Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

COPILUL LA DIVORT


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La varsta asta, sanse 1%. Doar daca mama este imorala, cred. Nici veniturile nu conteaza prea tare intrucat si el va contribui la cresterea si educarea copilului.

 


"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."

Alfred Capus

id="size1">

 

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am inteles ca ambii parinti au drepturi egale. Tatal poate sa spuna ca mama nu are grija atat de bine de copil(daca are si dovezi), ca el ar putea sa aiba grija mai bine si poate ca are si bani mai multi, deci conditii materiale mai bune decat mama.

Dupa ce mi-a spus avocata aceste conditii si probleme posibile, am plans o seara incontinuu. Ea a castigat o fetita pt tata de 6 luni.

Spunea ca interesul instantei este ca acel copil sa aiba conditii bune si sa fie bine ingrijit.

 

Eu am incercat sa ma inteleg cu sotul, sa nu ne certam pe copil si a inteles.

 

zepellina

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Copilul mic este incredintat mamei, in majoritatea cazurilor, pentru ca, la aceasta varsta prezenta mamei este foarte importanta. Impactul emotional este foarte important, pentru ca afectivitatea are un rol deosebit de important in dobandirea cunostintelor despre lumea inconjuratoare, la copilul mic.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc pt raspunsuri cu toate ca nu este vb despre mine,ci de o f buna prietena.sa va dau si cateva detalii:ei locuiesc in casa ei,masina este tot a ei,are un loc de munca(acum este in CIC)si urmeaza si o facultate.dar este tot tp amenintata ca el va castiga copilul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by zepellina

Eu am inteles ca ambii parinti au drepturi egale. Tatal poate sa spuna ca mama nu are grija atat de bine de copil(daca are si dovezi), ca el ar putea sa aiba grija mai bine si poate ca are si bani mai multi, deci conditii materiale mai bune decat mama.Dupa ce mi-a spus avocata aceste conditii si probleme posibile, am plans o seara incontinuu. Ea a castigat o fetita pt tata de 6 luni.Spunea ca interesul instantei este ca acel copil sa aiba conditii bune si sa fie bine ingrijit.Eu am incercat sa ma inteleg cu sotul, sa nu ne certam pe copil si a inteles.zepellina


id="quote">id="quote">Linisteste-te. Parintii au drepturi egale, insa la proces tatal care vrea copilul trebuie sa dovedeasca clar defectele mamei. Daca nu exista, nu are sanse. Mama nu trebuie sa dovedeasca nimic referitor la tata, trebuie doar sa aiba un minim de conduita si de conditii materiale.Calea cea mai sigura pentru ca un tata sa obtina copilul este ca mama sa fie de acord. Si stiti ceva? Si atunci un judecator poate sa aiba alta parere.Tatii care ameninta ca vor lupta pentru copil si vor castiga, o fac pentru intimidare. Sau de-ai dracu'. Am avut si eu aceasta tendinta, din disperare. Din fericire, la mine a mers intelegerea. Avocatul meu (care mi-e si prieten) mi-a spus clar ca nu as fi avut nici o sansa.poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto]Vara lui 2006[foto]"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...