Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sclava sau Regina???


Recommended Posts

Ce preferati, sclava in casa unui geniu sau regina in casa unui mediocru??? Extremele, oare pe care din cele doua le preferam? casatorindu-te cu un om genial nu duci lipsa de nimic, material vorbind dar va trebui sa-i suporti capriciile, diferenta de nivel intelectual, sa faci ce zice, ce-i place plus victima lui sentimental, dar in schimb, esti repectata de toata lumea, plimbata in toate colturile lumii, cele mai scumpe toalete, bijuterii, masini, vile superbe etc... Daca te casatoresti cu un mediocru nu ai parte de acest rasfat material, dar cind se uita la tine are in ochi luciri celeste, cind te scoate la o cafea odata pe saptamana are ochi doar pentru tine cu alte cuvinte esti regina lui sufleteste si atat cit poate el sa te faca fericita, nu esti doar oama facuta din coasta barbatului edit: la ora asta sint cam obosita, nu stiu daca am dezvoltat bine dar sper sa ma fi facut inteleasa..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca pui bine problema. Geniul nu implica implica in mod automat prosperitate materiala. Un om mediocru nu te va "diviniza" in mod automat. Ba ar putea sa simta acut inferioritatea lui si sa incerce sa te coboare la nivelul lui, injosindu-te si tratandu-te urat, pentru a se simti el superior, cumva.

Un om intelectual nu va incerca sa te faca victima lui si nu va avea, neaparat, capricii, ci poate va avea, dimpotriva, o mai mare deschidere fata de tine si de problemele si sentimentele tale.

Diferenta de care vorbesti tu aici este intre un om bogat, dar arogant si sarac din punct de vedere intelectual si sufleteste; si unul cu putine resurse materiale, dar care ar putea sa te iubesca din suflet, desi nu iti poate oferi mare lucru dpdv financiar.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu sunt nici una, nici alta. Si nici nu as vrea ... M-am casatorit cu un om normal, muncim amândoi si construim cât putem ... Vedem lumea când avem bani, daca nu, facem concedii mai modeste. Ne suportam capriciile reciproc. Iar cu enteligenta nu ne batem capul ... [:D]

 

Desi termenii tai îmi par ciudati : geniu = cu bani multi, mediocru = fara bani (multi). Sa nu uitam ca multe genii au trait sau sfârsit in mizerie. Mai sunt multe de spus ...

 

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cred ca geniu, bogat, mediocru, sarac...etc sunt atribute care definesc oamenii in societate, nu intr-un cuplu. intr-o relatie exista el si ea, exista iubire, exista respect, exista poveste, exista oameni care sunt toti egali atunci cand sunt indragostiti.

 

"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Exact ce ti-a raspuns Rosey voiam sa-ti zic si eu!

Insa dupa modul in care descrii cele doua extreme, imi dau seama ca este modul tau de a privi doi oameni cat se poate de prezenti in viata ta. Si ca ai dori sa faci o alegere, asa ca propui un sondaj printre femei...

Nu pot sa-ti spun decat: fiecare se simte bine daca traieste cat mai aproape de felul lui de-a fi. Unii nu se simt bine in lux, altii da. Unele femei simt nevoia sa fie "sclavele" unui barbat (serios, nu e cazul meu, dar stiu cazuri), altele nu. Sclava esti in masura in care il servesti, nu in masura in care ai de toate (tu descrii ciudat situatia sclavei la om bogat). Oricum, daca un barbat te face "fericita", esti deja sclava lui, cel putin sufleteste, daca material nu are ce-ti oferi. Si mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge sa fii un fel de sclava si in casa lui... daca nu cumva ai ales sa iti imparti viata in mod echitabil intre cei doi!

Eu nu prefer nici una dintre variante, ma simt bine cu propria persoana si in compania unui om cu care imi impart timpul si la care tin mult. Nu ma raportez la el ca sa decid daca sunt sau nu fericita, ci la mine. De fapt asta facem toti, ne raportam la idealurile si dorintele personale.

Iti doresc succes in a-ti gasi propriile raspunsuri la intrebare.

 

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Prima alegere.Pt ca un "geniu" m-ar stimula. Daca sint stimulata,raspund ca atare si mi-ar fi bine.

Un mediocru?Un mediocru ma plictiseste. Daca nu-l deosebeste nimic de restul oamenilor, adorm:)

 

Am raspuns fara sa ma gindesc la cei doi ca o posibila relatie bazata pe lipsa sau pe nelipsa banilor.Am avut impresia ca la altceva te refereai nu?

 

si tot asa...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ar fi interesant sa studiezi de aproape un geniu, dar...doar atit. [:D]

 

Eu as prefera ca barbatul pe care il aleg pentru restul vietii sa imi fie egal.

Sa fie la acelasi nivel cu mine.

Si daca eu sint mediocra, sa fie si el mediocru.

Daca sint frumoasa si desteapta, sa fie si el la fel. [:D]

 

Nu concep relatii de subordonare in familie...de nici un fel.

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...