Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei (12)


Balbina

Recommended Posts

Adriana, am scris si la inceput de subiect (se vede cu rosu, cind deschizi fereastra de raspuns), ca site-ul webshots a suferit acum ceva vreme un rebranding, si de aceea unele poze si-au schimbat linkurile. Dar n-am cum sa le modific, intrucit subiectele in care sint postate retetele sint inchise deja. De aceea recomand sa intri in albume prin linkul de la semnatura si sa cauti acolo. [:)]

 

Diplomatul l-am facut pina la urma intr-o cratita. Mi se pusese pata ca vreau un tort cu piscoturi pe margini, iar forma noua nu este suficient de inalta. Bradul e facut cu minutza [:D] am trasat conturul cu o scobitoare, apoi l-am presarat cu nuca de cocos verde si l-am ornat cu bilute argintii. Am legat tortul mai tirziu cu o funda, cum am mai vazut pe net, dar din pacate era deja intuneric afara si n-am mai facut poza.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Balbina

Stefana, brinza Hochland nu e tocmai potrivita pt. crema, zic eu. Din cite stiam, in compozitia acestei paste intra si grasimi tartinabile, or, noi avem nevoie de brinza 100%. Si cremele facute din brinza light tot au tendinta sa ramina moi. Cel putin cu Almette light (cu iaurt) asa iese.E bine ca ti-a iesit, ma bucur ca prajitura aceasta s-a instalat in rindul preferintelor voastre. [:)]------------------Numai bine,Natalia si VladPoze


id="quote">id="quote">Nu e branza Hochland. E crema de branza cu smantana, exact ca Almette, tot in cutiuta si cu acelasi gust si aceeasi consistenta. Dar nu a iesit suficient de tare. Iar Philadelphia nu e cu iaurt. Scrie doar light pe ea si numai din asta am gasit, ca restul erau cu verdeata si altele asemenea.Oricum e iesit bestiala, am taiat-o patrate si o savuram cate un pic. Pacat ca nu am aparat sa o pozez.La multi ani!PozeIt's nice to be important, but it's more important to be nice
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stefana, crema de brinza Hochland de care zici are exact aceeasi consistenta ca si Almette, adica doar brinza proaspata de vaci si sare? Sau te referi la produsul care arata asa? Eu doar pe asta o stiu, si mi se pare ca are si alte minuni in ea in afara de brinza. Dar n-are nimic, daca ti-a iesit cu Philadelphia, e f. bine, mai ales ca in reteta originala scrie anume de philadelphia. Apropo, n-am pomenit de Philadelphia cu iaurt, ci de Almette cu iaurt. [:)]

Sa va fie de bine!

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La multi ani, dragelor! La multe dulciuri delicioase si la putine kilograme [:D]

Natalia, tortul tau diplomat arata ca din reviste.Sunt curioasa ce culoare ai pus fundita pe margine si cat de lata? Acum cateva zile ma gandeam sa fac si eu asa un tort, prezentat in felul asta. Mi-ai luat-o inainte, bravo.

Ce dimensiuni a avut cratita? Ai pus fructe in crema?

Eu am facut Brownies Cappuccino, a iesit foarte buna, dar nu stiu de ce de data asta nu pot manca decat cate o bucatica mica [:D]. Probabil pentru ca-s ghiftuita cu alte bunatati.

Am facut si Krem a la krem, modificata de i-au mers fulgii. N-am gasit Ole de cioco si vanilie asa ca am luat de capsuni. In blat i-am pus o lingura de cacao, a fost ok. Crema, deci, a fost de capsuni. Si pentru ca ultima oara cand am facut-o mi s-a parut glazura cam moale am pus jumatate din cantitatea de unt. Gresit, sa nu faceti ca mine. Glazura a iesit ok, lucioasa, frumoasa dar prea tare. E casanta, se taie foarte urat. Ma rog, merge la inghesuiala dar nu mai fac asa. Eventual merge micsorata cantitatea de unt foarte putin dar in niciun caz la jumatate.

Siesta placuta dupa petrecere. [pup]

 

 

bumbacel [mamica] ingerasului Tudor (9.12.2004)


ajutati-l pe mihaita!...[floare3]id="Tahoma">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ligia, buna urare! [:D]

Merci de complimante tortului, fundita de pe margine a fost una banala, pentru legat cadourile, este argintie, arata asa si are vreo 5 mm latime.

Cratita are 20 cm in diametru si 10 cm inaltime, exact cit lungimea piscoturilor. Am pus fructe, da, un cocktail de fructe exotice la conserva + citeva cirese care mi-au ramas de la clatite umplute. Am pus azi si poza cu sectiunea tortului.

 

La krem am patit si eu aproximativ la fel cu glazura, si confirm ca e tare aiurea sa fie glazura casanta peste o crema si un blat moi si fine. Eu cred ca cea mai reusita glazura pe care am facut-o pina acum a fost cea de la brownies, este cremoasa si fina, excelenta.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

natalia id="red"> m-ai terminat cu tortul diplomat. Si cu decorul de pe el! Ce este verde pus pe el?[:D]

Si ma mai termini cu pozele!!!! Super aparat sau super fotograf! ce aparat ai?? eu am un aparat bunicel dar nu imi ies asa poze !id="size1">

 

[foto]poze id="red">siid="blue"> filme[:D]

 

povestea nasterii micutei Petra [copil]id="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Amiss, sa va fie de bine! [:)]

Decorul tortului diplomat a fost facut cu nuca de cocos colorata si cu bilute argintii alimentare.

Am un Olympus c-5060 wide zoom. Spre rusinea mea, n-am citit inca manualul de utilizare, il folosesc mai mult pe automat, cunosc doar citeva functii pe care mi le-a explicat sotul. [:I] Pozele le mai periez un pic in adobe elements, daca simt ca e nevoie.

Tu ce aparat ai?

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adriana, cum a fost tortul?

 

Am facut si eu masinuta pt. maine. Crema este de la brownies, am facut sin 4 cutii de almette cu smantana, erau suficiente si 3 dar n-am stiut daca ajunga. Am pus doar 150g unt(trebuia 160) si doar 3 pahare cu zahar pudra(adica 3/4 dintr-un pahar) in loc de 4. Mi-a iesit super buna. Blatul l-am mai insiropat cu zeama de la o portocala, am pus cateva linguri pe fiecare foaie de blat. Abia astept sa gust maine din el.

Tot maine papam si Fingersul, sper ca s-a inmuiat!

 

Edit: Natalia, ce tort super! Arata f. bine diplomatul! si imi place mult bradutul!

 

 

 

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...