Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa reactionez acum?


Recommended Posts

Scriam vreo 2 luni in urma despre pasiunea sotului de a pierde timpul pe diverse chaturi si siteuri si despre felul cum vroiam sa ma conving desi stiam precis ce face numai ca el nu vroia sa recunoasca. Pana la urma atunci nu am reusit sa am dovezi concrete ca am instalat de 2 ori programe spion pe calculator si de ambele dati m-a prins! Acum in schimb, sambata am primit o factura detaliata de la telefonul fix (operatorul de telefonie o trimise din greseala ca nu cerusem de fapt altceva) si el a rupt-o imediat ce a vazut-o si a aruncat-o in cosul de gunoi. Eu nu apucasem sa o vad si cand am vazut reactia lui m-a surprins. Atunci l-am intrebat de ce a rupt factura el a replicat ca nu era ceea ce ceruse. Mi-a parut suspect asa ca ieri rozandu-ma curiozitatea am cautat facura si peste ce credeti ca am dat. Anul trecut in noiembrie in decursul a 3 zile domul a sunat la liniile erotice de 25e...Asta a fost doar pt 3 zile dar Domnul stie ce o fi pe celelalte luni...Ieri nu am reactionat nicidecum ...asa am fost de socata, dar azi simt ca fierb...dar mai e un pic si ajung acasa...sper sa am destula tarie sa iau taurul de coarne. Cum ma sfatuiti sa abordez? Va multmumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic mai intai sa te calmezi, sincer!

Rezultatele unei discutii fierbinti nu sunt cele scontate, asa ca inarmeaza-te cu mult calm si incearca sa ai o discutie deschisa. Spune-i ca te deranjeaza si ca a devenit exagerat (daca asa ti se pare tie).

In cazul in care a devenit deja adictie , cred ca ajutorul unui specialist care sa-l ajute e bine venit.

Numai sa doreasca si el acest lucru!

Mult noroc!

 

Sa auzim de bine ;)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine e sa te linsitesti!

Nu stiu cum e sa fiu in pielea ta, dar eu mai intai m-as calma..pt ca scot balauri la nervi.

 

Apoi poti sa incerci sa discuti cu sotzul tau, nu cunosc relatiile dintre voi dar daca astea au aparut "din senin"..si restul relatiei merge struna atunci ar fi sanse sa ti se deschida.

 

Poti sa il intelegi, poti sa vezi ce ii lipseste in relatia voastra, puneti-va am2 deacord asupra a ceea ce veti face in continuare, iar daca raspunsul e unul pozitiv, si sper sa fie asha atunci ai de pus imaginatia la incercare.

 

Suna-l si vorbeste-i incitant, fii provocatoare, foloseste cuvinte "murdare"in pat, faceti dragoste in locuri trasnite, cu roluri...uimeste-l...surprinde-l...fii ceea ce lui ii lipseste, orice numai o doamna in pat nu [8)].

 

[:D]Ia initiativa, reucereste-ti sotul!

 

Mamica fericita[gravi]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Probabil deja e prea tarzie ora, cred ca deja v-ati "confruntat", insa trebuie sa te calmezi, ca sa ai spor. Cu o criza de isterie, chiar indreptatita, nu rezolvi mare lucru.

Nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu fiu penibil, insa e musai sa intelegi (tu si cine o mai vrea) ca unii barbati au nevoie si fac si lucruri pe care o femeie nu le pricepe, chiar daca au tot ce le trebuie acasa si sunt chiar multumiti. Este un soi de rebeliune, fata de nimeni, un soi de independenta.

Am vazut multe subiecte in care fetele se arata socate ca-si prind sotii pe site-uri porno sau apeland la autosatisfacere (Manuela...). Ei, uite ca ca se poate.

Daca vrei sa-l faci sa renunte (daca s-o putea), mai intai trebuie sa-i marturisesti nemultumirea ta, fara sa-i reprosezi decat, eventual, faptul ca da bani unor himere. Nu poti sa-i faci scandal doar pentru ca i-ai descoperit factura incarcata si ca mai presupui tu ca ar mai fi facut si altadata.

