Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


Balbina

Recommended Posts

Daniela, foarte apetisanta reteta, sint convinsa ca o vor pregati si alte fete, nu doar Alynutza. Poate chiar si eu, dar astept sa treaca perioada de criza. [:D]

Trebuie sa ma mobilizez, sa pun reteta ta, cit si pe cea a lui Kehleyer in lista de pe prima pagina.

 

Ma bucur ca ti-a placut pandispanul cu portocale, eu demult am renuntat la orice alta reteta de pandispan, numai pe asta il fac, e delicios.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lilia, bravo pt post! Am facut si eu recent o negresa de post, buna-buna, n-am mai apucat s-o pozez! Mie imi mai place si salamul de biscuiti, dar ce fac eu mai fin de post este rulada urmatoare (cu speranta ca Nati inca o data nu se supara [pup]):

 

Rulada cu banane si cocos (reteta de la matusa)

(pt 2 rulade)

500 g biscuiti simpli se maruntesc (la robot sau prin masina de tocat). Separat se face un sirop pe foc din 300 gr apa, 250 g zahar si 1-2 linguri cacao. Pastram putin din praful de biscuiti si peste restul turnam siropul cand e aproape rece. Eu ii adaug si nuca maruntita. Se amesteca bine.

 

Crema:

250 g margarina fina pt prajituri, eventual cu arome, se amesteca cu 100 gr fulgi de cocos si 150 g zahar pudra. adaugam si coaja de lamaie sau alte esente.

Pe o folie alimentara se presara praful de biscuiti oprit, apoi se intinde compozitia de biscuiti, apoi peste aceasta crema alba si la mijloc o banana - eu o stropesc cu putina zeama de lamaie. Se ruleaza bine si se da la rece.

 

Si alt desert bun de post pe care il face mama mea este tortul de mere cu biscuiti.

 

Gratiela, mamica strumfilor Maria [huta] si Stefan

[foto]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lilia, poti incerca reteta de mai sus, dar cu margarina si fara ou. La final poti unge tarta cu putin ulei sau cu margarina topita pt luciu.

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, multumesc de sugestii. O sa le incerc si o sa revin cu poze si impresii.

 

P.S tr sa incerc ceva pentru maine, ca am un musafir foarte talentat in ale prajiturilor si fiecare vizita e o maaaare emotie pentru mine. Ghiciti cine e? [:p]

 

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lilia, ghicesc ghicitoarea ta?Cred ca e vorba de Natalia[:D]...de fapt, aproape ca bag mana-n foc[:-)))]

 

Intre timp, nu numai ca am reusit sa fac tarta, dar jumatate e deja devorata...caldutza si cu frisca. Le dadusem musafirilor tort de cafea la amiaza ca mai aveam in congelator, dar au vrut neaparat si praji asta (care de fapt era menita pt maine[alcool]).

 

Roxana, crema se pune racita in orice prajitura. Nu stiu insa ce consistentza are budinca asta (nu trebuie insa lasata sa se raceasca pana se face beton[:D]). Succes!

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Taa-daaaaaaam! Uitati unul din torturi, si urmatorul, care nu e prea reusit, din cauza stingaciei mele eterne la ornat cu frisca [:(]. Important e ca a fost delicios, ca am avut ocazia sa gust din el.

 

Lilia, ca de obicei, modesta pina in virful unghiilor! [:D] Face mincare excelenta, inclusiv dulciuri, nu vad motivul pentru care sa-i dea emotii vizitele mele, doar nu sint inspector culinar. [:D]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...