Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)


Balbina

Recommended Posts

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lilia draga mea eu zic ca trebuia sa o lasi putin la solidificat, apoi sa o torni pe tort. cu un strop de frisca lichida. sa stii ca si eu am avut o asemenea tentativa la un alt tort dar m-am intors la frisca, imi era mai comod in clipa aia.

ai fost draguta tare cu stop prajituri! [:D]. eu tocmai am bucatarit ieri cornulete in doua culori, un pandispan cu ananas si mandarine si o negresa pentru o actiune de binefacere de azi. macar pot promite ca sunt cuminte si nu ma ating de ele[:)]

o zi frumoasa tuturor!

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ligia, eu personal am facut tortul numai in forma cu pereti detasabili, deci nu am experienta in scoaterea lui dintr-o forma obisnuita. Dar poate daca pui hirtie de copt, cum zice Miha, cu margini mai mari, reusesti sa tragi de ele si sa-l scoti. Dar iti recomand sa faci treaba asta dupa ce se raceste bine. Tortul e bun si la temperatura camerei, si rece de la frigider, mincati-l cind vreti voi. [:)] Dar vezi sa folosesti o forma de tort, nu de tarta, adica sa aiba peretii macar de 4 cm inaltime, ca astea de tarta sint mici, din cite stiam eu.

Dinainte poti face fursecuri.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi dimineata m-am trezit cu o pofta mare ... de clatite cu miere de albine, nuca si scortisoara. Si m-am gandit sa va zic si voua, poate va apuca poftele. [flo]

Reteta de clatite e clasica, dar o impaturesc cu miere lichida, nuca si scortisoara - puse fiecare dupa gust. Iese o splendoare. Alaturi de un ceai face minuni ... la mine in FI e zapada, deci ma intelegeti! [pup]

 

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by carpatina

Wowwwwww.... ce decoratii minunate faci Adi... felicitari!Am citit ca le faci din fondant... dar, imi poate spune si mie cineva cum se face fondantul? Sau se cumpara?Multumesc


id="quote">id="quote">CArpatina,eu le-am facut din pasta de zahar(nu e chiar fondant) daca vrei iti dau reteta.Vad ca esti in Belgia,cauta in magazine trebuie sa fie de cumparat fondant la voi.Roller fondant parca se numeste ,si gasesti gata colorat nu trebuie sa te mai ungi cu culori pe maini si nu mai ai emotii ca iese sau nu iese..Trebuie ca aveti si o multime de culori,praf,gel,creioane alimentare..cu care poti desena direct pe tort..si pe care mi le-as dori si eu..(off Doamne..da nu ajung eu odata si odata intr-un magazin dincolo..)Adriana si-atat...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by lgireada

Azi dimineata m-am trezit cu o pofta mare ... de clatite cu miere de albine, nuca si scortisoara. Si m-am gandit sa va zic si voua, poate va apuca poftele. [flo]Reteta de clatite e clasica, dar o impaturesc cu miere lichida, nuca si scortisoara - puse fiecare dupa gust. Iese o splendoare. Alaturi de un ceai face minuni ... la mine in FI e zapada, deci ma intelegeti! [pup]Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums


id="quote">id="quote">Lili,am mancat la restaurant clatite cu nuca si miere,erau legate ca niste pungute,foarte bune..cred ca azi prestez si eu pt deseara ..dar am sa prajesc putin nuca,apoi am s-o tai bucati mari si am s-o incapzesc putin la un loc cu mierea si scortisoara inainte de a o pune pe clatita..si merge si la mine cu ceai ca tot sant racita..:)Adriana si-atat...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Putin off-topic - recomand ala din Copou cu clatite olandeze, eu acolo m-am indragostit de ele ... si de-atunci fac mereu si incerc tot soiul de combinatii. Dar raman la marea dragoste - miere, nuca si scortisoara!

 

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gabi, poti linistita. Si eu asa procedez, si in general le fac cam cu o zi inainte de a le umple. Si eu fac eclere acum pentru Pasti si gogosile le coc de joi, dar budinca o pun abia sambata.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by gabiarama

Stiti cumva daca as putea face eclere sau choux-uri de joi si sa le umplu abia simbata ?


id="quote">id="quote">in mod sigur da. ori le coci si le congelezi dar le poti si raci bine de tot si apoi pune intr-o cutie bine inchisa sau intr-o punga vidata. tin fara probleme.Roxana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...