Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Prajituri si torturi (2)


Hildegard

Recommended Posts

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Urmeaza linkurile la retetele doar cu pozaid="size3">

 

CAP.1id="size2">

 

Prajitura Rafinata aici

Prajitura Snikers adaptata aici

Tort Diplomat aici

Tort Diplomat cu Portocale aici

O noapte la Venetia aici

Chec cu branza de vaci aici

Salam de castane – retata data de Nicole 6792

aici

Chec fantezieaici

Prajitura cu branza de vaci si stafide aici

Prajitura cu branza de vaci si visine aici

Prajitura africana cu banane aici

Prajitura cu branza si budinca aici

Bilute Rafaelo aici

Prajitura Kinder aici

Negresa vesela aici

Prajitura cu miere ungureasca aici

Fursecuri de Craciun aici

Ecler aici

Salam de biscuiti aici

Rulada cu crema de cacao si finetti aici

Prajitura cu foi din miere aici

Prajitura cu dovleac aici

Prajitura bavareza aici

Prajitura cu visine aici

Tarta cu mandarine aici

Tarta cu piersici aici

Amandina aici

Tort aniversar aici

Tort de Sf. Valentin aici

Tort diplomat II aici

Tort Amandina aici

Prajitura turnata cu mere si branza aici

Prajitura florilor aici

Gomboti cu prune aici

Rulade dulci aici

Umplutura pentru foi de napolitane aici

Prajitura cu branza dulce aici

Prajitura Ochi de Leopard aici

 

CAP 2:id="size2">

 

 

CORNULETE CU NUCAid="blue">

BILE PUNCH

BUDINCA DE OREZ CU ANANAS

CORNULETE (Criss 75)

TORT CU CREMA DE BRANZA SI FRISCA (Criss 75)

PASTA DE LAPTE PRAF PENTRU MODELAT FLORI(prima varianta)

TRANDAFIRI DIN PASTA DE LAPTE PRAF

NEGRESA

CHEC CU CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA CU FLORI

ALBA CA ZAPADA

TORT CU MARGARETE

TORT CU CAPSUNI

TORT DE CIOCOLATA CU TRANDAFIRI

PRAJITURA CARE SE SEPARA-INTELIGENTA

CORNULETE CU RAHAT SAU GEM(CRISS 75)

CORNULETE CU BACON SI CASCAVAL(CRISS 75)

TORT CU CAPSUNI SI FRISCA(CRISS 75)

“CHESTII” CU URDA(CRISS75)

TELEVIZOR

SALAM DE BISCUITI (CRISS 75)

PRAJITURA CU VISINE DE LA BUNICA

PRAJITURA MAJESTIC

TARTA CU BRANZA DULCE SI VISINE

TARTA CU PIERSICI

FLORI DIN PASTA DE LAPTE PRAF

BATON DE CACAO

TORT USOR SI RACOROS

TORT CU CREMA DE ALUNE

PRAJITURA MIMOZA

TRANDAFIRI DIN PASTA DE LAPTE PRAFid="blue">

RULADA DE BANANE CU CREMA DE VANILIE(CRISS 75)

FLORICELE DIN PASTA DE LAPTE PRAF

PRAJITURA MARMORATA TORT MOV

BRIOSE CU GEM DE PRUNE

PRAJITURA CU MERE(CRISS 75)

TORT CU CREMA DE ZAHAR ARS

BISCUITI SPIRALE COLORATE

PRAJITURA CU COCOS

TORT ALBA CA ZAPADA

TORT TEREN DE FOTBAL

PRAJITURA VICTORIA

CUM FACEM PASTA DE LAPTE PRAF-POZE

PRAJITURA CU BRANZA DE VACA SI BEZEA(CRISS75)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cornulete cu nucaid="size2"> -

reteta luata de pe culinar

 

- 1 margarina de 250 gr

- 150 gr. nuci macinate

- 1 ou intreg

- 4 linguri zahar

- 400 - 420 gr. faina

 

Se amesteca margarina cu zaharul.

Se adauga oul, nucile si faina.

Se ruleaza baghetutze mici (diametrul sa fie mai mic decit degetul mic), care apoi se taie de lungimea unui cornulet, si se poate da forma de semicerc.

 

Se introduc la cuptor la foc iute. Cind sunt coapte, se pudreaza cu zahar.

 

poza aiciid="red">si aiciid="red">id="size2">

 

 

de-ale gurii

Stefan Peter[bonjovi](1 an si 5 luni)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Prajitura cu ciocolata si SFECLA (cine are curaj?)[:D]

 

Am vazut prepararea ei pe un canal TV.

