Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

PRAJITURI - VERONICA


Hildegard

Recommended Posts

  • Răspunsuri 287
  • Creat
  • Ultimul răspuns
se numeste salam de castane, dar secretul este ca nu contine castane, insa are gust asemanator cu castanele. 300 g cartofi fierti in coaja si apoi macinati, 150 g nuca macinata, 250 g zahar tos, 200 g biscuiti macinati, 2 esente de rom, margarina cat o nuca, adica cat sa lege putin compozitia, iar in jumate din cantitate se pune cacao pudra, cat sa inchida bine, caci si partea fara cacao devine un maro destul de inchis. deci se amesteca toate ingredientele inafara de cacaua si se imparte compozitia in doua, prima parte o intinzi pe o coala de celofan sau nailon umezin putin cu apa, sa ocupe atat loc cat o coala ministeriala iar deasupra se aseaza partea a doua dupa ce ai adaugat cacaua, se ruleaza cu ajutorul nailonului insa nu se lasa acolo, ci se pune pe un platou, apoi se acopera cu glazura si se da la frigider, dupa doua ore se taie felii de cate un centimetru latime, se poate folosi si in loc de tort, este super super la gust. Vei surprinde invitatii cu gustul de castane iar praji nici nu le contine, o stiu de la o tipa din germania, si a avut mare succes pe la mine. Te sarut si sper sa iti placa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

CHEC CU BRAZA DE VACI-luata de pe culinar

 

Avem nevoie de:

 

200 g unt moale

2 pahare cu zahar (400 g)

5 oua

500 g branza de vaci

650 g faina

1 pachetel praf de copt

100 ml lapte

esenta de vanilie

coaja rasa de lamaie sau portocala

100 g ciocolata amara

50 ml lapte

sau nutella,sirop de ciocolata

Cum se procedeaza:

-Se bate untul cu zaharul la mixer,viteza mare timp de 5 minute

-Apoi se pune cate un ou si se bate tot la viteza mare

-punem branza si mai batem pana se omogenizeaza

-punem laptele,esenta,coaja de lamaie

-separat,amestecam faina cu praful de copt

-punem peste amestecul cu branza si amestecam cu o lingura

-Luam din compozitie 5 linguri pe care le maetecam fie cu ciocolata topita in lapte,fie cu nutella sau sirop de cioco

Ungem si tapetam o tava de chec(mai mare),turnam compozitia de branza si in mijloc facem un sant in care punem compozitia cu ciocolata.

Compozitia are o consistenta crescuta si nu care curge ca la un chec

Lasam la cuptorul preincalzit,1 ora la 180 grade,incercam cu scobitoarea

-pudram cu zahar

poza aiciid="red">

 

 

nota: imi pare rau ca n-am poze la multe retete dar daca n-am avut APARAT FOTO DIGITAL

dar promit ca le fac si fac poza neaparat si o anexez la reteta.

[asia][flo]

 

 

de-ale gurii[pofta]

Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 07.11.05

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...