Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

prajituri fara cuptor


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai poti umple foi de napolitane, eu stiu doar reteta cu lapte praf si rahat fiert. Mai e cu margarina, dar margarina nu folosesc de fel. Ar mai fi cremesul cu foi din comert, cu budinca sau chiar crema fiarta, adevarata crema de cremes. Eu foile nu le stiu framanta. Ar mai fi din blat de biscutii, umplutura din mere rase, sau budinca; blat din biscuiti macinati, sau sfaramati si crema de care vrei, tot asa budinca, sau de ciocolata, se pot face prajituri cu blat din branza+nuca, din grau fiert si macinat, ar mai fi cateva din categoria celor de genul "bucataria fara foc". Pot da mai multe detalii.

 

Alexandru, tati de copil perfect

______________________

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tortul diplomat, iti trebuie un mixer bun si muuulte fructe [;)], salam de biscuiti , raffaello si poti umple cu ce creme vrei (fierte sau cele care se prepara la rece) varietatea de blaturi, rulouri, ce sunt in comert.

 

________________________________________id="red">

Daria &id="Trebuchet MS"> [zana]id="red"> GIULIAid="Trebuchet MS">_(2004_08_16)id="Trebuchet MS">id="red">

Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Dariaid="blue"> [cool]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tort cu piscoturi

 

crema eu o fac asa: 1 pachet unt se amesteca cu 200 gr zahar pudra, cu mana le amestec. cand mi se pare ca e ca o spuma, adaug 3 galbenuse, le frec bine cu lingura, si mai pun apoi o ciocolata topita.

piscoturile le siropez, apa cu zahar si rom.

se poate imbraca apoi in frisca dar mie nu-mi place frisca.

 

 

mai am si o reteta din lumea femeilor parca, de tiramisu (fara ou), e super buna am facut-o de cateva ori, ne place ft mult.

 

Tiramisu rapid si delicios

 

2 pachete duble de piscoturi

4 cani apa

12 lingurite cafea

8 linguri zahar tos

1/2 sticluta esenta de rom

3 plicuri frisca sau 500 ml frisca lichida

450 ml lapte fiert si racit pt frisca

3 iaurturi Cremoso

1 baton branza topita cu smantana

150 gr zahar pudra

2 linguri cacao

 

din zaharul tos, apa si cafea se pregateste o cafea pe care o strecori ft bine, apoi o amesteci cu esenta de rom si o pui la racit.

amesteci ft bine zaharul pudra cu branza topita si iaurtul. praful de frisca il prepari cu laptele si adaugi apoi crema de branza.

inmoi jumatate din cantitatea de piscoturi in cafea si tapetezi cu ele o tava inalta. peste ele torni 3/4 din crema obtinuta.deasupra pui restul de piscoturi siropate, restul de crema si pudrezi cu cacao.

5 ore la frigider.

 

 

Claudia

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

prajitura:

 

o cana de biscuiti macinati

o cana de nuca macinata

1/2 cana cafea indulcita cu 2-3 linguri de zahar (cantitatea se poate ajusta dupa cit de moale sau tare e aluatul), 1 pachet de unt frecat cu zahar

vanilie, esenta de rom sau migdale, nuca de cocos, 2 banane

 

se amesteca toate ingredientele, se intinde pe un celofan pe care am presarat la greu nuca de cocos un dreptunghi de aluat, peste el se intinde crema de unt si se pun bananele in mijloc; se ruleaza in jurul bananelor si se pune la frigider; rulada se taie felii inainte de a o pune pe tava ( de preferat sa stea o zi la frigider)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

praj cu biscuiti ,branza si frisca.

 

3 pachete biscuiti cu miere ,,maia'',1 kg branza de vaci , i litru frisca hulala,o lamaie si 10 linguri zahar.

 

pisezi biscuiti ii pui pe o tava un start cat vrei tu de gros,separat freci frisca .in alt castron freci branza cu cele 10 linguri zahar pana se topeste zaharul.dupa aceea amesteci branza cu frisca si pui peste biscuiti iar deasupra iar un strat de biscuiti.

poti sa pui in crema ananas.

pofta buna si sper sa ti fie de folos.

este o praj apreciata de copii din cauza ca contine frisca dar harnitoare pt ca are branza de vaci si multi copii nu o mananca simpla.

 

 

lidiana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...