Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetelor ajutor! Am un sot cu patima bauturii. Suntem casatoriti de 9 ani, avem doi copii, ne iubim in continuare...dar nu mai pot. Nu vreau sa divortam, vreau cumva sa-l fac sa se lase de baut, dar nu stiu daca se poate. El nu recunoaste ca are o problema, spune ca exagerez. Si eu si toata familia lui. Am incercat totul. Sa vorbesc cu el, sa pun pe altii la care tine sa-i vorbeasca. Se opreste trei-patru zile si o ia de la capat. Cand nu bea e painea lui Dumnezeu. Isi adora copii, iar acestia stau agatati de el toata ziua. Numai eu inghit si plang si ma consum. De ce trebuie sa fie asa? De ce nu putem sa fim si noi o familie normala? Ne-am luat din dragoste, de ce trebuie omorata aceasta dragoste? Nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma, va rog.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca cineva poate da un sfat care sa-l "vindece" pe sotul tau de acest viciu. Ar trebui ca el sa vrea. Si este valabil pentru orice "patima" nu doar a bauturii.

Daca altceva nu ai de reprosat la adresa lui atunci ori il accepti asa cum este ori il lasi.

Ai incercat sa inscenezi o despartire? Sa vada cum e sa pleci cu copii cu tot o vreme si sa-l lasi in bautura lui?

Stiu pe cineva, care i-a dat sotului un termen sa-si rezolve problema, iar ea a plecat cu fetele la munte 2 saptamani. Inainte, insa a vorbit cu parintii si prietenii, ca in caz de refuz din partea sotului sa o ajute sa se mute si sa bage divort.

In timpul cat a stat la munte femeia, toti i-au explicat tipului ca la intoarcere nu va mai avea casa pentru ca va inainta divort si va pierde copiii, iar parintii lui nu l-au sustinut.

Lucrurile s-au aranjat dupa asta, poate ca au mai aparut unele neintelegeri, dar stia ce-l asteapta si s-a temperat tot timpul.

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut un unchi alcoolic. matusa ia comandat ceva ceaiuri dintr-o reclama de la tv si uite asa, miraculos s-a lasat de bautura. Cred ca exista o solutitie daca ar fii si el deacord sa le bea si el.

 

Sanatate multa

Ana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

e o problema maareee...primul meu sot cam asta facea...si doar la inceput nu era asa...am incercat sa discut cu el(greu am gasit un moment ca era mahmur mai mereu)dar...inevitabilul s-a produs si a hotarat...da ati citi bine el a hotarat sa ne despartim(poate ca a fost constient macar un moment de raul pe care-l facea...poate)

Nu regret nimik...doar ca nu am facut acest pas muuult mai repede am tot sperat ca se va schimba...no chanse...

iti urez succes...ma bucur ca vrei sa-ti salvezi casnicia(si eu am vrut...dar cu ce pret?!?), dar oare el vrea????....daca da e ok...dar vrea???

 

Elena [i]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca el nu vrea sa se lase, nu o sa o faca. Trebuie sa vreaid="red">, asta in primul rand. E un viciu mai urat ca fumatul, dar daca persoana in cauza nu e constienta ca daca mai continua asa, o sa aiba numai de pierdut, atunci crede-ma ...te zbati singura si in zadar.E pacat ca il vad si copii asa.

Mai incearca sa-l lamuresti,poate totusi....

 

 

MG [flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca subiectul meu nu va ajunge niciodata fierbinte. Pentru mine este de-a dreptul arzator, dar poate ca voi faceti parte din categoria fericitelor care nu se confrunta cu o asemenea problema. Le multumesc fetelor care mi-au raspuns si trebuie sa le spun ca sunt constienta ca fara ajutorul lui nu pot rezolva nimic. Doar divortul. Si inca nu sunt convinsa sa fac acest pas. Inca mai sper sa-i vina mintea la loc, si sa se gandeasca ca si-a dorit si el aceasta familie si copiii, si ca ar fi pacat sa piarda tot.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristina, nu te supara dar poate nimeni nu stie cum sa te ajute. Pentru noi, din afara e usor sa-ti dam sfaturi... dar solutii sigure nu stiu cine o sa-ti dea.

Noi oricum ne gindim la tine, iti tinem pumnii si sa ne mai dai vesti despre voi.

 

Sanatate

Ana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...