Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand increderea e oarba...


Recommended Posts

  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tu esti sigura ca sotul tau nu a avut in toti acesti 10 ani aceasta legatura? Ar putea fi vorba despre o femeie indisponibila teoretic (maritata), cu care s-a complacut in acest tip -paralel- de relatie. Ma gandesc ca daca e asa mare diferenta intre voi, el e uns cu toate alifiile si ar putea usor sa disimuleze. [i]<<la multi ani, fii fericit asa cum iti doresti, te pup dulce>> [/i]Aceasta exprimare m-a pus pe ganduri. Probabil sotul tau a vrut intr-adevar sa fie la un moment dat <<barbat de casa>>, cu acte in regula ( cand s-a casatorit cu tine)- ceea ce o fi deranjat-o oarecum pe individa, ....banuiesc ca era vorba de inertie si de reticenta ( din partea ei)la schimbari majore! Sunt simple supozitii pe care le fac, nu vreau sa te amarasc( mai ales acum in perioada sarbatorilor ar trebui sa ne gasim confortul psihic!). Nu ai dat nici prea multe detalii despre sot ( daca a mai fost casatorit sau ce gen de viata prefera inainte de a te cunoaste etc). Tu stii mai bine ce se intampla de fapt in casa voastra. O femeie in general simte cauzele schimbarilor. Eu una cred ca tipa este o cunostinta mai veche de-a sotului, nu doar o toana de ultima ora, pe care nu <<da prea multi bani>> dar ii place sa o stie <<acolo>>...poate pentru satisfacerea orgoliului de mascul prezentabil. Iarta-ma daca am fost prea directa... Iti doresc sa iti limpezesti gandurile si sa te bucuri de sarbatoarea Craciunului asa cum trebuie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pisimuky, inainte de toate ...Craciun fericit iti doresc, ma rog, ma gandesc ca numai fercit[V] nu poate pt tine fi,dar.... am sa iti scriu parerea mea, mi-au venit atatea idei in cap dupa ce am citit cele scrise de tine,incat sper sa le pot asterne in ordine aici: ma gandesc ca pe de o parte ai putea fi bucuroasa pt ca s-a dat pe fata aventura sotului tau, daca nu se intampla asa , erai inca in miciuna, credeai ca nu te insala sau ma rog, asa cum ai scris, din vara banuiai ceva, dar nu intelegeai de ce si-a schimbat comportamentul fata de tine.eu cred ca relatia e inca actuala cu individa si el minte cu explicatiile pe care incerca sa ti le dea.daca ai sunat-o imediat, inca nu e tarziu sa o faci....probabil ca ai fi auzit alte minciuni, pt ca ma gandesc ca adevarul nu-l va spune nici ea. eu sincer as face-o, adica sa o sun si asta doar asa, sa vad ce ar spune cand ai intreba-o daca ea stie ca el e casatorit si ca voi asteptati inca un copil.asa am inteles din mesajul tau, ca voi aveti un copil impreuna,iar acum esti din nou insarcinata si asteptati cel de-al doilea copil.asta ar trebui sa o intrebi, daca ea stie aceste 2 aspecte despre el si de cand sunt impreuna.ai putea sa o iei direct, sa-i spui din prima ca tu ai aflat despre ei 2 si ca esti acum doar curioasa sa vezi daca ea stie cu adevarat cu cine se inatlneste.cine stie ce minciuni ii spune el ei,poate ea nici nu stie ca tu esti insarcinata sau ca tu existi in viata lui.ma gandesc ca o data ce ti-ai pierdut increderea in el,iti va fi greu sa mai ai o relatie ´´pasnica´´ cu el.daca nu ai fi insarcinata iti scriam altceva: si anume, iti scriam ca din punctul meu de vedere e un nesimtit si numerita sa mai stai cu el, mai ales ca nici nu recunoaste nimic, te minte, tu esti si mai tanara decat el, iar el se comporta ca un mitocan.situatia e un pic mai delicata pt ca tu esti insarcinata in prezent.nu stiu tu ce planuri ti-ai facut, poate faci parte din categoria acelor femei care pot sa ierte asemenea aventuri ale partenerului, eu nu as putea sa iert niciodata infidelitatea partenerului, mai ales sa fiu insarcinata si sa aflu asta.poate as cauta sa fac un ´´partenariat´´ cu el pana s-ar naste copilul, iar apoi, nu stiu....oricum la pat nu l-as mai accepta si asta pt ca ma gandesc ca mai mult doare situatia, tu insarcinata, el....