Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Prajituri si torturi (2)


Hildegard

Recommended Posts

Veronica,abia astept!!Mie sincer imi place mai mult cum ii faci tu decat aia care ia-m vazut acolo.par reali!!dar merea din comert e buna?eu nu gasesc aici naturala de salcam.am naturala din romania dar nu e de salcam.[biz]Vreau sa te intreb ceva,am gasit intr-un supermarket o spatula de intins crema pe tort ,cica e de firma (fackelmann)dar mi s-a parut foarte flexibila.asa trebe sa fie?nu am luat-o ca m-am gandit ca ar trebui sa fie ceva mai dura.sa nu fie asa flexibila.gresesc?se gasesc foarte multe kestii de patiserie aici ,totul e sa ma apuc.[:D].[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Vero o sa razi de mine!azi am facut exercitii de modelare a trandafirilor ...din plastilina lui fecior'miu.maiine il pozez.nu a iesit chiar rau,am priceput in sfarsit cum se modeleaza[cool].pt primul trandafir sunt chiar satisfacuta ,criticul meu de arta(mati) l-a apreciat foarte tare[detectiv].acu hai sa ma laud si eu.[;)]trebe sa mai exerzez sa-mi dau mana.si dupa asta sa incerc pe pasta.cine stie cum se fac gogosile alea pufoase de tot?mie intotdeauna imi ies tari.pupici[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Matiz, am sa fac poze cu cele cutite care le am eu...si cu care intind cremele, finisez si tot. Deocamdata pe astea 2 le am.

De spatula care zici tu...stiu care e, e buna de intins poate crema inauntru in praji, dar de nivelat iti trebuie ceva tare. Pe ea scrie, patiserie, dar nu e buna de itins creme deasupra la tort/prajitura.

pun pozele azi la cutite.

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o reteta super:se numeste

REGINA MARIA

 

PT BLAT

-6 Galbenusuri

-8 linguri de zahar

-8 linguri de nua macinata(140 gr.)

1vf cutit de bicarbonat stins cu lamaie

 

PT CREMA:

-300 gr.unt

-2 galbenusuri

-o farfurie nuca prajita si taiata

-250gr.zahar pudra

2 linguri de nesscafè

pt GLAZURA:

 

_2linguri unt

-2linguri zahar

-2linguri cacao

-2-3 linguri lapte

 

gem acrisor/prune sau caise

 

 

Cum se face:

 

Blatul se coace la foc mic un sfert de ora intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.In tot acest timp nu avem vaie sa deschidem cuptorul ca sa nu cada blatul.

Se scoate apoi si se lasa sa se raceasca apoi se unge cu un strat de gem,dupa care se pune crema.Peste crema se toarna glazura iae peste glazura se adauga nuca prajita.

e un deliciu

.doar ca nu e recomandata bebestrumfilor nostri din cauza nessului.a s savura cu satul dupa ce adoarme cupilu...[il][pup]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Veronica, m-am benoclat la Suhaida ta, si am notat reteta. De ani de zile imi povesteste sotzu' de ea, dar io cred ca pana acuma nu am vazut niciodata cum se face (si evident nici reteta nu am avut-o). Tre' sa-i fac o surpriza. La trandafiri nu ma bag, ca sunt sigura ca nu-mi iasa (mai ales din crema) cu sau fara cui de la Wilton. Din fondant am avut o singura creatie, dar fondantul asta de la Wilton mie nu-mi place la gust. Tu il faci singura? Am vazut cateva retete pe internet, dar nu m-am incumentat inca. Ti-am admirat si azi operele si am salivat [:D] abundent.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo], fa bine si pune niste poze cu tranda ce ai facut tu!

Am pus pozele cu cutitele!

Eu n-ma acoperit niciodata tort cu pasta, de fapt sincera sa fiu am incercat ODATA PASTA DE ZAHAR DAR NU-MI PLACE CUM SE LUCREAZA ASA CA NU MAI FAC SI CU PASTA DE LAPTE PRAF NU SE ACOPERA TORTURI, EU N-AM INCERCAT.

Reteta de Regina Maria o am si eu. E foarte buna. Poate ma incumet intr-un week s-o fac pas cu pas![pup]

 

Criss, super arata prajitura ta. Felicitari![flo][flo][flo][pup]

 

Laura, ma bucur ca-ti place tortul suhaida. Fondantul il fac singura da din lapte praf cu miere si e tareee bun la gust, zic eu.

Multumesc de aprecieri![flo][pup]

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Hildegard

 

 

Criss, super arata prajitura ta. Felicitari![flo][flo][flo][pup]

 

 


id="quote">id="quote">

 

Merci Veronica.[pup] Si suhaida ta arata superrr. De unde o fi denumirea asta ca n-am mai auzit niciodata ? [wow]

Am s-o incerc cat de curand si eu.

 

Criss si Alex

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...