Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)


Balbina

Recommended Posts

Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129"]1[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62706"]2[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269"]3[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67158"]4[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68747"]5[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=70414"]6[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71819"]7[/url] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73937"]8[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75292"]9[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224"]10[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84774"]11[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89729"]12[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92557"]13[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94961"]14[/url] Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Brownies Cappuccino sursaid="teal">

Prajitura cu lamiie sursaid="teal">

Tort cu jeleuri sursaid="teal">

Blinii cu dovleac

Cum am facut tortul Barbie

Cum am facut tortul Buburuza

Prajitura cu mere

Tort Crancin-Mancin sursaid="teal">

Chec dietetic cu fructe uscate sursaid="teal">

Tort nemtesc cu brinza sursaid="teal">

Tarta de dovleac

Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursaid="teal">

Prajitura cu banane sursaid="teal">

Biscuiti cu ovaz sursaid="teal">

Prajitura cu miere sursaid="teal">

Fursecuri cu unt sursaid="teal">

Tort “Lady’s fingers” sursaid="teal">

Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursaid="teal">

Tort Fantezie

Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) sursaid="teal">

Pandispan cu suc de portocale sursaid="teal">

Cheese cake a la Natalia

Tort cu prune uscate sursaid="teal">

Tort cu miere si lamiie sursaid="teal">

Desert cu fructe

Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)

Crema de lamiie (Lemon curd) sursaid="teal">

Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursaid="teal">

Cheese cake fara foc

Schema tort masinuta

Mini-budinci cu brinza

Inghetata

Prajitura cu fulgi de cocos sursaid="teal">

Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursaid="teal">

Tort Masha (reteta de la alinkav)

Prajitura cu ciocolata si bezea sursaid="teal">

Fursecuri "Trufe" sursaid="teal">

Briose cu gem sursaid="teal">

Fursecuri de cocos

Margini din ciocolata pentru tort

Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)

Fursecuri tabla de sah sursa 1id="teal"> sursa 2id="teal">

Prajitura insiropata de la Joanna

Prajitura "krem a la krem" sursaid="teal">

Vafe belgiene cu drojdie sursaid="teal">

Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)

Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)

Prajitura (chec) cu morcov sursaid="teal">

Prajitura cu foi Lica

O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)

Desert de frisca si zahar ars sursaid="teal">

Tort "tres leches" sursaid="teal">

Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)

Chec insiropat de portocale sursaid="teal">

Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)

Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge

Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)

Quiche (tarta cu umplutura nedulce) (improvizatie)

Placinta (prajitura) dubla de brinza cu piersici sursaid="teal">

Prajitura cu miere si brinza sursaid="teal">

Briose cu ciocolata (reteta de la Rucx)

Eclere (Alynutza)

Choux-uri (Strumfi2004)

Tarta cu mere, mascarpone si branza de vaci (Kehleyr)

Tarta/placinta cu mere olandeza (danyce)

Rulada de post cu banane si cocos (Strumfi2004)

Prajitura Sumeghi (Alynutza)

Fursecuri cu nuca si bezea (melcisori) sursaid="teal">

Bomboane Raffaello (LiliaToma (gazea))

Tarta cu ciocolata de la Jamie Oliver (Alynutza)

Crema de vanilie pentru tarte, prajituri si torturi sursaid="teal">

Tarte cu fructe si alta crema de vanilie sursaid="teal">

Galusti cu prune (Alynutza)

Biscuiti cu brinza sursaid="teal">

Tort de mere Adeline (Roxana Claudia)

Gacio (Alynutza)

Doua torturi de la Liliana (lgireada)

Cheese cake "Cremos" sursaid="teal">

Retete de lapte condensat facut in casa

Chec ieftin (Roxana Claudia)

Chocolate banana cake - Prajitura cu ciocolata si banane sursaid="teal">

Cornulete cu sunca si cascaval (culinar) (strumfi2004)

Clatite cu visine si frisca

Prajitura cu crema de ananas (Gratiela)

Crema si fondant de ness pentru eclere (Alynutza)

Crema pentru eclere (danyce)

Tarta de capsuni cu crema de vanilie (danyce)

Tort sah (Alynutza)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, fetelor, am lipsit cateva zile, abia acum am reusit sa citesc ce bunataturi ati mai facut. Natalia ce bine arata biscuitii, i-am mancat din priviri, in rest, trebuie sa ma abtin, cica-s la regim [:D]. Merci mult ca ai pus si retetele mele [:I].

