Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sugestii cina


danitin

Recommended Posts

Salut! V-as ruga sa-mi dati cateva sugetii legate de cina ca am intrat in pana de idei. Pentru ca sotiorul are un program care ii impune o masa de pranz luata cam devreme cina trebuie sa fie ceva suficient de consistent. In meniul de pana acum am inclus sandwichiuri calde, omlete, aripi de pui/cotlet/ciuperci/coaste la gratar, salata de vinete, salata de pui, ciuperci cu maioneza, dar parca le tot repet si as vrea si altceva - insa nu-mi vin idei... Mamica de spiridus [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/album?.dir=d601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/my_photos"]Poze cu Loriana[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai merge pizza,paste cu branza sau cu diverse sosuri cu mezeluri,ciperci si masline,mamaliguta cu branza ou fiert si unt,smantana,icre,peste la gratar sau saramura cu mamaliguta ,saramura de pui.cartofi prajiti cu ou si branza rasa,

 

Olimid="red"> cum e salata de orez?

 

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pai orez fiert, apoi spalat cu apa rece si stors de apa.Prajesti bucati de pui, sau peste.la care adaugi orezul,.Poti sa faci orezul cu legume fierte, sau cu cuburi de branza.Adaugi sare, piper, si alte ierburi dupa gust.

sper ca m-am facut inteleasa[;)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cartofii la Dauphinois

Tai cartofi in rondele si sa le bagi la cuptor cu lapte (cartofi trebuie acoperiti de lapte) si putin cascaval deasupra. +sare, piper si nuca de muscade.

Serveti cu friptura de porc de exemplu.

Foarte usor de facut. Dar ai nevoie de timp pentru ca trebuie sa fierba destul de mult...

Pofta buna!

 

lunettes

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt cam in aceeasi situatie, insa the idea tre sa fie si suficient de adecvata hranirii copilului ...

 

Asa ca:

 

Orez cu pui in diverse variante:

 

Cubulete de pui trase la tigaie, dupa aia se adauga peste ele diverse legume (ceapa, usturoi, ardei, conopida, fasole pastai, amestec mexican) etc. Dupa ce sunt toate patrunse (la nevoie se mai stropesc cu apa sa se inabuse) se condimenteaza de sare si piper, apoi se adauga suc de rosii. Se mai lasa o tura la fiert si ce rezulta se tranteste pe un pat de orez fiert in apa cu sare. Dupa cum ai fantezie sa alternezi legumele iese altfel in fiecare seara.

 

Pui cu sos de mustar (reteta originala era cu porc dar am adaptat-o)

 

Feliile de piept de pui se rumenesc pe ambele parti in o lingura de ulei de masline si una de unt. Cand sunt rumenite se scot, se ung cu mustar si se pun la cuptor cu supa de carne, sa se inabuse. In grasimea ramasa in tigaie se pun legume (ceapa taiata felii subtiri, conopida buchetele mici, morcovi felii subtiri, ciuperci, etc,tot asa dupa gust si disponibilitate), se inabusa o tura, apoi se lasa la fiert cu un paharel de vin rosu - reteta originala - sau de bere - reteta mea. Se drege de sare piper si se condimenteaza dupa gust (mie-mi place cu busuioc) si se toarna peste carnita din cuptor. Se mai lasa un pic la cuptor si gata.

 

Pofta mare. Daca mai inventez ceva (ca in momentul asta eu gatesc numai pt cina si numai cat mancam o seara ca m-am saturat de mancare gatita tinuta la frigider pana se strica) revin.

 

 

 

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

http://community.webshots.com/user/vizigotu

http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

 

cronicile vizigotuluiid="green">"]cronica vizigotului[/url]id="green">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...