Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Daliborca


Recommended Posts

Cei care au citit povestea lui Alex stiu ca impreuna cu noi in spitalul de la Tg Mures a mai fost internata o fetita cu hidrocefalie. O cheama Daliborca si in 25 octombrie va implini 4 luni. E o fetita minunata, frumusica foc. Noi ii spunem privighetoarea pentru ca are o voce foarte puternica atunci cand plange. Am aflat de la mama ei ca, in sfarsit, dupa 2 luni de spitalizare la Tg Mures, fetita ei va fi operata luni. Chiar daca analizele ei nu sunt cum ar trebui sa fie, are proteinorahia prea mare (ideal pentru operatie ar fi sa fie sub 800, ea are 1170)totusi doctorul se risca si o opereaza. I se va monta si ei un shunt ventriculoperitoneal ca si la Alex. Daliborca a mai avut deja o interventie cand i s-a montat un rezervor unde se aduna lichidul cefalorahidian, ca sa nu i se faca prea multe punctii si sa nu-i creasca capusorul. Am aflat ca s-a fisurat rezervorul si curge lichid pe langa si ca nici pielea ei nu mai rezista. Daca i se va monta shuntul tot pe aceeasi parte exista pericolul sa colabeze pielea si sa se infecteze. De asemenea exista riscul ca din cauza proteinorahiei ridicate sa i se infunde valva. Am scris aceste randuri despre Daliborca, privighetoare noastra, ca sa va rog sa va ganditi la ea in timpul operatiei si sa ziceti cate o rugaciune pentru ca fetita sa se intoarca sanatoasa acasa la parintii, fratiorii si bunicii ei care o iubesc nespus de mult. Multumesc mult pentru toate gandurile frunmoase care le-ati scris pentru Alex.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 1 month later...

Sa speram si sa ne rugam impreuna ca sarbatorile de iarna sa o gaseasca pe micuta cu o viata noua, caci sansa de a trai o meritam cu totii, in special cei mici, lipsiti de pacate.

 

Multa sanatate!

 

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)

Liliana [gravi] 32+ (34 + ale dr) cu [baietel]

CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[ruga]Sa o ajute Dumnezeu!!!

Dupa data mesajului tau.. se pare ca a fost operata deja. Cum a decurs operatia?? E totul bine cu fetita?? Te rog vin-o cu vesti bune!

[flo][flo][flo]

 


Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

id="red">

Biby [floare3]

 

In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

DUmnezeu face minuni!Sa va traiasca copilasii, sunt niste luptatori![bis] Alex si Daliborca, sa cresteti mari si sanatosi! [bis]

quote:Originally posted by ildikodrujit

Daliborca e bine si e acasa de vreo 2 saptamani. Doctorii spun ca evolutia ei e buna. De Craciun implineste 6 luni. La fel si Alex.


id="quote">id="quote">[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...