Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Neliniste


Recommended Posts

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti un sentiment de neliniste legat de barbatul de langa voi? Fie el sot, prieten, iubit. Totul e ok si deodata....apare acel sentiment ciudat. Inexplicabil. Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa. Imi cer scuze daca va pare ciudata intrebarea mea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Onetzica, eu stiu despre ce vorbesti, mi s-a intimplat si mie cu un iubit... Am constat ca atunci cind el era nelinistit, stresat, framintat de ceva imi transmitea si mie starea asta cu viteza luminii iar eu receptionam totul imediat. Nu mi s-a mai intimplat niciodata sa am astfel de comunicare cu cineva si mi-am dat seama de ce se intimpla efectiv intrebandu-l daca e ceva cu el in momentul ala. Asa m-am lamurit. Dar eu faceam niste chestii care ajungeau pina la palpitatii!

 

Fii si tu putin mai explicita: cind ti se intimpla sa simti nelinistea? Ar putea exista si alte explicatii mai "paranormale" dar stiu ca nu toata lumea crede in asa ceva...

 

sa nu ne pierdem speranta

danutza

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

aceasta neliniste am simtit-o si eu...si de obicei intr-adevar exista ceva...si aceasta neliniste o simt de exemplu daca sotul meu este suparat,iritat, eu il simt imediat...am mai avut astfel de nelinisti,cind cineva m-a inselat,(sau numai a avut intentia)eu am simtit...sau anumite presimtiri in legatura cu alte persoane apropiate...acest fenomen ar putea tine de un fel de telepatie...iar acest fenomen necesita foarte multa documentatie,fiind un fenomen foarte amplu...sau nelinistea este provocata din cauza ca te gindesti intens la ceva ce te preocupa de mult timp...este posibil sa dai mai multe amanunte despre nelinistea ta? pina atunci,numai bine si liniste sufleteasca iti doresc...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar...el era preocupat de niste probleme de serviciu. Nu imi spune multe pentru ca nu vrea sa ma incarce cu problemele lui. Il simt, chiar daca nu arata asta. Niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva cu nimeni. Acum e plecat si inca persista starea asta ciudata. Probabil ca mi le trasnmite si mie. Cu toate ca incearca sa fie bine, sa ne bucuram cand suntem impreuna, sa ne simtim bine, simt ca e ceva in neregula cu el. Probabil imi fac prea multe ganduri si nu e bine.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...