Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Am o intrebare: ce parere aveti de diferenta de varsta intr-un cuplu, in care ea are 20 de ani si el cu 16-17 ani mai mult? Cei doi locuiesc impreuna si au "planuri mari". Personal, eu sunt de parere ca diferenta de varsta nu conteaza, insa cu conditia ca ambii sa fie suficient de maturi "emotional". Ma refer la acea maturitate care aduce abilitatea de a iubi adanc, cu adevarat, constant, in cel mai pur sens al cuvantului, capacitatea de a fi emotional stabil intr-o relatie. Analizandu-ma pe mine insami, am impresia ca la 20 de ani nu prea am stiut ce vreau... nu am fost capabila sa iubesc cu adevarat asa ca acum, cu toate ca la momentul respectiv am crezut contrariul, si asta nicidecum din cauza "celuilalt", ci pur si simplu pentru ca nu am atins maturitatea interioara necesara unor sentimente adevarate. (Sau poate m-am maturizat doar eu asa, mai lent [:D]) Voi ce credeti? Cum ati fost la 20 de ani fata de cum sunteti acum? [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La 20 de ani eram la fel cum sunt acum la 24. Am ales sa fac un copil, sa stau alaturi de um barbat de 32 si nu regret. Cred insa ca maturitatea are multe de spus, mai ales in privinta ei. El a avut o perioada mai mare de libertate iar ea nu. Depinde cat de mult isi poate dori ceva stabil. Eu imi doream asa ceva, nu mi-a placut prea mult sa ma joc cu aceste lucruri, desi nu am fost lipsita de alte relatii (unele mai lungi altele mai scurte) imi doream ceva clar si nu regret.

 

ANCA si EMA [bonjovi]EMANUELid="limegreen">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

As vrea la ai mei cei 20 de ani sa am gindirea de la 24 pe care ii am acum. Si eu la 20 eram o mare visatoare si credeam ca am atins marea dragoste. Cu timpul insa mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa mai caut sa mai cunosc, sa inteleg mai bine ce vreau de la viata si cum ar trebui sa fie partenerul perfect pentru mine. Nu regret ca m-am casatorit la 20 de ani ci doar cred ca mai era loc de alte experiente, pe care acum nu indraznesc sa le cunosc.

 

helga

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am 23 si sotul 35...ne-am casatorit anu trecut cand aveam 22, si cred ca a fost cea mai buna alegere; stie sa fie matur cand trebuie, dar nu si-a pierdut nici..calitatile de strengar...[:D]..cat despre mine, m-a maturizat f mult sarcina desi acu inca mai copilaresc langa bebe de 3 luni[il]

 

sunt sigura ca nu as fi fost la fel de fericita cu nimeni altcineva; varsta nu conteaza daca ai o anumita maturitate emotionala...iar eu il iubesc pe el asa cum e si mai ales pentru ca am o gramada de invatat de la el...Nu numai ca imi e cel mai bun prieten, dar ne si potrivim 100% in tot ceea ce facem[il]

 

[pis]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal">

id="Comic Sans MS">id="size1">

BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Doareu, gandesc la fel ca tine in ce priveste maturitatea emotionala, cu o sg. exceptie - o diferenta mai mare de 10 ani, hai maxim 12 nu mi se pare ok. Fetelor sa nu dati cu osii in mine va rog, asta e parerea mea.

 

20 si 37...hmmm, ar putea sa-i fie tata, in plus preocuparile sunt complet diferite.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Miramar

Doareu, gandesc la fel ca tine in ce priveste maturitatea emotionala, cu o sg. exceptie - o diferenta mai mare de 10 ani, hai maxim 12 nu mi se pare ok. Fetelor sa nu dati cu osii in mine va rog, asta e parerea mea.20 si 37...hmmm, ar putea sa-i fie tata, in plus preocuparile sunt complet diferite.


id="quote">id="quote">De acord cu tine. Nu va suparati, dar eu vorbesc din experienta proprie.WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pot sa spun SINCER ce gandesc?! Peste 10 ani ea o sa-si gaseasca unul de varsta ei, cu aceleasi preocupari si interese...(sper sa gresesc.)

 

 

 

 

 

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

draga mea,

 

Nu conteaza diferenta de varsta.Ceea ce conteaza sunt sentimentele.Daca sentimentele partenerilor sunt puternice totul va fi perfect,daca nu totul se va duce de rapa.

Totul tine de iubire.Varsta nu are nici o importanta.

Parerea mea.

Si crede-ma ca am intalnit multe cupluri care se inteleg excelent in ciuda diferentei de varsta de peste 10 ani.

Asa ca [il]conteaza.

Ai grija de tine.

 

ANGELA

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...