Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cat face o cezariana in timisoara ?


adela2006

Recommended Posts

la ultimul control doctorita mi-a zis ca exista posibilitate sa-mi faca cezariana ptr ca bebelina mea e prea mare si am probleme cu tensiunea ; m-am interesat si am inteles ca o cezariana ar fi 400 de euro + 100 de euro la anestezist ( la odobescu ) si mi se pare enorm 500 de euro doar la dr si anestezista daca mai pun si asistentele dau faliment [ups] [q] [V] deci va rog frumos daca e cineva din timisoara care a nascut la ODOBESCU sa ma ajute si pe mine [pup][gravi]32+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Adela!!!

Eu stiu ca o cezariana e in jur la 200 euro, daca dr. nu e cine stie ce vedeta de pe aici. La anestezist daca il chemi de acasa e 50 euro si 50 costa peridurala ( daca vrei sa-ti faca), nu stiu cine ti-a zis preturile astea, dar mi se par enorme.

Eu am nascut in ian. la bega, dar nasa lui bb a nascut luna trecuta la Odobescu cu un dr. foarte cunoscu si cu peridurala si nu a dat atata.

Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.

 

Gio[mamica] si [copil]Marco (6 ian. 2006)

"]maimuta mea, poze Marcoid="blue">, filmulete Marcoid="blue">id="size2"> (1)id="blue">id="size2">,(2)id="blue">,

nunta noastra , Antalya, Italia

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am nascut la odobescu,am dat 200e pe nastere. Dupa ce am nacut am dat banii[8](normal se dau inainte ca stimulare a grijii fatza de tine),mai bine nu-i mai dadeam. Treaba era deja consumata,macelaria(pt ca tare rau/inestetic/stangaci a lucrat)[bruta] terminata.

Pe anestezie n-am dat nimik(mi-a facut-o nasul meu[medic]),nici macar trusa pt ca adus-o el. Dar...doamna anestezist de la odobescu,pt ca da,intr-adevar e doar una,e tare draguta[flo](sau,cel putin cu mine a fost tare atenta,desi nu ma anesteziase ea. Sau...poate influenta lu' nasu-miu(care-i mult deasupra ca functie[pk]) sa-si fi spus cuvantul).Eu stiam ca se da 50 /anestezist,acum....poate s-or fi schimbat preturile din 2005Nu conteaza,ideea ca doamna anestezist e draguta si blanda. Iar dr ginecolog...depinde de el[:)].

 

Daria[hippi] si tigrutul vesel, Brien [hc]

 

Poze frumoase cu noi

filmulete dragute

 

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...