Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Catina-retete


Recommended Posts

  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca mai e buna daca s-a innegrit...asa am patit eu intr-un an si am aruncat-o.

 

Eu conserv bobitele in miere in felul asta nu pierd nimic prin fierbearea catinei.

Pun o lingurita de miere cu catina in cerealele cu lapte pe care le mancam dimineata.

 

Cristina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ma intreb....numai mie mi se pare ca bobitele astea au un gust f rau??!! Am acasa (a cumparat sotul) vreo 6-7 kg de catina, dar nu am nici o tragere de inima sa fac ceva cu ea, ca nu-mi place gustul. El a pasat-o si a amestecat-o cu miere, dar eu nu o suport. Ce sa fac cu restul?? Oare siropul de care spuneti e bun de ceva?? La gust....ma refer.

 

Ioana

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, trebuie curatata daca vrei sa faci gem sau sirop. Poti s-o pastrezi si cu codite, la frigider, dar pentru maxim o luna.

 

 

Intr-adevar nu are un gust prea placut si nu cred c-o sa-ti placa nici daca o faci gem, sirop sau compot.

 

Eu sunt obisnuita cu gustul ei. Are prea multe proprietati pozitive ca sa ma mai gandesc la gust.

 

Cristina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by brendamitran

ooooooooopssssssss...........am bagat-o la cuptor....si s-a uscat...s-a innegrit....cred ca s-a ars,ca prea e neagra....o mai fi buna?BRENDA"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"http://community.webshots.com/user/brendamitran


id="quote">id="quote">Brenda, pe pagina 2, primul mesaj de sus, am scris reteta dupa care usuc eu catina. Functioneaza garantat.Secretul este ca fructele se pun in cuptorul incis, dar cu focul stins si usa intredeschisa.Ai acolo detalii.id="purple">
Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mda.......am aruncat-o[bang].....era arsa.....

io am facut tot o reteta de aici,dar cu cuptorul dat mic si....le-am cam uitat acolo[:D]....

nu stiu....stau si ma intreb care e totusi cea mai eficienta metoda de pastrat pt.iarna?

 

BRENDA

 

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fac sirop de catina...e pe foc...sa nu radeti[:D]. O sa va spun daca iese bun sau nu. Problema mea era cum sa curat coditele la 5 kg de catina..... Asa ca le-am spalat frumusel de mai multe ori, le-am bagat asa in blender si a iesit o pasta minunata. Apoi pasta am bagat-o la strecurat in centrifuga (multumesc pentru pont, ligeea) si am pregatit-o pt sirop. Vreo 2 kg le-am pus la uscat pe balcon (e inchis) si, daca iese bun siropul din 1,5 kg de suc, cat mi-a ramas dupa blenduire, restul o sa sfarseasca tot asa.

 

Multumesc pt retete!

 

Ioana

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...