Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cine ma ajuta?


corinadana

Recommended Posts

Gospodinelor, am tot cumparat carnat sau ciuperci bagate asa intr un invelis de painica sa i zic. Da invelisul ala era mai larg decat continutul, nu era lipit. Nu foetaj! Painica, dar subtire care tinea inauntrul ei ca si intr un buzunar carnat, ciuperci etc. Cum sa fac si eu invelisul ala?? Cu umplutura ma descurc eu. Multumesc! corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu fac un aluat din:

350 gr faina

1 plic drojdie uscata(sau 20-25 gr proaspata)

5 linguri ulei

150 ml lapte

1 ou

putin zahar(o linguritza)

sare 1 linguritza

 

se dizolva drojdia in putin lapte cladutz + linguritza de zahar, se toarna peste faina, se adauga oul, uleiul, sarea si restul de lapte. se framanta si se lasa cca 1/2 de ora la crescut.

reteta o am de la aissa[pup]de fapt este o reteta de cornulete cu sunca si cascaval, dar pe care eu o fac si in forma de rulouri, "imbrac" si carnaciori, fac portofele cu ciuperci, carne, etc...fiindca merge la orice...eu le acopar cu servetele(din sulul de bucatarie) si le pun intr-o punga dupa ce se raceasc si se pastreaza f proaspete.

deasupra se unge cu ou

 

 

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...