Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Razbunare sau iertare?


Recommended Posts

Pe scurt, povestea este asa: iubire mare, mare, mare…. Aproape 10 ani impreuna.... apoi deodata a aparut EA... alta... pentru mine a fost o dezamagire cumplita sa vad ca ii cedeaza avansurilor... in fine, peste cateva saptamani s-a intors la mine, spasit, cumintit, cu gand de impacare. Eu am suferit ca un caine, dar nu l-am mai vrut. Nu mai aveam incredere nici in el si nici in viitorul nostru. Asa ca, dupa cateva luni, el a revenit la EA. Dupa doi ani s-au casatorit, acum ea e insarcinata. Doar ca... in tot timpul acesta, el mi-a scris, m-a cautat, imi facea declaratii, a venit la mine (nu l-am primit in casa). Stiu tot ce s-a intamplat in viata lor, de cand li s-a imbolnavit catzelu’ pana la toate problemele cu ea/cu socrii etc. Evident ca am pastrat toate emailurile (cu data, cu tot). Iar acum...cand am aflat ca e insarcinata... s-a trezit in mine un dracusor care imi spune sa ii trimit si EI mailurile de la el ... sa vada pe ce castel de nisip si-a cladit ea fericirea. Sa o vad ca sufera si ea cum am suferit si eu. Ce sa fac fetelor, spuneti-mi? Tentatia e mare... De ce sa fie ea atat de fericita si eu sa sufar atat de mult? As putea sa o fac sa sufere asa cum am suferit eu... CE SA FAC? Dati-mi un sfat, va rog!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul răspuns

parerea mea este ca ar trebui sa stai linistita.

Faptul ca ea si-a cladit fericire pe suferinta ta nu ar trebui sa te faca sa o distrugi, mai ales acum cand asteapta un copilas total nevinovat.

Si apoi nu ai de unde sa stii cat de fericita a fost sau este.

Ai avut ocazia sa alegi si ai ales asa ca...nu mai vad rostul razbunarii. iar eu (parearea mea) cred ca nu ar trebui sa-l lasi pe el sa-ti impartaseasca viata lui actuala si nu ar trebui sa mai faca parte din viata ta ci din trecut. esti poate geloasa si sunt convinsa ca ai suferit mult dar nu razbunarea sau nefericirea ei te va implini, ba din contra.in locul tau i-as ura lui toate cele bune alaturi de sotie si de viitorul copil si as intrerupe orice fel de relatie cu el. Asa cum am mai spus e parerea ,mea.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu cred ca razbunarea e o solutie. Poate te vei simti bine pe moment... dar pe termen lung ce rezolvi? Adica de ce sa sufere ea cum ai suferit tu? Nu crezi ca el e cel mai mare vinovat?

 

Intr-adevar, nu e o situatie de dorit, imi pare rau pentru tine, dar daca incerc sa ma pun in locul tau, as lasa trecutul in urma si mi-as recladi viata, nu m-ar interesa ce fac ei si nici sa o ranesc pe ea fiindca pana la urma el poarta o vina mult mai mare, chiar daca ea a stiut, sa zicem, ca era insurat la vremea respectiva. Iar daca nu a stiut cu atat mai mult nu are rost sa faci una ca asta si in plus, ce sens are, sunt casatoriti de 2 ani, el se poarta in continuare magareste dar ea face un copil cu el... las-o in pace, macar pentru linistea din burtica a unui copil care nu are nici o vina.

 


If you don't stand for something, you'll fall for anything. id="size3">id="Courier New">id="purple">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce bine imi face sa va citesc parerile!

 

Sa stiti ca nu eu, ci el ma cauta inca, eu m-am rupt de trecut, am viata mea, cu cineva in ea (vorba cantecului).

 

Dar ce s-a intamplat atunci nu voi putea uita niciodata, si, mai rau, experienta aceea m-a schimbat, din nefericire, f. tare.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lasându-i pe ei deoparte, cu catel si purcel, si luându-te pe tine sub lupa: de ce suferi?

El s-a intors la tine si l-ai refuzat. A avut obligatia si dreptul sa-si continue viata. De ce ti-a scris mailuri? Poate ca intr-adevar ai un coltisor in inima lui, dar el nu ar fi putut sa ramâna vesnic fidel imaginii tale. Te gândesti ca ai putea pierde acest loc in sufletulul lui daca ai lasa veninul din tine în noua sa familie?

Lasa-l sa-si traiasca fericirea! Oare tu ai fi fericita stiind ca sufera ea? Eu as strege mailurile si mi-as continua viata, asa cauta fericirea. Fiind fericiti ii putem ierta pe ceilati dorindu-le sa traiasca si ei ce simtim noi.

Iti doresc multa cumpatare si fericire.[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by libelula

Ce bine imi face sa va citesc parerile!Sa stiti ca nu eu, ci el ma cauta inca, eu m-am rupt de trecut, am viata mea, cu cineva in ea (vorba cantecului).


id="quote">id="quote">Pai aici ar terbui sa ai o discutie serioasa cu el.id="size2">
quote:Dar ce s-a intamplat atunci nu voi putea uita niciodata, si, mai rau, experienta aceea m-a schimbat, din nefericire, f. tare.
id="quote">id="quote">Nu, nu te-ai rupt deloc de trecut, te contrazici in 2 fraze in cadrul aceluiasi mesaj.Nu lasa amaraciunea sa te schimbe, ci iubirea. Fii fericita!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Puteti sa dati cu tot ce vreti voi, dar eu tot am sa spun ce gandesc. Libelulo, parerea mea este ca nu ea e vinovata de esecul relatiei voastre ci el ( si tu, alaturi de el)! Ea nu avea cu tine semnat nimic, dar el da. Poate ca ea nici nu stia ca el e insurat si a aflat mai tarziu, dar era deja indragostita de el...nu-i caut scuze, dar nu stim ce s-a intamplat. El insa stia ca era insurat, asa ca, ce cauta dumnealui in alte parti? Tu ai putut sa alegi si ai facut-o. DAR ce faci tu acum, nu e deloc onest. Spui ca ti-a trimis mailuri cu declaratii si intimitati. De cate ori i-ai scris sa-i spui: STOP, nu ma intereseaza (ba ai mai si salvat corespondenta. oare de ce?)? Iar daca ai facut-o, de ce nu l-ai bagat la spamuri? Ce cred eu? Pentru tine nu s-a terminat relatia si nici tu nu actionezi corect, pentru ca tu stii sigur ca el este insurat si ca mai asteapta si un copil. De ce nu-i retezi macaroana? Iar daca te razbuni, ce vei obtine?

 

Claudia

 

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...