Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

femei disperate de maritis


Recommended Posts

sint noua pe forum,nici macar nu stiam cum sa dau un titlu la acest topic!!! dar sint multe cazuri,eu le am in familie si voiam o parere...atunci cind nu stii ce sa mai faci sa te i-a respectivu' de nevasta,sinteti capabile sa ramineti insarcinata la cca 2 luni dupa ce il cunoasteti, eu nu,astept pareri de la voi! daca am raspunsuri o sa spun mai multe,multumesc! nu vi se pare ca asta miroase a disperare?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by NinaB

chestia cu ramasul la 2 luni...e neglijentza de a se proteja a ambilor parteneri! si noroc chior! ?


id="quote">id="quote">nu e neglijenta...e doar o monitorizare perspicace si mai ales...la obiect!!! e observarea fina a multor aspecte,de rudenie,e strategia unei femei trecute prin viata care se vrea o..."sfinta"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anyellaid="red">, si eu cunosc astfel de cazuri si ce pot spune despre astfel de femei e ca, in primul rand,nu au respect de sine.In plus, nu au o ierarhie a valorilor bine definita in minte sau poate chiar le lipseste cu desavarsire.Traiesc cu impresia gresita ca mariajul le va teleporta pe un piedestal in ochii societatii.Cam asta ar fi parerea mea.

Nina, eu am avut noroc chior[:D] cand am ramas insarcinata cu Alma.S-a intamplat exact cand mi-am dorit, de fapt exact cand ne-am dorit amandoi.Se poate sa iasa asa cum planuiesti, desi nu e o regula.Imi pare rau pt toate femeile care se chinuie sa aduca pe lume un copil si nu reusesc.Se prea poate insa ca astfel de personaje pomenite de Anyella sa porneasca de la premiza ca lor li se va intampla si mai au si norocul sa fie asa.Ideea e ca astfel de personaje exista, norocul asta chior nu alege numai persoanele bine intentionate[:D]

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, exista, la fel cum exista femei care fac copii pentru a salva relatia[bang] si apoi constata ca nu era m iscarea cea buna.

 

Penru multe femei casatoria ramane aspiratia maxima, uneori este o dorita respectabila, strict persoanala iar uneori sunt "impinse" si de cei din jur, mai ales cand au trecut de o anumita varsta, cand se considera inaccpetabil sa nu fi casatorita.

Apoi, daca ai un copil dupa putin timp vin cei care gandesc ca l-ai facut ca "sa te ia".

 

Ambele cazuri mi se par extreme si in consecinta nesanatoase. Normal ar fi ca si casatoria si copilul sa vina spotan sau chiar calculat, fara a face din asta o strategie. Nu apar aceste metode de a tine un barbat alaturi de tine pentru ca sincer, nu cred ca functioneaza neaparat. Sunt metode artificiale de a mentine o relatie iar nu de putine ori barbatul chiar nu isi doreste acel copil, in acel moment, ceea ce taie mult din sansele de reusita.

 

 

 

 

Sa o ajutam pe BARBYEid="pink">

 

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"[zana]id="size2">id="teal">

 

 

POZE: id="purple"> EMANUELid="green">[testoasa]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...