Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Steamer / dispozitiv de fiert la abur


Winnie

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mi-am luat si eu aseara, inca nu l-am pus in priza, si am o intrebare: Exista vreun link cu retete speciale pentru aparat de gatit cu aburi?

 

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

 

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

 

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

 

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

 

Despre Andreiid="red">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
quote:Originally posted by Alina

 

Eu il am pe acesta,poti sa fac si supa adica are Saftauffangschale ,un vas unde se pastreaza sucul legumelor "aburite"[:D].Sunt f multumita de el.

 

Alina

 


id="quote">id="quote">

 

Alina,

tot pe acesta il am si eu, dar numai cu 2 vase, nu cu 3;

pe mine una - ma depaseste putin, in sensul ca nu am o carte cu retete in lb romana si nu prea-mi dau seama cum sa-l folosesc;

am facut oua fierte, cartofi, pui, dar la spaghete mi s-a parut dezastruos - dupa timpul indicat de ei (vreo 30 min.) spaghetele erau nefierte si la cremwursti cam la fel - au ramas nefierti, desi am respectat timpul indicat de producator.

 

in fine, am si eu niste intrebari:

 

1. ai zis de vasul care "colecteaza" supa de la legume ; e vorba de vasul ala pt orez sau de care ? cum il folosesti ?

 

2. daca vrei sa gatesti altceva decit legume la abur - crema caramel de ex. (am vazut reteta in carte, dar era in germana) - in ce recipiente o pui in aparat ? casoletele de Al sunt bune ? sau sa folosesc plastic ?

 

3. totusi, niste retete verificate de tine - poti sa pui aici, te rog ?

 

multumesc mult (teo1970)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by may
quote:Originally posted by AlinaEu il am pe acesta,poti sa fac si supa adica are Saftauffangschale ,un vas unde se pastreaza sucul legumelor "aburite"[:D].Sunt f multumita de el.Alina
id="quote">id="quote">Alina,tot pe acesta il am si eu, dar numai cu 2 vase, nu cu 3;pe mine una - ma depaseste putin, in sensul ca nu am o carte cu retete in lb romana si nu prea-mi dau seama cum sa-l folosesc;am facut oua fierte, cartofi, pui, dar la spaghete mi s-a parut dezastruos - dupa timpul indicat de ei (vreo 30 min.) spaghetele erau nefierte si la cremwursti cam la fel - au ramas nefierti, desi am respectat timpul indicat de producator.in fine, am si eu niste intrebari:1. ai zis de vasul care "colecteaza" supa de la legume ; e vorba de vasul ala pt orez sau de care ? cum il folosesti ? 2. daca vrei sa gatesti altceva decit legume la abur - crema caramel de ex. (am vazut reteta in carte, dar era in germana) - in ce recipiente o pui in aparat ? casoletele de Al sunt bune ? sau sa folosesc plastic ?3. totusi, niste retete verificate de tine - poti sa pui aici, te rog ? multumesc mult (teo1970)
id="quote">id="quote">Teodora,Vasul in care se colecteaza supa de la legume este al doilea recipient;adica baza(pe masa)e aparatul cu cuva in care pui apa,apoi vasul asta de plastic in care se aduna supa si apoi tavitele.M-am uitat acum pe carticele.Una singura e cu retete,se numeste "Fitness geht durch den Magen"(Fitnessul trece prin stomac [:D])si sunt retete de salate,mincarici(ardei umpluti cu brinza,spaghetti cu spanac,dovlecei umpluti) si citeva deserturi(orez cu lapte,mar copt cu stafide,orez cu lapte si fructe,pere in ciocolata).La pere in cioco:perele(tari) stropite cu suc de lamiie se pun intr-o tavita,cioco si frisca lichida se pun in tavita fara gauri(banuiesc ca in cosuletul de orez,altceva nu este)si se acopera cu folie(banuiesc ca de aluminiu,nu scrie),se lasa 15-20 minute.Cind suna clopotelul [:D],sosul de frisca si cioco se pune peste pere.Sincera sa fiu,eu desrturi nu am facut.Am facut carne de pui,peste si apoi diferite sorturi de legume(broccoli,sparghel,fasole verde,mazare,morcovi,ciuperci,cartofi).Fetitei mele ii place mult piureul de cartofi asa ca tai cartofii in felii subtiri,ii las 20-25 minute si apoi ii bag intr-un vas si ii mixez cu putin lapte si unt.Da,alimentele se sareaza,condimenteaza inainte.Ma rog,carnea e bine sa stea vreo ora-doua cu condimentele pe ea.Orez am facut dar mi-a iesit cam tare.In fine,is multe feluri de orez si poate nu am nimerit [:D]sau apa din cosulet nu a fost fiarta.Paste nu am facut,am mai auzit pe la altii ca ies cam lipicioase.Oua nu am facut dar le fac dupa acelasi principiu,am aparat din ala de fiert oua [:D].Cu supa care ramine se pot face tot felul de supe creme.Incerc si eu sapt asta cu dovlecei.Deci se aburesc dovlecei vreo 15 minute,se golesc intr-un vas si cu niste supa de la ei se mixeaza,se adauga smintina,piper si sare.Se maninca cu crutoane.Ah!Mai am o idee,o sa incerc sa fac si rulada de muschi de vita.Fisii de muschi de vita se impacheteaza cu ceapa taiata solzisori,rondele de morcovi,se condimenteaza si se "fixeaza"cu scobitori.Le pun apoi la aburit vreo 25-30 minute.Spor la ...aburit![:D]Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alina,

multumesc mult de tot [flo];

eu am postat si la Retete la abur - reteta de pui cu usturoi, nu e mare lucru;

in orice caz, am mai cautat pe net retete, am gasit ceva pe la francezi, o sa mai probez citeva si mai postez pe-aici rezultatele

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Eu am gasit in Piata Moghioros un fel de strecuratoare care poate fi folosita in orice cratita pt. a fierbe legume, carne, etc. in abur. Costa doar 7 RON si este f. bun, eu am probat deja.

Tot la acelasi stand am gasit si un sistem format din 2 cratiti - una din ele cu fundul gaurit ca o strecuratoare - si un capac, sistem de fiert mincarea in aburi pe aragaz si costa 65 de RON. Eu am cautat in magazine asa ceva si pina acum n-am gasit.

 


[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

 

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:

1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma

2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - Ema

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am cautat subiectul "retete la abur " si nu am gasit nimic..ma puteti ajuta cu un link caci datorita voua m-am dotat cu un tefal de la magazinul de retururi . AM gatit- peste sus, mai jos orez si jos de tot legume a iesit super bun si vrem sa mai experimentam.

 

M-am mai lipit si de un aparat de ascuti cutite si desfacut conserve si in sfarsit am demolat traditia cum ca la noi in familie nu taie cutitele.

 

Multumesc anticipat,

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...