Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta stufat


greieras

Recommended Posts

Buna fetelor, va rog sa aruncati si in mine cu niste retete de stufat care sunt reusite. Nu trebuie sa fie neaparat de post, le adaptez eu. Merci anticipat. Gloria si Eva (22 dec. 2004) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/gloriasava/album?.dir=da42re2&urlhint=actn,cp%3as,9%3af,0%3asdir,Paste+2006%3addir,Pasti+2006"] Pasti 2006 [/url] [url="http://new.photos.yahoo.com/gloriasava/album/576460762381480962"]Craciun 2006[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Stufat de miel

 

Ingrediente:

 

1 kg. carne miel

1/4 kg. ceapa verde

1/4 kg. usturoi verde

verdeata

1/4 l sos de rosii

o lingura faina

o ceasca ulei

sare, o lingura otet

 

Mod de preparare:

 

Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa citeva minute, se scot si se calesc putin in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se calesc apoi bucatile de carne. Intr-un vas, se pun carnea, verdeturile calite, se acopera cu apa calda sau supa. Se adauga sosul de rosii, faina dezlegata cu putina apa, sare. Se pune vasul sa clocoteasca o ora in cuptorul fierbinte.

 

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stufat de vitel

 

 

Ingrediente:

 

400 g carne de vitel,

2 fire ceapa verde,

1 lingura bulion,

2 fire usturoi verde,

1 legatura verdeata.

 

Mod de preparare:

 

Speli carnea, o tai bucati si o pui la fiert în aps pentru o ora. În acest timp, cureti usturoiul si ceapa verde, le tai marunt si le fierbi înabusit. Adaugi apoi carnea fiarta bine si bulionul, mai dai într-un clocot, doua si e gata.

 

 

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...