Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Kumpir


bubu05

Recommended Posts

Azi am facut [url="http://good-times.webshots.com/photo/2379156070102227597QzLkGY"]kumpir[/url], a iesit o nebunie! Am copt 3 cartofi mai mari in folie de aluminiu, apoi i-am taiat pe jumate, i-am uns cu unt, am pus putina sare si i-am umplut: doi cu ton, porumb si castravete murat si unul cu jambon, ciuperci, castravete murat si porumb. Am ras cascaval deasupra si apoi i-am mai bagat 5 min la cuptor. Sunt un deliciu! Daca mai stiti si alte umpluturi sa-mi spuneti si mie, ca am devenit mare fan! Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto][url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_bubu05/my_photos"]Poze cu Vladutz[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Natalia, sper sa nu fi gresit denumirea...am mancat mai demult la mall si erau cu umpluturile astea pe care le-am facut eu. Ieri am mancat iar acolo si mai puteai sa-ti faci cu masline, ciuperci si castraveti murati si smantana deasupra.

Mai erau si oua fierte, salata de sfecla...iti combinai din umpluturile alea.

Noi nu prea mai mancam smantana ca ne face f. rau, dar umpluturile zise de tine suna bine.

Ideea e ca sa scobesti putin cartoful copt din coaja si sa-l amesteci cu unt sa fie mai moale, apoi sa pui umplutura deasupra si cascavalul ras.

Am gustat acum si rece, e super bun!

 

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Banuiesc ca kumpirul e de orifine turceasca, pentru ca aici se vand la greu in orice restaurant sau bar. Intradevar ii poti umple cu orice, inclusiv cu fel de fel de salate cu maioneza.

E o bunatate! Chiar ma gandeam de ce nu o fi ajuns si in romania!

Pofta buna!

 

Laura, mama lui Andrei

 

Poze

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu nu am facut aseara kumpir, ca nu a vrut sotzu'. in schimb a facut o colega de-a mea, umpluti cu ton si porumb si mi-a spus ca au iesit grozavi, iar cea mai mare multumire a iei a fost faptul ca a mancat si baietelul ei de 4 ani care este foarte mofturos la mancare. i-au placut la nebunie.

abia astept sa fac si eu zilele acestea

 


Mariid="blue">

 

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.id="red">Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.id="blue">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

M-am tot uitat si io la poze, am notat ingredientele posibile dar ceea ce n-am inteles, e urmatorul aspect: cartofii cum se coc in folie de aluminiu?? Adica ii curat inainte?? In pun intregi si-apoi ii curat?? ii inveles in folie, cate unul?? Cum stau treburile la capitolul asta??

Va rog sa nu radeti de mine dar eu mi-s antitalent la bucatarie, asa ca nu ma prind, mai fetelor, trebuie sa-mi faceti o schema [:D]

 

 

Liliana& [comoara] Andra-Maria

 

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

infasori cartofii in folie de aluminiu(pe fiecare separat), ii coci la cuptorul aragazului, iar cand sunt gata nu-i decojesti, doar ii tai pe jumatate.

mai departe faci cum a spus bubu

 


Mariid="blue">

 

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.id="red">Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.id="blue">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...