Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


Balbina

Recommended Posts

Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129"]1[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62706"]2[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269"]3[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67158"]4[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68747"]5[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=70414"]6[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71819"]7[/url] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73937"]8[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75292"]9[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224"]10[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84774"]11[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89729"]12[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92557"]13[/url] Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Brownies Cappuccino sursaid="teal">

Prajitura cu lamiie sursaid="teal">

Tort cu jeleuri sursaid="teal">

Blinii cu dovleac

Cum am facut tortul Barbie

Cum am facut tortul Buburuza

Prajitura cu mere

Tort Crancin-Mancin sursaid="teal">

Chec dietetic cu fructe uscate sursaid="teal">

Tort nemtesc cu brinza sursaid="teal">

Tarta de dovleac

Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursaid="teal">

Prajitura cu banane sursaid="teal">

Biscuiti cu ovaz sursaid="teal">

Prajitura cu miere sursaid="teal">

Fursecuri cu unt sursaid="teal">

Tort “Lady’s fingers” sursaid="teal">

Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursaid="teal">

Tort Fantezie

Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) sursaid="teal">

Pandispan cu suc de portocale sursaid="teal">

Cheese cake a la Natalia

Tort cu prune uscate sursaid="teal">

Tort cu miere si lamiie sursaid="teal">

Desert cu fructe

Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)

Crema de lamiie (Lemon curd) sursaid="teal">

Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursaid="teal">

Cheese cake fara foc

Schema tort masinuta

Mini-budinci cu brinza

Inghetata

Prajitura cu fulgi de cocos sursaid="teal">

Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursaid="teal">

Tort Masha (reteta de la alinkav)

Prajitura cu ciocolata si bezea sursaid="teal">

Fursecuri "Trufe" sursaid="teal">

Briose cu gem sursaid="teal">

Fursecuri de cocos

Margini din ciocolata pentru tort

Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)

Fursecuri tabla de sah sursa 1id="teal"> sursa 2id="teal">

Prajitura insiropata de la Joanna

Prajitura "krem a la krem" sursaid="teal">

Vafe belgiene cu drojdie sursaid="teal">

Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)

Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)

Prajitura (chec) cu morcov sursaid="teal">

Prajitura cu foi Lica

O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)

Desert de frisca si zahar ars sursaid="teal">

Tort "tres leches" sursaid="teal">

Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)

Chec insiropat de portocale sursaid="teal">

Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)

Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge

Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)

Quiche (tarta cu umplutura nedulce) (improvizatie)

Placinta (prajitura) dubla de brinza cu piersici sursaid="teal">

Prajitura cu miere si brinza sursaid="teal">

Briose cu ciocolata (reteta de la Rucx)

Eclere (Alynutza)

Choux-uri (Strumfi2004)

Tarta cu mere, mascarpone si branza de vaci (Kehleyr)

Tarta/placinta cu mere olandeza (danyce)

Rulada de post cu banane si cocos (Strumfi2004)

Prajitura Sumeghi (Alynutza)

Fursecuri cu nuca si bezea (melcisori) sursaid="teal">

Bomboane Raffaello (LiliaToma (gazea))

Tarta cu ciocolata de la Jamie Oliver (Alynutza)

Crema de vanilie pentru tarte, prajituri si torturi sursaid="teal">

Tarte cu fructe si alta crema de vanilie sursaid="teal">

Galusti cu prune (Alynutza)

Biscuiti cu brinza sursaid="teal">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gata, pus si pozele,dar si mancat juma de strudel[:D]Bine ca m-am oprit si i-am lasat si sotului cateva bucatele.

Ma uitam pe retetele de unde e strudelul si am vazut torul de calatite.Mama ce bun e si ala, sunt cativa ani de cand nu l-am mai facut si ce bine ca are retea originala trecuta acolo, ca dosarul meu cu retete e in Romania.Reteta respectiva a aparut in un nr din Avantaje de prin 97,in perioada aia nu aveam acces la net si cumparam in prostie reviste.

Iaca si strudel-ul, forma finala

 

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ortansa multumesc de sfaturi. La glazura de cioco ma descurc, problema era ca s-ar putea sa vina in vizita o prietena la care ii plac eclerele cu ness si fondant deasupra, si mi-ar place sa o surprind placut. O sa incerc reteta ta (aia cu o cantitate de zahar la jumate de apa - apropo, lamaia e obligatorie?)

Alinam dar ce te faci daca ai mai multe ture de copt?id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alynutza:lamaia impiedica zaharizirea.se poate inlocui cu hellas sau sare de lamaie dizolvata. am gasit o reteta de glazura de cacao ,care sunt sigura ca poate fi inlocuita cu ness:

 

Glazura: 200 g zahar pudra

2-3 linguri cacao

3 linguri margarina

3 linguri apa

zaharul se amesteca cu cacaoa pe o hirtie

Glazura:

Intr-o cratita de 1 l se pun 3 linguri de apa si trei linguri rase de margarina(marg.sa fie moale - nu topita)Se lasa sa dea un clocot ,apoi se ia de pe foc,se pune zaharul cu cacaoa si se amesteca foarte bine pina se racoreste si se intinde peste crema

 

postata de adriana_mihnea aici

 

I've g[il]t you under my skinid="size1">id="teal">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

neatza!

intru sa va spui ca ieri am facut checul de portocale insiropat si-s cam dezamagita.voi ce suc folositi la insiropat?eu am pus chiar suc stors proaspat de portocale si nu are gust deloc de portocale,cu toate ca siropul era f bun.oricum,eu am o problema la batutul untului(n-am rabdare sa-l las sa ajunga la temp camerei),s=ar putea sa fie si din cauza asta.aluatul mi-a iesit ca un aluat de biscuiti din aia care se toarna in tava cu lingurita.nici prea tare,dar nici prea moale. iar la gust mi-aduce aminte de o prajitura de pe aici care se insiropeaza cu sirop de zahar.anyway,s-a mancat jumate:-)

 

I've g[il]t you under my skinid="size1">id="teal">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ortansa, ce rau imi pare. Eu tot suc proaspat de portocale am folosit, dar am pus in aluat si niste coaja rasa de portocale (cumparata), si poate datorita acesteia checul avea aroma puternica de portocale. Iar de consistenta aluatului nus ce sa zic, poate faina in Liban e diferita? Mie mi-a iesit aluat ca de chec, nu exagerat de gros.

Ei, dar daca s-a mincat jumate, inseamna ca totusi a iesit bun. [:D]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...