Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Peste 3 luni nasc...dar unde???


Recommended Posts

Am o mare mare dilema ! La sfarsit de septembrie trebuie sa nasc si nu stiu unde sa merg. Vreau un spital curat cu un personal k-lumea, sa aiba si rezerve bineinteles, nu conteaza pretul. Euro-clinic e privat insa mi se pare cam mult 1.600 Euro pentru o nastere normala. Doctora mea de la Bio-medica e la CFR cu nasterile dar acolo nu au rezerve. Eu vreau sa stau singura in camera si sa am conditii bune. Cineva mi-a recomandat doctori buni la Elias, Cantacuzino si Pantelimon dar vreau spital si personal bun in primul rand. Ajutati-ma cele care au mai nascut sau cunosc.As vrea sa merg deja la doctorul cu care voi naste. [gravi] 23 + [baietel] [foto][url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelik_tasia/my_photos"]pozele noastre[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tasia draga,

 

E bine sa-ti pui deja aceasta intrebare,dar nu te stresa prea mult!!!

 

1600eur mi se pare rezonabil daca nasti intr-o clinica privata cu personal competent,in comparatie cu 5000usd cat ma va costa pe mine cezariana aici,dar sunt asigurata!!

 

Eu nu conosc nici o clinica in romania la care te-asi putea indruma;pot doar sa te incurajez cu un pupic!!!

 

bye

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu o sa nasc la Cantacuzino. Am ales Maternitatea Cantacuzino, in primul rand datorita competentei tuturor medicilor (in caz ca nu o sa ma poata asista chiar medicul meu) si a conditiilor (ti-l dau pe bebe cu tine in camera, e curat, cu exceptia toaletelor care cam lasa de dorit, dar asa e cam peste tot). Toata lumea e draguta. Exceptie fac asistentele de la bebelusi, care sunt obisnuite cu bani multi. Sper sa primiesti raspunsuri si despre celelalte spitale.

 

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png

Medeea 32+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ionicaid="red"> multumesc pentru incurajare si pupic [flo]

Medeea76id="red"> la Cantacuzino am recomandare la dr. Briceag, acolo au rezerve? zici ca e curat? O sa ma gandesc.

martha78id="red"> Pantelimon e aproape de noi si e la 3 minute de soacra mea, de aceea am zis sa merg acolo. Am fost acolo deja la dr, Stanciulescu, nu imi place um arata spitalul asta e problema mea.

Nu ma pot hotara si pace [bang]

 

[gravi] 23 + id="red"> [baietel]

 

[foto]pozele noastre

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tasiaid="red"> la Elias sunt rezervele celor de la Centrul Medical Unirea care stiu ca-s super moderne. Nu stiu preturi insa, eu am nascut acolo in decembrie dar nu am vrut in rezerva ptr ca ma plictiseam ingrozitor sa stau singura cuc in camera. Am stat in saloane care erau super curate, mobilier nou, termopan, etc, pe bebe il puteai tine cu tine sau il lasai la neonato ( lucru pe care ti-l recomand[;)]). Poti sa dai insa o fuga pana acolo si sa intrebi de preturi.

Am auzit ca si la CF2 ar fi conditii foarte bune. Cel mai bine e sa mergi tu in recunoastere..ca stii cel mai bine ce vrei.

Bafta si nastere usoara[pup][pup]

 

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [bb] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

[foto]pozici la 5 luni

asa s-a nascut Miruna

varsta Miruna

filmuletze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

madauid="red"> [pup] Elias id="green"> zici? pai e o varianta sa stii. Pot sa ma duc pana acolo, sa vad care-i treaba, preturile cred ca sunt rezonabile, adik pentru 3-4 zile cat voi sta nu cred ca voi plati mai mult de 400 Euro+ 200 pt doctor. Oricum nu cred ca ma va costa 1.600 ca la Euro-clinic.

 

[gravi] 24 + id="red"> [baietel]

 

[foto] pozele noastreid="purple">

 

[bebic] bebeid="red">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

tasiaNu ai un dr pina acum? te duci dupa el.ca oricum daca totul e ok nu se sta decit 1 zi 2 in spital.Eu vreau sa nasc la Elias dar asta doar pt ca eram pacienta unuia din dr dinainte de a ramine insarcinata.Acum fiecare cum decide te duci dupa un dr sau dupa conditii!!!!

 

Monica 27 sapt+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monique_newid="red"> am avut o doctora la Sanador, ea ear si la Polizu, si am intelez ca la polizu e oribil. La 16 saptamani am inceput sa merg la Bio-medica la o doctora. Ea are nasterile la CFR(unde nu au rezerve si se sta cate 3-4 in camera) si la Euro-clinic, unde am mai zis, mi se pare un pic cam scump. Acuma vreau sa merg in alta parte, dar unde [?][?]

 

[gravi] 24 + id="red"> [baietel]

 

[foto] pozele noastreid="purple">

 

[bebic] bebeid="red">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...