Eu nu te pot sfatui sa incerci sa te comporti ca fetele cu care a vorbit la telefon. Efectul s-ar putea sa fie pe dos.

Pot insa sa-ti spun ca daca-i faci scandal, este ca si cum l-ai prinde cu pantalonii in vine. Si nu stiu cum va reactiona. Acum sau ulterior.

 

 

poze multe cu noi[foto]

Ana a implinit un an[foto]

Vara lui 2006[foto]

 

 

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o strangere de inima sa spun ce cred in cazul tau, Georgiana, pentru ca suna abrupt, dar poate sunt eu intr-o perioada mai abrupta acum: eu cred ca trebuie sa il parasesti.

N-o spun cu usurinta, fiindca realmente cred ca o casnicie e ceva foarte serios si chiar sacru intr-un fel; si ca divortul e o masura extrema; dar ma bazez aici pe ceea ce ai scris si daa trecuta, nu numai acum. Cred ca barbatul asta pur si simplu nu te merita, si ca e teribil sa ajungi tu sa te culpabilizezi crezand ca nu ii esti destul. Sa zicem ca te vei stradui acum sa fii la "inaltimea" liniilor erotice: meriota oare efortul asta? Un barbat care nu isi da macar seama ca tu esti cea care de atata timp pleaca zilnic sa aduca bani in casa, in timp ce el sta acasa, pe chaturi? Si care, in loc sa aprecieze asta si macar sa faca el alte lucruri care sa echilibreze balanta, nu numai in casa - dar sa-i simti stradania si recunostinta; ei bine nu, el sta la linii erotice! Daca faci si acest efort, pe langa toate celelalte, intrebarea pe care ti-o vei pune intr-o buna zi este : el chiar merita? Ce il face sa merite toate astea? Iubirea ta? Nu uita ca iubirea e oarba de multe ori. Dar el te iubeste? Care sunt faptele care dovedesc asta?

Iarta-ma inca o data, mi-e teama ca aceste cuvinte te pot rani, dar mi-e teama si ca lipsa lor si complacerea intr-o astfel de situatie e sub demnitatea ta. Fiindca in afara de iubire, mai exista si demnitatea, nu?

Daca gresesc, te rog spune-mi-o in fata, injura-ma si fac ce vrei, dar gandeste-te la asta.

Iti doresc sa fii fericita asa cum meriti si sa ti se deschida poarta norocului.

Poate nu cunosc toate fatetele povestii, nu vreau sa judec fara drept de apel,

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, am avut confruntarea aseara si chiar spre surprinderea mea am fost calma...la inceput...ca dupa aia cand el s-a infuriat ca il acuz pe nedrept nu am mai rezistat. Stiti ce a motivat? Ca atunci a jucat poker online pe net (deci asta s-a intamplat cu un an in urma si imi amintesc ca mi-a zis odata ca ar fi jucat online ...asa de distractie, dar acum eu nu mai stiu precis cand a fost) si ca internetul fiind pe aceesi conexiune cu linia de telefon, s-or fi cuplat cumva[bang] Oricum, mai mult nu am reusit sa scot de la el si acum tot eu sunt cea cu vina, ca de ce am controlat in cosul de gunoi? Ca de ce l-am invinuit pe nedrept? Mentionez ca asa face si cu netul...acum s-a linistit, sau cel putin nu mai vad eu ce face ca din momentul in care ajung acasa nu mai sta pe net...dar in trecut se "messengeruia" cu diverse persoane.

In plus, intr-adevar nu imi dau seama ce ii lipseste...ca mie imi place sa cred ca avem o viata sexuala bogata si ca ii ofer tot ce isi doreste din multe puncte de vedere. De fapt mi-o si spune (mie si tuturor conscutilor) tot timpul cat e de fericit cu mine si cat ii este de frica sa ma piarda.

Acum chiar stau si ma intreb (referitor la asta era aici o discutie deschisa), oi fi eu paranoia? O fi chiar cum spune el, ca e totul in imaginatia mea?

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...