Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)


Balbina

Recommended Posts

Roxana, multumesc de reteta, am bagat-o la catastif deja.

 

Miha, si mie mi s-a parut cam putin aluat. Drept ca autoarea scrie ca a folosit o tava de 25/17 cm. Mie si una de 20/30 cm mi se pare cam mica, daca tot veni vorba [:D]. Deci data viitoare se pot mari cam cu 50% cantitatile pentru aluat. Apropo, cum ti-a iesit tie aluatul, asa cum scrie in reteta, curgea de pe lingura? Eu mai aveam putin si il framintam [alcool].

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adi69 am admirat gradina realizata de tine .Cred ca si una reala ar arata la fel de bine daca e ingrijita de tine [;)]( Cind te muti la casa?)

 

Eu am fost foarte puturoasa saptamina asta ,poate si din cauza enterocolitei baiatului cel mare .Am ramas insa restanta cu pozele a bunatatilor facute acum o saptamina :checul si tarta cu crema de lamiie

 

Intrebare pentru Natalia :blatul de la tortul nemtesc cu brinza e tare sau pufos .Vreau sa fac de pasti o tarta cu brinza ,dar cu blat moale ,pufos .

 

GABI[gravi]31+ ,de 3 ori mamaid="blue">

Poze

iedul cel mic

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gabi, sanatate baiatului!

Arata tare yami si checul, si tarta. Dar am salivat cel mai tare la sectiunea tortului diplomat, nu stiu de cind ai poza aia acolo, dar eu abia acum am descoperit-o [pofta].

Blatul de la tortul nemtesc e mai tare, seamana cu cel fraded, de fursecuri. Pentru blat pufos, fa un blat de pandispan. Dar in acest caz, umplutura poti sa nu o coci, ci sa o faci in varianta cu gelatina.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natalia,si eu tot o tava de 20/30 am folosit. M-am temut ca e putin aluat dar a iesit bine. Iata [;)] Astazi am facut si cu branza,am mai marit un pic cantitatea de aluat si a iesit imensa. [:D] Deci schimba si tava daca maresti cantitatile. [:)]

Si sa stii ca nu m-am putut abtine si am mai facut si un Krem [:I],dar nu l-am pozat ca a rezistat si e inca la frigider. [:D]

 

Miha si Robertid="purple"> id="purple"> [hia]

 

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Balbina

Miha, valeu, da ce harnicie a dat in tine! [:D] Foarte aratoase prajiturile, iti lasa gura apa.. [yum] Care din ele ti-a placut mai mult la gust?


id="quote">id="quote">Krem-ul. [:D]Merele le voi prefera intotdeauna inaintea branzei,deci mi-a placut mai mult cea cu mere [:)].
Miha si Robertid="purple"> id="purple"> [hia]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by LiliaToma

Am intrat sa va spun si eu ca am citit cu interes cum a reusit Roxana sa lucreze cu ciocolata alba. Deci s-a intarit? ca arata bine. Mie nu mi s-a intarit absolut deloc glazura de ciocolata alba. Roxana, de care ciocolata alba ai folosit? Eu Primola. Oare frisca a ajutat cel mai mult?


id="quote">id="quote">Lilia scuze ca raspund asa tarziu, am fost plecata.am folosit chiar primola alba, si am pus doar putina frisca lichida...ce sa zic, maxim 50-60ml. am scris de la inceput ca trebuie avuta rabdare sa se intareasca, mai mult de 3-4 ore. daca stratul de ciocolata intins pe foaie nu e prea gros se intareste mai greu, asta am observat si eu. si am dat si frigiderul la o treapta mai jos la racire....sa se faca treaba mai repede. imi pare rau ca nu ti s-a intarit deloc....dar precis data viitoare iese si mai bine!spor tuturor!Roxana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana, merci de raspuns. Eu nu am facut foaie, ci am turnat direct pe prajitura, in ideea ca se va intari ca si glazura din ciocolata. Dar a curs aproape toata. Dar o sa mai incerc cu siguranta daca zici ca se intareste.

Gata, fetelor, pauza pe saptamana asta.

Nu mai faceti bunataturi ca sa simtiti mai bine ziua de duminica. Pentru mine e mereu ca o vraja, cand mi-e frica sa gust din anumite mancaruri, pentru ca in subconstient, dupa 7 saptamani de post, inca ma gandesc la ce e voie si ce nu e voie.

Si cum ultimele zile sunt cele mai grele, mi-e si frica sa intru pe-aici, sau sa ma uit la poze...[:)]

 

 

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="left">id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragele mele, dupa cum v-am zis de sarbatori ma apuc din nou de bucatarit [:D]

Natalia, pentru Tort nemtesc cu brinza e ok daca folosesc o forma de tarta (fara pereti detasabili)? Oare reusesc sa scot prajitura intreaga din forma?

Cu cat timp inainte pot sa fac tortul? Adica, cat e indicat sa-l tin la frigider?

Ce alte dulciuri pe care le pot face mai din timp imi puteti recomanda?

Am navalit cu intrebarile [:D] [pup]

 

bumbacel [mamica] ingerasului Tudor (9.12.2004)


ajutati-l pe mihaita!...[floare3]id="Tahoma">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...