Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce sa fac cu niste pulpe de curcan?


Andries

Recommended Posts

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iti sugerez sa le marinezi (eu folosesc cu mare succes o marinata din kiwi, ulei de masline, vin (alb in cazul asta) si lapte, toate mixate la blender, apoi pun carnea in aceasta marinata si o tin cam de pe o zi pe alta la frigi), daca ai chef sa le dezosezi inainte si mai bine, si apoi le poti gati ca si pulpele de pui la cuptor, doar ca trebuie bine condimentata carnea, fiindca e foarte fada altfel. Eu folosesc de toate: sare, piper, vegeta, nucsoara, boia, maghiran, busuioc si putin rozmarin.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pulpe de curcan eu fac destul de des ca sunt foarte bune si se fac foarte bine la cuptor.Eu le spal le sterg cu un servetel de bucatarie sa fie uscate si le fac cu un pic de ulei sau unt pe urma le condementez cu ce am prin casa adica vegeta,piper,praf de usturoi ,cimbru,etc )tot ce iti place si ai in bucatarie) Le pun in tava cu un pic de grasime (unt,margarina sau ulei) o foie de dafin si un pic de apa circa un pahar de 150ml.Le las sa se faca bine din cind in cind le mai intorc in tava si cind sunt facute de jumate adaug un pic de vin alb.

SAUid="blue"> poti sa le faci altfel , mult mai simplu.

Spalate ,uscate bine facute cu ulei.Separat intru castronel pui 2 lingurite de sare ,piper si o lingura de boia dulce adica le amesteci bine toate si le faci bine cu acest amestec de praf pe toata suprafata ,le dai la cuptor cu un pic de gasime sub ele si un pic de apa mai adaugi.Si inca ceva eu le incresetez un pic adica le tai in doua peste os dar numai atit cit sa desfac un pic carnea de pe os mai ales in partea de sus a pulpe ca se se poate patrunde inauntru bine,banuies ca sunt pulpe de curcan taiate in doua deja dar tu mai taile sus un pic ......se fac bine sa stii e o carne foarte frageda .Spor la treaba!!!

 

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

Fabya

id="limegreen">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uite un truc pentru maine:

Intr-o tava in cam 2 linguri de ulei de masline calesti cateva ciuperci + o lingurita de vegeta 1 minut-2. Daca iti place usturoiul, pui un catel-2 de usturoi taiat felii, calesti inca putin de tot, pana simti ca miroase frumos usturoiul si pe urma pui cartofi taiati felii, spalati in prealabil si putina apa. Amesteci, pui sare, piper, nucsoara, boia, mai amesteci cu condimentele. Deasupra pui pulpitzele condimentate (vezi cand le scoti din marinata sa le clatesti putin cu apa). Pui deasupra folie de aluminiu si dai la cuptor, e bine sa fie incalzit cuptorul in prealabil. Dupa 20 de minute intorci carnitza si amesteci putin cartofii, dai inapoi la cuptor cu folia, dupa alte 20 de minute scoti folia de tot, ca sa se rumeneasca putin.

Daca iti plac, poti sa pui peste cartofii felii si un pumn-2 de legume congelate (porumb, mazare, ardei, morcov, fasole verde, brocoli, varza de Bruxelles) sau sa razalesti un morcov si sa-l calesti si pe ala impreuna cu ciupercile.

Sper sa-ti placa.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...