Nu au spus cantitatile ingredientelor dar am scormonit netul pina le-am gasit (in engleza). Din pacate nu ma pricep sa traduc frumos (mai ales modul de preparare, asa ca pun linkul si daca vi se pare interesant, incercati-o.

Marturisesc ca pare delicioasa si toate comentariile de pe diverse siteuri ii sint foarte favorabile. S-ar parea ca are o consistenta speciala si aproape nimeni nu-si da seama ca are si sfecla[:D], in schimb lauda aroma deosebita.

 

http://www.sustainabletable.org/blog/archives/2005/08/st_beet_chocola.html

 

Intr-un alt loc am gasit varianta ei cu glazura de banane sau sos de unt de arahide si banane!

 

Eu planuiesc sa o fac de ziua mea.

 

 

 

 

 

Qi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa va pun o reteta extrem de simpla si foarte buna.

Se face din resturile care raman de la prajitura, tort.

Deci daca va ramane praji sau tort pe care nu mai vreti s-o mancati din diferite motive faceti urmatoarea miscare:

Puneti totul intr-un bol adanc si adaugati lichior de care aveti in casa sau daca nu puteti cumpara:capuccino, portocale, cocos,ciocolata, etc

Eu am pus lichior de portocale rosii si un pic de lichor de cocos. Apoi incepeti sa amestecati cu mana(ca la biscuiti)pana devine o pasta omogena. Puteti pune lichior atata cat vreti sa fie de moale compozitia. Apoi faceti bile si le dati prin cocos alb sau faceti batone cu mana si le glazurati cu ciocolata de care vreti voi.

Din aceasta compozitie se mai poate face si crema pentru un blat de exemplu, dar atunci trebuie sa aveti un pachet de unt pe care il frecati inainte si apoi lingura cu lingura din compozitie puneti in unt si amestecati pana se termina compozitia si totul impreuna devine o crema.

Aceasta crema se cheama PUNCH

IACA aici poza AM FACUT SI EU BILE PUNCHid="blue"> cu cocos

 

Se mai poate adauga in acasta si alune prajite si macinate.

Va puneti la incercare imaginatia si faceti cum doriti.

Iese o nebunie!

 

 

de-ale gurii

Stefan Peter[bonjovi](1 an si 6 luni)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Budinca de orez cu ananas ( e foarte buna pentru copii)

reteta inspirata d epe culinar

 

Ingrediente:

300 g orez

1 l lapte

150 g zahar

2 linguri miere

cuisoare

5 oua separate

 

Se fierbe orezul cu laptele (o parte orez, doua parti lapte).

intre timp se bat albusele spuma tare cu zaharul.

restul de lapte se amesteca cu mierea, si galbenusele si se amesteca apoi cu orezul fiert. la sfarsit se adauga albusele peste amestecul fierbinte, se pune intr-un vas si se mai da la cuptor, la foc potrivit, 20-30 minute.

Se umfla si creste tare frumos la cuptor, dar cand se scoate de la cuptor se lasa.

 

poza aici si

aiciid="red">

 

de-ale gurii

Stefan Peter[bonjovi](1 an si 6 luni)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Hildegard

Criss, ai acolo pe masa niste cornulete care arata demential. Nu pui te rog reteta sa fac si eu.Multumesc!de-ale gurii

Stefan Peter[bonjovi](1 an si 6 luni)

id="quote">id="quote">Ba sigur ca da.Pentru aluat: 600g faina, 1 margarina Unirea (se poate si altceva, dar eu pe asta o folosesc), 1 ou intreg si 1 galbenus, 1 lingurita sare, 1 1/2 cub drojdie, 150ml lapte.Drojdia se pune in lapte cald si se lasa sa se umfle, apoi se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, si se lasa sa creasca aproximatim o jumatate de ora. Umplutura: 250g bacon sau kaizer taiat marunt amestecat cu cascaval ras.Se intinde aluatul, se taie triunghiuri sau patratele, cum va este mai usor, se pune pe mijloc umplutura se lipesc capetele astfel incat sa nu iasa compozitia, se ung deasupra cu ou batut si se presara cascaval. Se coc la foc mic aproximativ 25 min. (cuptorul trebuie incins in prealabil).Si rezultatul il vedeti mai jos.[pofta]http://new.photos.yahoo.com/br_cristina30/photo/294928804217831655/1
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...