Eu n-am apucat sa ma dau in spectacol weekend-ul asta ca m-am intors abia sambata dupa-masa si am trantit la repezeala o crema de zahar ars, sa nu-mi las sotziorul fara dulce. Dar promit ca ma revansez, ca doar vin Pastele azi-maine.

 

Edit: Natalia am gasit corespondentul perfect pentru ce imi doream eu la crema de tarta cu fructe. Din pacate nu-i stiu reteta [:(]. Este crema Danette de vanilie, varianta noua, cu frisca.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai... ar fi o chestie, insa nu stiu la ce costuri ajung, avand in vedere ca-i cam 1,5 lei cutiutza, in care sunt maxim 2 linguri rase de crema... deci n-as scapa sub 10 cutii pentru o tarta mare (plus efortul de a inlatura frisca, care e cam nasoala)... Era mai mult ideea sa poti sa-ti dai seama exact la ce m-am gandit eu.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

helo dragele mele.

sunt fericita sa va anunt ca a iesit! [;)]. am carpit de 3 ori la fasia de ciocolata dar avand in vedere ca e prima oara iar el a iesit teribil de gustos m-am iertat isingura [:D]. de notat: e mult mai usor sa faci o singura fasie dintr-o data decat sa lipestei doua (daramite 3 [:D][:D]). la topit ciocolata alba trebuie adaugat un strop de frisca lichida..si trebuie asteptat ceva mai mult timp sa se intareasca. asta este tortul neinvelit si asta este cu fasia de ciocolata aplicata si asa e finisat sau asa.

mai mentionez ca am taiat cu foarfeca marginile fasiei de ciocolata pentru ca tortul era prea inalt pentru cutia mea de trasnport.

multumesc de tinut pumnii, a meritat![pup]

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana, arata chiar bine debutul tau, a iesit mai avangardist. Sa vezi data viitoare ce margini o sa-ti iasa, giugiuc. [:D]

Sa stii ca mie faza cu adaugatul de frisca lichida in cioco alba nu mi-a reusit, ciocolata s-a separat imediat. Ce fel de blat si crema are tortul?

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ntalia, asa zic si eu, data viitoare o sa fie mai bine [:D].

blatul este pandispan cu cacao, clasic. am luat dupa aceea o punga de fructe de padure, decongelate, si am pus pe foc 200g din ele cu 100g zahar si 3 linguri de vodca simpla (m-am inspirat din tortul cu mascarpone si capsuni al Mayei de pe culinar). le-am lasat pana au dat un clocot, apoi am pus inauntru o folie de gelatina si am lasat sa se raceasca. intre timp am pus pe foc mic 100ml frisca lichida si cand a dat un clocot am turnat-o peste 200g ciocolata alba rupta bucati, amestecand pana s-au topit. am batut 200ml frisca lichida si cand ciocolata era mai rece am amestecat cele doua chestii si am pus la frigider.

am taiat blatul in doua, prima felie am pus-o pe platou si am turnat deasupra jumatate din jeleu de fructe de padure. in prealabil am insiropat cu sirop clasic de zahar. am dat la frigider, ca sa se inchege putin mai mult jeleul apoi am turnat deasupra cam 2/3 din crema de ciocolata alba cu frisca. al doilea blat, insiropat, apoi restul de jeleu de fructe de padure. am lasat la frigider pentru 2 ore, am invelit in folia de ciocolata si am ornat cu frisca. asta a fost tot.

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...