[xx(] oamenii insa sunt diferiti, unii pot sa uite si sa ierte, altii pot sa ierte si sa nu uite, iar altii....nu iarta si nu uita!!odata ce mi-au pierdut incredera in cineva....relatia e pt mine consumata!! te-ai gandit la viitor? il vei ierta? of! ma gandesc ca cel mai greu iti este si pt ca esti insarcinata cu cel de-al doilea copil.l-ai amenintat cu despartirea ca sa vezi cum reactioneaza?? eu iti doresc toate cele bune si scrie-ne mai departe , ma gandesc ca diferitele pareri ce vor aparea te pot ajuta in starea asta de confuzie , in care cu siguranta te gasesti, sa gandesti ce este mai bine sa faci pt tine si pt cei 2 copii ai tai!![flo] Inca o zi(Mela)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa gandim la rece. Recapitulare: 1. Casatorita cu un barbat mult mai in varsta decat tine 2. Barbat recasatorit si divortat pe probleme de relatii extraconjugale 3. Mutat la tara, renuntat la munca si locuinta, 1 copil + 1 pe drum, fara mijloace proprii de existenta 4. Fara permis 5. In prezent relatie extraconjugala a sotului 6. Sprijin exterior practic nul. ------------------------------------------- Intrebare: Ce sa fac? ------------------ Opinia mea in prezent: 1. Nu ai mijloace de subzistenta deci nu poti sa pleci implicit esti obligata sa stai 2. Trebuie sa nasti deci esti cu atat mai mult obligata sa vezi de copilul ce trebuie sa apara 3. O perioada nu vei putea pleca oricum pentru ca si acest copil trebuie sa aiba un mediu unde sa stea sa traiasca (si el si tu) 4. ACUM este proritara nasterea in conditii bune si cresterea intr-o casa protejata de exterior. Biologic discutand chiar daca suna dur aveti casa, masa, caldura, conditii de trai. ACUM asta este prioritar. Daca ti se pare mai usor de suportat priveste asa: UN STRAIN v-a oferit voua adica tie si copiilor tai (vorbesc la plural nu intamplator) o camera, o bucatarie, o baie, mancare, bani deci cele necesare traiului de zi cu zi. ATAT. Nu cere nimic, nu pretinde nimic, nu cereti nimic, nu pretindeti nimic. Aceasta situatie exista asa si nu altfel. Sfatul meu este deci: Acum tu fiind mama trebuie sa stii ca problema numarul 1 sunt copiii. Maine insa va trebui sa revii la gandurile tale si sa gasesti solutii care sa aiba in vedere altfel de raspunsuri. Azi esti tu copiii si casa unei persoane Maine insa vei fi tu, o problema de rezolvat (sotul, posibilitatile TALE de a trai pe picioarele tale) si copiii. Aceasta este opinia mea. Eu asa as proceda. Marius Pernes www.marius.rdsor.ro [url="http://good-times.webshots.com/album/556595712roqbKJ"]Decembrie 2006 [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pisimuky, si eu cred ca in moment copiii trebuie sa iti fie pe primul plan.apoi vei putea decide ce vei dori sa faci.scriai ca fosta sotie a dat divort de el din motive asemanatoare, alte relatii.poate daca ai fi fost mai vigilenta pe parcursul celor 9 ani de prietenie, ai fi aflat mai multe,ma gandesc ca nu e la prima abatere de acest gen.scrii ca tu ai vandut apartamentul tau, banii i-ai pus la comun cu el sau sunt numai ai tai?? era bine sa fii avut ceva pt ´´zile negre´´. pisimuky, nu vreau sa scriu pesimist, incerc doar sa iti sugerez cum vad eu ca ar trebui sa privesti relatia, poate ar trebui sa iei in calcul si aspectul ca individul nu se va schimba si de aceea sa te gandesti cum sa faci sa iti fie bine tie si copiilor tai.pe parcurs poate vei mai vedea si altele, pt ca cu siguranata nu se va opri aici. poate el se gandeste ca te are la mana: 2 copii, izolata la tara, fara masina, posibilitati de trai sigura reduse....deci se va gandi ca isi poate perimite sa umble si pe alte carari,iar daca o data a pierdut o femeie din aceasta cauza si tot nu s-a potolit, mare mirare ca sa se potolesca acum.nesimtirea mai mare e ca tu esti insarcinata si el face asa ceva. daca pe parcurs vei dori sa-l lasi ma gandesc ca el va trebui sa platesca pt cei 2 copii sau.....??? nu mai stiu cum e in romania in asemenea cazuri, dar stiu sigur ca tatal e obligat prin lege sa platesca pana ce copii au 18 ani in cazul unui divort.asa ca....interseaza-te sa vezi cum e cu legea.sa stai toata viata langa un asemenea specimen....