Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

S.O.S


Recommended Posts

[amoras] Sunt prima oara pe acest forum. Am 31 ani sunt casatorita,nu am copii,nu din motive medicale ci deoarece sotul meu nu doreste acest lucru,din motive pe care nu le pot explica acum m-am casatorit cu un domn mai in etate,sper sa intelegeti acest lucru si sa ma ajutati sa trec de acesta problema imi doresc copii dar el nu vrea si il iubesc forte mult. Oare gresesc? Manoiu
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga mea, nu gresesti sa iti doresti un copilas, e ceva firesc, natural sa iti doresti. ceea ce nu pot intelege e de ce nu ati discutat despre asta inainte de casatorie.

eu sunt de parere ca daca iti doresti cu adevarat trebuie sa faci ceva!!! nu te compromite, pt ca timpul trece iar mai tarziu poate vei regreta ca ai lasat timpul sa treaca!!

mult succes!

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu iti poti nega/infrina anumite dorinte/sentimente care apar la un moment dat in consonanta cu convingerile altei persoane,pt ca mai devreme sau mai tirziu te vor frustra,si te va deranja...

Dar cum bine a scris Lavinaiid="red">,ar fi fost tare bine daca a-ti fi discutat despre asta inainte...dar acum pasul este facut ...si trebuie sa te gandesti la ce vei face si nu la ceea ce ai facut.

Parerea mea personala,e ca un copil e o minune,un dar nepretuit...dar ai si persoane care pot,bine merci,sa traiasca fara sa aiba copii,si nu regreta acest lucru...a fost optiunea lor si le-o respect..

Tu te intrebi daca gresesti dorindu-ti sa fii mama? Nu,draga mea,nu ai de ce sa gresesti..trairile acestea interioare iti apartin,fac parte din ceea ce te caracterizeaza pe tine,ca fiinta...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga mea , te inteleg ptr dorinta ta imensa de a avea copiii. Ce pot sa-ti spun : ai rabdare ! Banuiesc ca nu esti casatorita de mult timp !

 

Am sa-ti dau un exemplu : am cunoscut o romanca de 34 de ani casatorita cu un fr care era la a doua casarorie si avea deja o fata de 25 de ani . Eram la masa cu totii si vorbind de copii (eu aveam unul mic in brate)el a zis ca a incheiat capitolul . Am inteles si o "plangeam" caci stiam ca iubeste mult copiii(era invatatoare in Romania). Au trecut de atunci 4 ani si ea are un baiat de 1 an . Cand l-am vazut pe sot l-am intrebat cum de s-a razgandit si mi-a spus ca era egoist din partea lui sa nu-i "ofere" si ei aceasta bucurie . Si sunt f fericiti si impliniti .iar bebelasul e o splendoare de copil !

 

Deci : nu-l bate la cap ci zi-i doar din cand in cand . Lasa-l sa se obisnuiasca cu ideea. E drept ca nu trebuie sa treaca niste ani !Dar daca te iubeste , va fi de acord!

 

Fii increzatoare ![pup]

 

Eu mai cunosc romance care au avut copilul dupa 33-35 de ani ! De altfel, eu sunt un exemplu : am avut 2 la 34 respectiv 36 de ani![:D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...