Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)


Balbina

Recommended Posts

Corina, foarte bine arata kremul tau. Hihi, am ris la faza cu prajitura mai usoara, in cazul asta ar fi mai bine sa inlocuiesti blatul cu un strat de frunze de salata, crema, cu niste rosii si castraveti, iar glazura, cu iaurt degresat. [:D]

 

Gratiela, frumoase prajituri, vreau si eu reteta pentru cea turnata cu brinza. Merci! [flo]

 

Miha, ma bucur tare mult ca ti-ai gasit o sursa de lapte condensat. [:D]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Corina, arata bine "krem"-ul.

Gratiela, si prajitura ta cu branza arata bine, dar cea Kardinal m-a dat pe spate. Arata asa de apetisant! Mmm. Nu am auzit niciodata de asa prajitura.

Uau, Nicole, ce de-a dulciuri faci.

Pai, eu nu stiu ce o sa fac, ca noi mergem la parintii mei de Pasti. Stiu sigur ca eu o sa fac acolo un krem. Si cu siguranta o sa avem pasca cu branza, pe care o sfintim la biserica in noaptea de Pasti.

In rest, muuulta mancare si sper sa ma abtin sa mananc cate putin ca sa nu vin grasaaa.

 

Editez ca sa spun ca ma gandesc sa fac si ciuperci marinate dupa metoda Nataliei.

 

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="left">id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua la fete harnicute!!

Fetelor, aveti niste poze si un spor la prajituri ca ma apuca pofta de gatit..

Am ales reteta pentru "krem.." numai ca am o problemuta. Nu am cum gasi Crema Ole aici (USA) si ma gandesc sa o inlocuiesc cu un produs de la Dr. Oetker. Care ar fi mai potrivit - budinca de ciocolata sau mousse-ul?

Ma gandesc ca voi ati facut de multe ori si stiti ce consistenta trebuie sa aiba crema.

 

Multumesc pentru multele retete (am salvat majoritatea pe calc. acasa , basca ce am tiparit)..am salivat copios numai la citit :))

 

O zi buna!

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc! [:)]

Nati, aici e reteta prajiturii respective. Sa-mi spui cum iti place cand o s-o incerci. O observatiune personala: desi cele 2 blaturi au crescut bine si a iesit destul de inalta, eu as pune totusi data viitoare mai multa branza, umplutura ii da de fapt gustul fin.

 

Lilia, si kardinalul e tot de pe situl respectiv, nu mai gasesc acum linkul direct, dar la o cautare gasesti sigur daca vrei sa vezi reteta.

 

Gratiela, mamica strumfilor Maria [huta] si Stefan

[foto]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gratiela - eu am mai adaugat niscaiva nuca maruntita in crema de la Cuibul de viespi si am mai pus si peste crema...deci muuuulta nuca. Si o alta mentiune: in reteta spunea sa tin 20 minute la 180 grade, iar eu am zis ca asta-i focul maxim..si am ars un pic cuibul de viespi...a fost unul afumat[:D]. Deci tine 20 minute la foc potrivit...cam asa as traduce cele 180 grade acum.

Apoi mancati cu lapte pana cadeti pe spate [il]id="Trebuchet MS">

 

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxanuta, nu e musai sa folosesti un produs de la Dr. Oetker. E mai important ca produsul sa fie un "instant pudding", si e important si gramajul. Nu stiu produsele de care zici, dar daca se prepara la rece, cu lapte (doar batindu-le cu mixerul), atunci merg. Succes!

 

Gratiela, cu siguranta e buna prajitura asta, am vazut ca a facut-o si Hildegard. Mi-ati facut pofta ambele cu poze, poate o fac si eu in we. [yum]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana, merci de pontul cu nuci, si noua ne plac mult! Cat despre copt, am mai scris, eu coc totul la foc minim, mi se incinge cuptorul f rapid si destul de puternic, ar insemna sa le ard pe toate instantaneu la flacara mai mare.

 

Nati, pofta mare! Eu mai rasfoiesc retetele in imagini din cand in cand si ce-mi face cu ochiul, pun la catastif si la incercare [;)]

 

Gratiela, mamica strumfilor Maria [huta] si Stefan

[foto]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gratiela, ce harnicuta esti, eu de multe ori ramin doar cu uitatul. Imi pun reteta intr-un sir luuuuuuuuuung de preferinte, unde o pot uita cu anii. [:D]

Dar prajitura asta tot am s-o fac, poate chiar azi, sa vad daca reusesc pina sa-l iau pe Vlad de la cresa, ca e zi scurta azi.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by strumfi2004

Nati, hehe, deci o sa avem acelasi desert azi, ca si mie mi s-a mai cerut o tura de catre pofticiosul-sef al trupei [:)]


id="quote">id="quote">Tot cu brinza sau cu mere de data asta?Eu tocmai am venit de la cumparaturi cu tot ce-mi trebuie pentru a ma apuca de treaba. [yami]------------------Numai bine,Natalia si VladPoze
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...