Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim bun pt. PASTE !?!


Recommended Posts

Buna dimineata fetelor, am stat si m-am gandit,ca mai este o luna pana la Paste si deja ma gandesc ce o sa fac bun de [papica]. Nu stiu, dar mi-a venit o pofta sa mananc niste Pasca. As vrea sa va intreb pe voi , care sunte-ti asa de pricepute,in ale gatitului,cum face-ti PASCA,ca as vrea si eu sa fac si nu stiu cum.[ups] Va[asia][asia] si va [pup][pup][pup][pup] dulce. Astept cu nerabdare retetele vostre delicioase,care le veti prepara de Paste.[pofta][pofta] annes
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu fac pasca, pentru ca nu-mi place (de fapt, nu-mi place nici o prajitura cu branza). Insa mama face. Foloseste pentru coca acelasi aluat ca la cozonac, pune intr-o cratita rotunda aluat astfel incat sa acopere fundul si marginile, umplutura este branza de vaci frecata cu galbenus, zahar, vanilie, stafide (zaharul se pune la urma, nu stiu exact daca pune si albusul batut spuma, dar intreb daca te intereseaza). Se preseara aluatul din tava cu putin gris, se pune umplutura de branza, apoi deasupra pui tot o foaie de aluat sau grilaj, cum iti place. Se unge cu ou si se coace.

id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In urma cu doi ani am incercat sa fac pasca din aluat de cozonac, a iesit tare, nu mi-a placut. Anul trecut am cumparat de la patiserie, o bunatate de pasca, si acum ma gandesc la ea [pofta][pofta][pofta]

 

Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nina nu stiu de ce ti-a iesti tare, mama tot asa face si nu i-a iesit tare niciodata. Doar daca iese cozonacul bun si pufos, pasca de ce sa iasa altfel?

 

Alte mancaruri, nu m-am gandit inca. Drob fac (sau un fel de drob) pentru ca noi nu mancam miel si il fac din ficat de porc. O sa mai fac probabil o rulada din carne de porc cu carne tocata si ciuperci la mijloc, muschiuletz de porc umplut cu carnat si ceva fripturica de pui, sa vad daca imi vine vreo idee pana atunci, sa rulez cumva pulpele de pui si sa le umplu cu ceva. Si o sa fac un gulas (o supa ungureasca pe baza de carne de vitel). Cu siguranta si ceva salate (vinete, salata americana, salata de pui cu ciuperci). O sa fac si praji si probabil si niste saleuri sa fie si ceva sarat, sa vad daca am timp.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai, ce subiect bun!

Poate ma inspir si eu de la voi.

 

Nu sunt sigura daca voi lua miel sau nu.

Mama, bunica si sotul mananca, dar eu nu pot nici sa-l miros. Asa ca, poate voi lua pentru ei.

 

Oricum, voi face friptura, o ciorbica de primavara cu multa verdeata, cozonac si poate o tarta.

 

Daca ma voi mai gandi si la alte prajituri ca mi-ati dat idee.

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by miria_cristina

Mama, bunica si sotul mananca, dar eu nu pot nici sa-l miros. Asa ca, poate voi lua pentru ei.

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."


id="quote">id="quote">

 

Exact asa am fost si eu pana acum 2 ani. Preferam sa fac greva foamei decat sa mananc miel.

Am gasit solutia: il marinez 2-3 zile in iaurt cu un pic de vin si condimente pt. miel cu menta(la pliculet). Carnea sa fie acoperita de iaurt iar la cuptor tot iaurt adaug in timplu coacerii, daca mai este necesar. Se pierde mult din mirosul de miel(aproape ca nu-ti dai seama ca e miel) si e buuuun [:)]

Incearca, poate o sa-ti placa.

 

Annes: e buna pasca cu ciocolata. Aluatul e cel pt. cozonac iar umplutura: smantana+ou+ciocolata. Nu-mi aduc aminte exact cantitatile fiindca nu am mai facut de 2 ani dar vin specialistele cu retete.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Darria

 

Exact asa am fost si eu pana acum 2 ani. Preferam sa fac greva foamei decat sa mananc miel.

Am gasit solutia: il marinez 2-3 zile in iaurt cu un pic de vin si condimente pt. miel cu menta(la pliculet). Carnea sa fie acoperita de iaurt iar la cuptor tot iaurt adaug in timplu coacerii, daca mai este necesar.id="purple"> Se pierde mult din mirosul de miel(aproape ca nu-ti dai seama ca e miel) si e buuuun [:)]

Incearca, poate o sa-ti placa.

 

Annes: e buna pasca cu ciocolata. Aluatul e cel pt. cozonac iar umplutura: smantana+ou+ciocolata. Nu-mi aduc aminte exact cantitatile fiindca nu am mai facut de 2 ani dar vin specialistele cu retete.


id="quote">id="quote">

 

poti sa detaliezi putin, ca pare buuuuun de tot.

vreau sa fac si eu miel anu' asta (pt prima data, pana acum facea bunix)si pare super reteta ta. daca poti sa dai si cantitati aprox, si pasii pe care trebuie sa-i fac, plss...

 

O. [flo]

Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.

Nicolae IORGA

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...