Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

v-ati muta cu socrii?


Recommended Posts

Sotului meu i-a venit o idee, nu foarte rea de altfel de a pune bani cu socri pentru a ne lua o casa impreuna. Eu sunt foarte reticenta, cu toate ca vom fi separati cu totul (doar intrarea in curte va fi comuna), pentru ca de obicei e bine sa fie o distanta rezonabila ca sa te simti bine! printze
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna,printze!uite eu urmeaza sa ma marit peste 2 luni...si aveam si varianta asta in minte sa locuiesc cu socrii mei dar eram deja prea mult...doi 2 socrii 2 si cumnata + cainele si in 2 camere ar fi fost un infern pt mine ca iti dai seama nu putea nici sa ma fatzai pe acolo...asa ca stam singuri ...departe de certuri si alte alea

eu nu stiu acum care va sunt resursele financiare dar ideal ar fi sa locuiti separat de socrii cu toate ca stati separati si aveti doar curtea comuna...dar vor exista discutii daca nu acum mai tarziu da.

ar trebui sa discuti cu sotul mai bine decat sa se iste discutii...

 

Nunta noastra:19 august

Poze

Luna de miere...mult asteptata

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici vorba!

Mai bine as renuta la ceva pentru a avea liniste si pace.

Dar nici cu ai mei nu as sta.

 

 

 

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

 

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce m-am casatorit,am stat 2 luni la socrii mei si va jur ca a fost cea mai cumplita perioada din viatza mea,horror nu alta;desi inainte ne intelegeam bine,dupa nunta au inceput necazurile,asa ca ne-am mutat in chirie cu sotul numai ca tot in acelasi oras si aproape de ei;nici asa nu a fost mai bine ca socrela ne controla mereu[bang];de un an aproape ne-am mutat in casutza noastra si in alt oras la 40 de km de socrii.Acum avem liniste! si e ff bine!Eu zic doar atat:cat mai departe cu atat mai bine si pt nimic in lume impruna!!!

 

Mihaela http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Br-r-r-r, sub nici o forma, poate, doar temporar. Am stat un an cu soacra mea, e femeia extraordinara, dar tot ieseau neintelegeri. Doua femei in bucatarie - e ceva, sa stii! Cand ne certam cu sotul, cu toate intentiile ei bune, numai agrava situatia, oricum, nu te simti "liber" (pt o discutie mai aprinsa, pt un film mai ..., nu mai poti sa te fatai prin casa imbracata sumar, noaptea te tot gandesti sa nu scartaie patu, sa nu scoti niste sunete, etc.). Socrii vor incerca sa te "invete" cum sa te porti cu sotul tau, cum sa gatesti, cum sa speli, cum sa calci, etc., etc.

Varianta ideala ar fi un duplex.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si noi am stat un an si un pic cu parintii lui..si exact cum ziceau si fetele..de unde la inceput tineam f mult la ei, au inceput sa apara mici frecusuri, asa ca ne-am intors in garsoniera mea, unde stam si acum singurei si foaaarte fericiti

 

parerea mea: temporar, cateva luni, merge..dar toata viata in nici un caz!

 


[grup]suceava! id="size2">
id="left">id="teal">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar daca se poate sa aveti domiciliu separat ... ar fi mult mai bine. Discutii apar, oricit de intelegatori si dragi v-ar sau le-ati fi.

 

Noi am locuit cu parintii mei o perioada (si tine cont ca sint singura la parinti - deci ma iubesc neconditionat, aveam 3 camere, in plus noi chiar avem o relatie de buna amicitie) si pot spune ca niste mici tensiuni au fost. Dar nu asta e singurul motiv ptr. care te sfatuiesc sa nu impartiti locuinta, ci si liberatea voastra, exista o mare diferenta de comportament, de atitudine intre cele doua cazuri, cu sau fara parinti.

 

Desi nu se moare din asta si se poate convietui si cu socrii sau parintii e mai "sanatos" fara...

 

Bafta in decizia pe care o veti lua!!!

 

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...