trebuia sa ne casatorim,ne iubeam f. mult..am ajuns sa ne despartim.Timpul a trecut,eu am terminat si facultatea anul trecut,dar in tot acest timp nu am prea iesit din casa,nu prea am mai avut grija de mine si de felul in care arat,ce mai..m-am delasat.Problema este ca nu mai am ochi pt. nimeni.Insa acum, de curand,imi dau seama ca am si eu nevoie de un prieten,de cineva cu care sa ies.Imi este dor de timpul pe care l-am petrecut cu prietenul meu si inca nu m-am vindecat,dar imi dau seama ca va trebui sa uit si sa imi gasesc pe altcineva.Dar cum?Pt. ca eu nu ies nicaieri.De aceea m-am gandit sa deschid acest subiect.Poate unele dintre voi au trecut prin situatii similare sau poate imi puteti da un sfat care sa ma ajute sa-mi schimb mentalitatea si comportamentul pe care le am in prezent.Sau poate,pur si simplu,sa spuneti unde v-ati cunoscut sotul\iubitul pt. ca eu sunt sigura ca nu voi cunoaste pe nimeni stand in casa,dar nici nu fac nimic in acest sens.[biz] Va multumesc! Paste fericit in continuare!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

HRISTOS A INVIAT!

nici eu nu aveam obiceiul sa ies prea mult adik mai deloc si asta pentru ca lucram destul de mult si nu mai aveam chef si de iesit...pe sotul meu l-am cunoscut la serviciu [:D] firma la care eu lucrez a mai deschis un magazin si a aparut el[bonjovi]....faza cea mai tare este ca dupa ce ne-am cunoscut am realizat ca noi de fapt suntem si vecini in aceeasi scara[mariaj]dar daca nici unul din noi nu prea aveam treaba cu casa eu lucrand el fiind student nu ne-am intalnit niciodata pe scara (sau poate nu am dat importanta)....

fain nu??! sa nu credeti ca v-am spus o telenovela [^]este adevarul gol-golut[dual]...asa ca nu dispera cel care ti-e ursit va aparea cu siguranta cand nici nu te vei astepta...tu doar ocupa-te de tine sa arati bine ca nu se stie[;)]

 

Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am avut o relatie cu un baiat timp de 3 ani. Aceasta relatie a inceput in timpul liceului, noi fiind colegi de liceu. El a terminat cu un an inaintea mea si se pregatea sa dea examen la actorie...de aici s-au tras toate problemele. A intrat in alta lume cu femei atragatoare, bine-nteles el nefiind usa de biserica. Ne-am despartit si am cautat apoi sa fiu inconjurata de prieteni pe ca sufeream de singuratate. In acel cerc de prieteni, l-am cunoscut pe sotul meu, un barbat care ma uibeste enorm si pe care il iubesc la fel.

Cam asta e povestea mea.

Fostul prieten acum este actor, iar eu m-am casatorit, sunt fericita ca am un astfel de sot langa mine si astepatm sa vina pe lume un bebelus.

Iti doresc sa gasesti dragostea vietii tale si sa fii fericita.

 

putzuruca [gravi]17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...