Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniu copii 9-10 ani si nu numai....


katy

Recommended Posts

Fetelor deschid si eu un subiect(primul dealtfel)sa va intreb copii vostri ce mai mananca?Este deja un subiect cu meniuri pentru pitici dar din cate am vazut e pentru copii mai mici...Daca mai stiti un subiect asemanator luminati-ma si pe mine ca nu am gasit.Fata mea are 8 ani si ma zapaceste de la un timp ca vrea numai chestii rapide nu ciorba,nu mancare gatita nu gusturi ciudate.Branza cu rosii,oua dar numai ochiuri in unt si numai galbenusul,carne de pui si piure de cartofi(asta l-ar manca toata ziua) si morcovi cruzi cam asta ar fi meniul ei.A si bea lapte la orice masa.La scoala ii dau sandwich cu cascaval si salata verde.. Inainte manca parca mai variat si mancaruri care eu stiu sigur ca le manca acum se uita la ele si abia ia cateva inghitituri....Fructe mananca sub orice forma.Ai vostri
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

da, la fel de mofturosi.

Dimineata cereale cu lapte, la pranz numai cateva feluri de mancare, seara iar numai una-alta... Nu prea mananca variat, noroc cu cantina, acolo ii place aproape orice. Dar are perioade cand prefera doar anumite mancaruri si cam atat.

 

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fiica-mea are 8 ani si jumatate si-mi este tare greu sa gatesc pentru ea, pentru ca manaca foarte putine feluri. Rar ciorba de perisoare sau supa, iar ca felul doi: piure, orez sau paste. Nu manaca nici un alt fel de legume.

Dimineata :lapte cu cereale, la pranz doar un fel( fie felul I fie felul II), iar seara sandwich-uri sau paste cu lapte. Daca s-ar putea zilnica, carofi parjiti si snitel(din piept) de pui ar fi OK.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor multumesc de raspunsuri.Isabela asa e si a mea.Ii plac cartofii insa piure nu prajiti poate pt. ca nu le-a prins gustul ...Cereale manca si ea dar de un timp zice ca ii se lipesc de dinti si nu mai vrea.Orez nu mananca de frica- s-a constipat odata rau de tot si de atunci daca ia 2 lingurite e bine.Seara tot asa o felie de paine sau sunca ,lapte si gata la culcare.Snitelele eu le fac la cuptor ca nu suport mirosul de prajeala.Ieri m-a pus sa ii fac tocanita de cartofi cu pui dar a mancat mancarea mea de fasole boabe.Nu imi venea sa cred dar cica si-a adus aminte de gradinita cand mancau buritto si tacos.Mancare mexicana imi mai trebuie sa gatesc acum...

 

Katy

 

Katy

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andrada nu e foarte complicat si ies si bune.Carnea(eu am facut numai de pui sau curcan)o bai daca e nevoie si apoi trebuie sa ai pregatite 2 farfurii:una cu ou batut si alta cu pesmet,malai in cantitati aproximativ egale,sare si condimente.Amesteci toate astea si apoi pe rand fiecare bucata de carne o treci pe rand prin ou apoi prin amestecul din a doua farfurie.Le pun apoi intr-o cratita de preferat dreptungiulara de yena unsa doar cu foarte putin ulei pe fund.Asez snitele unul langa altul si deasupra torn uniform unt topit eu folosesc de obicei un pachetel din ala mic(114g) la 6-8 snitele.Trebuie sa ai grija sa le acoperi cat mai bine ca sa nu se usuce la copt.Le las la cuptor 375F ca 45 minute sau pana se rumenesc dar sa nu se arda.Le scot apoi din tava sa se scurga de grasime si gata asta e tot.

 

Katy

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...