Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


Balbina

Recommended Posts

  • Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vaiii Natalia...tot mancare? [:D] Foarte interesant! [pup]

 

TBEIa,eu la masinutele mele [:)] am folosit blatul de la Prajitura cu miere,e foarte bun si foarte usor de facut.Ca umplutura am folosit frisca naturala.

 

Suntem in top 100, multumim tuturor id="purple"> [;)]

 

 

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor, si LA MULTI ANI!

indraznesc si eu sa va pun o intrebare: am ceva musafiri si ma gandeam sa fac o brownies cappuccino (pt ca-mi lasa gura apa la cat ati laudat-o) si krem a la krem. le pot face pe amandoua? ca par oarecum asemanatoare... n-am mai facut niciodata nici una din prajiturile astea.

Mi-am propus sa incep sa fac prajituri pt mine, daca sotul nu e amator de dulciuri, si apoi o sa ma mut la femina intim in cautare de retete de slabit[;)]

prajitura dubla cu branza si piersici a fost tare apreciata. [cool]

 

 

Nicoleta, mami de Vlad Cristian

o floare pt doamne

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nicoleta ,brownies necesita ceva timp pina e buna de mincat .Depinde cind iti vin tie musafirii .Daca o faci azi ,e buna pe miine dupa-amiaza de mincat .Krem e gata in citeva ore .Diferenta intre cele doua e ca ultima e muuuult mai moale ,mai fina ,pe cind prima desi se moaie ,ramine putin crocanta .Dar amindoua sunt atit de buuune .[pofta]

 

Nu sunt eu cea mai in masura sa vorbesc despre prajiturile astea ,ca nu le-am facut decit de 2 ori ,dar cred ca si Natalia va spune acelasi lucru .

 

PS: Strudelul a fost executat ,placut,mincat,nefotografiat .

Sotul meu m-a intrebat daca le-am cumparat congelate si le-am pus doar la cuptor [:D]

 

GABI[gravi]28+ ,de 3 ori mamaid="blue">

Poze

iedul cel mic

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nicoleta, Gabi a descris foarte bine aceste doua prajituri, nu am ce sa adaug. [:)] Desi sint asemanatoare oarecum dupa tehnologia de preparare (blat+crema+glazura), la gust sint total diferite. Mult succes la prepararea ambelor!

 

Gabi, wow, ce compliment convingator, inseamna ca intr-adevar ti-a reusit strudelul. [:D]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

TBEIa, eu nu insiropez blatul de obicei, intrucit fac pandispan cu suc de portoclae (exista reteta in lista de pe prima pagina), iar acesta nu necesita insiropare. Dar daca vrei, o poti face, nu dauneaza tortului. Bucatile de blat le mai poti taia si pe grosime, daca ti se par prea groase sau daca vrei sa aiba tortul mai multa crema.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...