Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ciudatenie!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ca de abicei e o mare bulibaseala cu cronologia mesajelor...

 

Cand eram cu fostul ma invarteam intr-un cerc de oameni care aveau ceva bani si pozitie sociala...Am vazut de foarte multe ori ceea ce descrii tu...Hai sa vorbesc de un caz mai aparte si il stiu pe barbatul ala de vreao 15 ani de cand era in ultimul an de facultate:arata bine, normal pt un barbat, cu f multi bani de acasa si provenind dintr-o familie f buna.I-au dat ai lui bani, a inceput o afacere, apoi s-a dezvoltat si cred ca se apropie daca nu a depasit milionul de euro..Asa..si sa vorbesc si de femeile de langa el..toate una si una, alese pe spranceana de frumoase si prezentabile..Cu una s-a si insurat..cam un an ...se plictisise desi tipa fusese sefa de promotie si miss boboc..era beton din toate pct de vedere...A lasat-o pt alta si tot asa...Ultima oara era de vreo 4 ani(oficial) cu o tipa frumusica, care castiga vreo 2000 de euro pe luna, avea casa si tot ce vrei...A lasat-o pt o pustoaica de vreo 22 de ani..evident ca tipul se apropie de 40..La toti se lauda cu femeia cu care era in acel moment dar ochii ii faceau precum girofarul...

 

Sunt unii barbati care considera femeia un trofeu, un obiect cu care se lauda si in functie de care castiga puncte in ochii celorlalti baietasi...Inchide usa dupa el repede!!!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ma doare capul cu mesajele astea, zau asa!Nu inteleg mai nimicuta...

 

Concluzia:bine ca ai terminat-o, Paris HIlton ma calca pe nervi si decand canta imi zgarie si auzul si nu e nici un fel de bunaciune, nu are nerv, e doar o gasculita stearsa, stai pe capul prietenei tale pana il vede pe colegu' asa cum este si gata!!!

 

Ma duc sa[alcool] ca ordinea acestor mesaje ma depaseste total...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din punctul meu de vedere are o atentie [pofta] muult prea distributiva!Dupa cum ai simtit pe pielea ta,faptul ca tu esti cea mai buna nu e-n avantajul tau,pen' ca trece neobservat.I-as distribui si io un varf de pantofior undeva....[recevere]id="Comic Sans MS">id="maroon">

 

Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca nu esti inferioara altor femei ba poate dimpotriva si el nu vede e clar ca el are o problema, nu tu!!

 

Si ca sa raspund la intrebare(sper sa nu apara raspunsul inaintea ei...) la o asemenea munca nu te inhami,ai toate atuurile ca sa gasesti pe cineva cu mai multe calitati si mai putine defecte!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by carli1617

Babyblue wrote: "...si cocheta si 69-90-60..."cred ca ei vrut sa zici "69 si 60id="red">-90-60".Acum, lasand gluma, cred ca tipul nu e pentru tine... Te pupa Carli


id="quote">id="quote">Ba cred ca a vrut sa zica 90-60-90... de fapt. (Sani90, talie60 si solduri 90) ca altfel...[alcool]"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte.""Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."Titu Maiorescu.http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

babyblue, tipul e complexat, inainte de toate. Singur, nu se simte in stare "sa faca fata" lumii, ii trebuie un "accesoriu" care sa-l reprezinte si sa-i dea curaj sa se afirme, o "avantgarda". Insa in acelasi timp se simte complexat si fata de femeia dezirabila pe care o are langa el si probabil pe undeva o blameaza pentru complexele lui. O pedepseste pentru ca se simte inferior, se simte puternic neoferindu-i complimente sau vorbind apreciativ despre alte femei (crede ca si partenera functioneaza la fel, dependenta de parererea celorlalti despre ea).

 

Deficientele barbatilor de genul acesta (sau ale femeilor, or fi existand si ele) vin din tot felul de neajunsuri afective, emotionale experimentate in relatiile care ar fi trebuit sa le dea incredere in ei, dar au sfarsit prin a le induce lipsa de incredere (parinti, educatori, primele relatii inter-gen etc.). Pe scurt, in opinia mea, cred ca sufera de absenta increderii in sine si o mascheaza prin aceasta "putere" iluzorie, care exista numai in mintea lui, pe care si-o ofera asupra partenerei.

 

Increderea in tine tine numai de tine, nu de barbati complexati, deci NU AI DE CE SA-TI PIERZI INCREDEREA IN TINE. Iti pierzi increderea il el, ca om intreg si sincer.

 

Altfel, ca si Veve, cred ca merita un maaaare sut bine plasat. Sau nr. de telefon al unui psiholog, daca prietena ta e genul mai caritabil. id="Arial">

 

************

Liid="Arial">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

gelozia nu se refera niciodata la tine. Gelozia reflecta propria lui nesiguranta. Mai mult sau mai putin gelos inseamna de fapt mai mult sau mai putin nesigur pe el insusi. In orice relatie ar fi la fel.

 

Faptul ca iti tot atrage atentia la alte femei e lipsa de educatie. Nimic altceva. Cred ca toti barbatii ``observa`` exemplarele feminine reusite dar e o chestie de educatie sa nu comenteze sau sa nu intoarca capul pe strada. Din pacate carentele educationale se amelioreaza greu(gandeste-te ca e posibil sa-l fi auzit o viata pe taica-su entuziasmandu-se in fata televizorului in prezenta maica-sii si nimeni nu i-a atras atentia vreodata ca e lipsit de tact), dar cred ca ar trebui sa-i spui, sa discutati despre asta. Mentioneaza-i si repercusiunea faptului ca nu-ti face complimente; ca o sa duca pana la urma la racirea relatiei si o sa te indrepte spre barbati care stiu cum sa-ti consolideze increderea de sine, spre o relatie in care sa te simti bine.

 

Daca vrei sa-ti pui mintea cu el atrage-i atentia de fiecare data la barbatii din vietile femeilor pe care le mentioneaza. Zice Paris Hilton, intreaba-l pe un ton naiv si detasat, da` ai vazut cum arata (Paris/el, fostul prieten, nu mai stiu cu cine e acuma), sau zice, nu stiu, Nicole Kidman, intreaba-l daca l-a vazut pe Keith(Urban). Exista o simetrie fizica sau una financiara in toate cazurile asa ca ai ce sa comentezi laudativ. Entuziasmeaza-te si tu. Bineinteles ca asta n-are cum sa duca la ceva bun dar macar ii dai o lectie.

 

Nu porni insa tu discutia despre partenerii lor, lasa-l pe el sa inceapa, ca sa-si dea seama cat de usor e si el de comparat cu altii si ce usor e sa i se minimalizeze orice merit. El o sa sufere mai tare mai ales ca e atat de nesigur pe el.

 

nume

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...