Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


Balbina

Recommended Posts

  • Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gratiela, am vazut, am vazut checul, foarte frumos! [yum] E dupa o reteta de pe culinar, nu?

 

Miha, uite macar pentru asta e bun serviciul, ca prajitureala sa nu devina o rutina! [:-)))]

Te asteptam cu bunaciuni! Si eu prajituresc in we asta, dar nu pentru mine, ci pentru altii (2 torturi si o praji). Daca iese ceva frumos, vin cu poze.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi mi-au facut cu ochiul niste foi de prajitura (foi pandispan) de la Metro. Le-am cumparat, insa ce ma sfatuiti sa prepar delicios cu ajutorul lor (sunt 5 in pachet)?? Natalia poate vezi si postarea mea...

 

Scuzati-mi ignoranta...sunt noua aici pe forum, insa sapt trecuta am gatit si eu Krem a la Krem si, pentru ca a iesit grozav, parca am prins aripi. [il] id="Trebuchet MS">

 

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana, scuza-ma, te rog, nus cum mi-a scapat subiectul asta, taman asta! [:D] Felicitari pentru intrarea in clubul Krem! [:D]

La foi de pandispan merge o crema de frisca, sau o budinca preparata de la plic. Sau poti amesteca budinca preparata si racita cu un pachet de unt/margarina frecat spuma.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana,mai poti folosi crema asta:

 

150 g ciocolata (de preferinta amaruie)

2 pahare frisca lichida

 

Se incalzeste frisca pina aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa. Se amesteca bine pina se topeste ciocolata si se lasa la racit. Se tine la rece citeva ore bune. Inainte de asamblarea tortului, se bate crema cu mixerul pina se intareste.

 

Este crema de la Tortul cu trufe,care este...hmmmm...n-am cuvinte sa ma exprim...[:D]...[pofta]

 

Mihaid="purple"> [recevere]

 

 

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Roxana Claudia

Natalia...bat smantana fara nici un adaos (frisca lichida sau..altceva? ca io tare-s nepriceputa [bang]. Si apoi crema o pun intre foi...Foile nu se insiropeaza sau altceva, nu?id="Trebuchet MS">Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">


id="quote">id="quote">Roxana, poti folosi fie smintina obisnuita, din aia groasa, la galetusa sau pahar (de 15-25% grasime), fie smintina lichida, speciala pentru frisca (de minim 30% grasime). In primul caz frisca va iesi acrisoara si e mai mare posibilitatea sa ai nevoie de intaritor de frisca atunci cind o bati. In cel de-al doilea caz frisca iese dulce la gust, fara tenta acrisoara, iar intaritor pui doar daca vrei sa ornezi cu ea.Crema de care a pomenit Miha e intr-adevar un deliciu. Chiar acum citeva ore mai devreme am asamblat un tort cu frisca din asta ciocolatoasa. Nu-ti zic cu cit zel am lins castronul dupa aia. [:D]Crema asta o faci numai cu smintina dulce, speciala pentru frisca.------------------Numai bine,Natalia si VladPoze
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...