Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Saramura de pui


ralucami

Recommended Posts

Stie cineva o reteta buna? Am cautat pe net si am vazut o gramada de retete de saramura de peste, dar nu si de pui. Am inteles ca difera un pic procedeul de preparare ( cica spre deosebire de peste, puiul trebuie fiert un pic). Aveti o reteta de genul asta in cartile de bucate?[flo] [url="http://i3.photobucket.com/albums/y87/ralucami/Poze%20bebe/"]POZE BEBE[/url] [url="http://s3.photobucket.com/albums/y87/ralucami/Ecografii%20%20bebitza/"] Film eco 4D [/url] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Soacra mea face la gratar din ala acoperit bucatile de carne de pui.Ea are un gratar din ala luat din Metro,acoperit.

Le scoate intr-un castron mai adanc.

Intr-un vas face mujdei de usturoi,frecat cu putin ulei..un fel de maioneza de usturoi.Il dilueaza cu apa calda.Si-l toarna peste gratarelul de pui.Rastoarna de cateva ori toata compozitia in alt vas.Ca sa ia toata carnea de pui aroma,gustul si mirosul...:)

Si deobicei papam cu mamaliguta.Buuun.

Pofta buna!

 

Cid="red">oid="green">rid="orange">iid="blue">nid="orange">nid="green">aid="red">id="Comic Sans MS">id="size4">

 

poze cu familionu'

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bon...eu fac la fel si saramura de peste si cea de pui...adica il prajesc pe gratar si apoi il pun intr-o oala in care am fiert apa cu putina sare.acopar chestia asta si-o tin asa 15 min. mai coc pe gratar cateva rosii, ardei gras. fac si-un mujdei alaturi.

in general nu pun toate astea peste saramura, le pun pe masa si fiecare isi pune dupa gust.evident tb s-o combini cu mamaliga...e mancarea mea preferata, o ador:))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc frumos pt respunsuri si retete!

 

Haideti sa va spun cum am facut si eu pana la urma saramura inspirata fiind de retetele voastre si de ce am mai gasit pe net.

 

 

Intai am fript pe gratar bucatile de pui bine pe ambele parti si le-am pus intr-un vas termorezistent (yena) . Peste bucatile de pui fierbinti am turnat un paharel de tuica ( se recomanda cica tuica de corcoduse, dar eu la mine in Jp am gasit doar sake autohton, care la urma urmei e tot un fel de tuica dulceaga si destul de slaba[:)] )

 

Am inceput sa pregatesc saramura: pe acelasi gratar am copt 2 rosii, cativa ardei . I-am taiat bucatele si i-am pus in apa cu sare care fierbea de ceva timp pe aragaz. Am adaugat cativa catei de usturoi taiati feliute, piper si condimente (cimbru, coriandru, 2-3 fire de rozmarin etc) si apoi , cand a dat primul clocot am oprit focul. Am turnat tot in vasul unde am pus puiul . La final am servit cu mamaliguta.

 

Super super bun a fost si cred ca dupa ce o sa treaca nebunia asta cu gripa aviara ,de aici, o sa mai cumpar pui si o sa mai fac. O sa incerc cu mujdei, separat, cum ati spus voi. [cool]

 

POZE BEBE

Film eco 4D

 

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...