Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Prajituri si torturi (2)


Hildegard

Recommended Posts

quote:Originally posted by Hildegard

 

 

Criss, pune si reteta ca atunci cand schimb capitolul o s-o pun in index prajitura de vaca si bezea. Deci toate pozele cu retete puse aici vor fi trecute in index pe prima pagina impreuna cu autorul normal.[pup]

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)


id="quote">id="quote">

 

Prajitura cu branza de vaca si bezea.

 

Pentru aluat avem nevoie de urmatoarele:

300g faina

1 praf de copt sau o lingurita bicarbonat de sodiu

3 linguri zahar

150 g margarina

1 galbenus de ou

smantana cat cuprinde (2-3 linguri)

Se face un aluat care se intinde si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, si se pune in cuptor, dar nu trebuie coapta de tot.

 

Peste aluatul semicopt se pune crema de branza.

1 kg. branza de vaca

3 galbenusuri

200 g zahar

3 plicuri zahar vanilat

coaja rasa de la o lamaie

100 g ztafide

o budinca de vanilie amestecata cu 50 ml lapte.

 

Dupa ce ati pus crema de branza, puneti tava la cuptor pana se intareste putin crema, (de fapt se leaga de la budinca).

Apoi scoateti din nou tava si puneti deasupra bezeaua din 4 albusuri cu 10 linguri zahar.

 

asa arata

http://good-times.webshots.com/photo/2495729100102224540hFyIdz

 

Criss si Alex

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Hildegard

 

 

Criss, pune si reteta ca atunci cand schimb capitolul o s-o pun in index prajitura de vaca si bezea. Deci toate pozele cu retete puse aici vor fi trecute in index pe prima pagina impreuna cu autorul normal.[pup]

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)


id="quote">id="quote">

 

Veronica, numai branza e de vaca, nu si prajitura.[:D][pup]

 

Criss si Alex

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bravo!!!!

Ai reusit! Felicitari![flo]

 

Sa sti ca se vad in ceata.Cred ca ai facut prea aproape cu aparatul foto poza...sau nu stiu...

Ai sa vezi, cu timpul cu cat vei mai face trandafiri vei fi tot mai multumita.Trebuie exercitiu pentru asta!

Dar ai tai arata super, vorbim de primii trandafiri la tine. Ai mei erau mai urati,chiar primii.

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in sfarsit am reusit.Mersi veronica ca m-ai scos din ceata.Calitatea pozelor nu e prea grozava ca le-am facut cu telefonul nu cu camera.Aam facut doua modele: unul cam in genul alor tai(normal,ca nui se compara..),si celalat inspirat dintr-un site care mi l-ai aratat tu.nu-s grozavi da pt prima data merg.mana se da pe parcurs.Eu am vrut sa vad daca as fi in stare sa fac ,sa nu ma apuc sa stric degeaba laptele praf si sa ajiung la concluzia ca-s antitalent...[ups]

Reteta de greta garbo nu e aia.mai degraba seamana cu cea de la borzasimo caci tin minte ca foile erau coapte separat,si ca mai avea o crema pe langa gem si era imbracat cu glazura.in ultima instanta am s-o adaptez si fac eu o crema ceva..o sa fie greta garbo intr-o interpretare avangardista...[hot][pup]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Matiz, ce e asa greu, faci cum vrei, reteta o adaptezi..cu glazura,fara si o botezi cum vrei poti si Sharon Stone daca vrei[:D].

Laura, daca despre asta e vorba:

 

Blatul:

6 oua

6 linguri cu zahar

6 linguri cu apa rece

3 linguri cu cacao

4 linguri faina cu agent de crestere

 

crema:

2 cutii cu smantana pt frisca(de cate 250 ml fiecare,38%)

400 g ciocolata amaruie

2 lingurite ness cafe

 

Glazura:ciocolata topita(sau ungem partea de sus cu gem si presaram cacao)

-eu n-am facut prajitura asta dar imi dau cu parerea:

 

- in mod normal trebuia sa-ti iasa blat pufos care sa nu se faramiteze

-trebuie batuta bine albusele ,faian se adauga la uram cu cacaoa

-sau ai tinut-o prea mult la cuptor

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...