Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete pt oala subpresiune


oanaDo

Recommended Posts

Fetelor, am primit cadou o oala subpresiune. Am citit instructiunile de functionare, dar....... ce pot gati la ea si cum, ce feluri de mancare si ce durate de timp pt fiecare? Astept sa-mi impartasiti din experienta voastra[flo] Oana "Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu fac o gramada de lucruri in ea, de exemplu fierb burta pt ciorba (pe care o strecor apoi in alta oala), fasole, sfecla rosie, carne de vaca mai atoasa, in principiu cam orice care fiebe greu si eu nu am timp sa astept. Chiar astazi am folosit-o pentru un pilaf cu dovlecei si inima de vaca: fierb inima taiata bucati mici in cuhta (asa-i zice la Cluj [:D]), zeama o strecor si o pun deoparte; calesc ceapa si dovleceii impreuna, apoi orezul si 'sting' cu zeama de carne, adaog carnea, si las sa fiarba pana e gata orezul si scade mancara. Pun patrunjel verde la sfarsit si gata...dureaza totul maxim 30 de minute.

 

Silvia

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fara ea nici n-as putea trai!

Gatesc totul cu ajutorul ei. Piftie, supa din orice carne, ciorba de orice fel, mancare, porumb fiert, numai prajituri n-am facut cu ea!

 

Ca principiu de functionare, eu pun carnea (chiar si congelata) cu apa rece sau calda, pun capacul si o pun la foc iute pana se ridica supapa si suiera( 10 minute maxim).

Apoi o pun in chiuveta si-i dau drumul la apa rece pe capac sa se depresurizeze si sa-l pot desface. Arunc prima apa si apoi incep practic ciorba.

Fierb carnea 20-30 minute, apoi desfac oala(atentie s-o racesti ca s-o poti desface)si pun legumele inca 10 minute. In maxim o ora, am terminat de fiert piftia!!!

te pup si spor la treaba!

RO

Oala este mereu curata pt ca doar fierb in ea.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce nu inteleg eu la fiertul carnii in oala sub presiune ... Pai, in celelelte oale, cand faceam ciorba sau supa de pui, la inceputul fierberii se ridica o spuma pe care eu o luam cu paleta (stiu ca daca nu-i luata ciorba sau supa iese tulbure). Ei, daca bag carnea in oala sub presiune cum fac treaba asta? [bang]

 

[foto]Pozele mele

 

Anamariaid="Comic Sans MS">id="blue">[mamica] lui [copil] Iuliaid="Comic Sans MS">id="blue"> (23.03.2006)id="purple">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mai multe modele tehnice?

 

Eu am una care suiera continuu, iar la casa parinteasca stiu ca suiera periodic!

 

OanaDo, ai inteles, nu se finalizeaza reteta in aceiasi oala, e doar ajutatoare, se fierbe carnea mai repede, mai ales vita cocos, gaina de casa, curcan... doar puiul nu-l bag la fiert.

 

O reteta preparata exclusiv ar fi rasolul, de vitel, cu legume intregi fierte! yam-yam!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...