[xx(]nu se merita.daca-i place sa joace pe ´´barbatul fatal´´, lasa-l sa joace dar nu cu tine.ai grija de copii,iar apoi cauta sa iti fie bine!!tu spui ca iti eteama sa fii singura cu 2 copii,dar iti repet in cazul unui divort, daca nu exista un contract sau ceva prenuptial intre voi, el e obligat prin lege sa plateasca pt copii, cu casa nu stiu daca pt cei 2 copii poti avea castig la ceva,dar asa pe drumuri, normal prin lege nu ai cum sa ramai. Inca o zi(Mela)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Of Doamne, nu-mi vine sa cred cate femei, mame in acelasi timp, trec prin aceasta experientza mizerabila! Pe scurt, Pisimuk, si la mine a pornit necazul tot de la un sms, care suna mult mai grav decat al tau: "Noapte buna, scumpetea mea, sper sa te visez la noapte! Abia astept sa te vad maine. Te pup!" Mesajul era de la o colega de serviciu.... care sustine si in ziua de azi ca l-a expediat din greseala... Nascusem doar de trei saptamani cand toata increderea in barbatul pe care il adoram s-a naruit. Peste doua luni intervenea despartirea. Peste alte doua luni ma anunta senin ca a deschis afacere fix cu colega care expediase sms-ul din greseala si ca nu mai vrea sa fie cu mine. Dar de mutat din casa nu s-a mutat, ci practic m-a pus in fata faptului inplinit: "stam amandoi cu chirie in aceeasi casa, pentru ca eu n-am timp sa-mi caut o locuinta in alta parte". Iar eu, cu bebe de 4 luni jumate, eram legata de maini si de picioare. A venit si 12 noiembrie - un an de la logodna. A doua zi, mesaj de la aceeasi colega de serviciu, devenita intre timp partenera lui de afaceri: "De ce nu vrei tu sa recunosti ca parintii tai n-o sa ma accepte niciodata, ca n-am nici o sansa in vitza ta..." Iti vine sa crezi ca au negat amandoi ca ar avea vreo treaba unul cu altul? Aveam dovada acolo, in telefon, ca se infiripase o tentativa de relatie intre ei. Nici daca ii picam cu ceara nu recunosteau adevarul. Asa am dus-o pana de curand, despartiti ca si cuplu, dar convietuind in aceeasi casa. Pana n-am mai suportat si am plecat la mama. A venit Craciunul si el nici macar nu a dat un sms, sa ne ureze sanatate. Nu vine sa-si vada copilul pentru ca nu suporta sa dea ochii cu parintzii mei. A trebuit sa-l sun eu in seara asta, sa-l intreb daca il intereseaza sau nu ca bebe e racit, ca tuseste si il tin pe cateva zile pe antibiotice. Draga mea, nu vreau sa te intristez, stiu mai bine decat oricine cat de greu iti e, dar poate e mai bine sa pleci o perioada de la el, sa vii, eventual, la tine acasa. Asigura-te, inainte, ca unde te duci n-o sa fii singura. Socializeaza cat mai mult, iesi cu prietenele, du-te la cumparaturi, te va ajuta fantastic. Si tine minte un lucru: nu te umili, nu-i arata ca esti slaba, dependenta, din contra, demonstreaza-i ca te poti descurca si fara el. O sa fii uimita cat de repede se va intoarce roata. Si inca ceva: cand un barbat vrea o femeie, merge dupa ea pana in panzele albe. Prefa-te indiferenta! Nu-i cere explicatii, nu-i reprosa nimik, n-o sa faci decat sa-i dau lui motiv sa te faca in toate felurile - isterica, geloasa, invidioasa, sau mai stiu eu cum - si asta doar ca sa scape el de vina. E de ajuns ca tu stii ca el te minte, nu trebuie sa o si recunoasca in fata ta! Mi se rupe sufletul, pentru ca mai mult decat noi mamele, vor avea de suferit copii nostri, mai tarziu, daca toleram din partea tatilor un asa comportament. Cat vizavi de ce-ti spunea Marius - eu stiu ca el e super la legislative - insa da-mi voie sa-ti reamintesc: esti femeie, nu doar mama, si daca nu te respecti pe tine ca femeie nici copii tai nu vor putea sa te respecte asa cum trebuie. Fii puternica, eleganta, independenta si optimista. Un An Nou mai bun! Mara
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...